سلام بر همه .
دوستان این قضیه اپدیت بایوس چیه و چطوری باید انجامش داد ؟
من میخام 8 نصب کنم باید بایوس رو هم اپدیت کنم ؟ نکته ای یا توصیه ای قبل از نصب ویندوز 8 رو این لپ تاپ ندارید ؟
ممنون .
سلام بر همه .
دوستان این قضیه اپدیت بایوس چیه و چطوری باید انجامش داد ؟
من میخام 8 نصب کنم باید بایوس رو هم اپدیت کنم ؟ نکته ای یا توصیه ای قبل از نصب ویندوز 8 رو این لپ تاپ ندارید ؟
ممنون .
اپدیت بایوس زیاد سخت نیست باید برنامه اون رو از سایت اچ پی دانلود کرد و بعدش نصبش کنی مثل بقیه درایور ها بعد از اون و قبل از زدن finish پیغامی میاد و اعلام می کنه لپ تاپ باید ری استارت کنه و یک سری اتفاقات غیر منتظره میفته(این رو خود برنامه اعلام می کنه)
برای من لپ تاپم در 5 ثانیه 3 بار خاموش و روشن شد بعد بوت شد
به شما هم توصیه می کنم اپدیت کنید در عملکرد کلی تاثیر داره
-------------
کسی تونسته از فینگر پرینت درست استفاده کنه؟
توي سايت hp يه راهنمايي كرده شايد به دردمون بخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
).
What if my Operating System is not listed?
Answer: If your operating system is not listed, HP does not currently have software or driver downloads available for your product for that operating system, or they are not available in the language you have chosen. Here are some options if no downloads are listed for your operating system:
Try installing the device using the “Add New Hardware" wizard in Windows operating systems. Drivers for some peripheral products (cameras, printers, scanners, etc.) are pre-installed in the operating system and don’t require downloading a new driver.
If you are looking for original Pavilion or Presario PC drivers, try using the Application Recovery feature included on the Recovery partition or Recovery discs.
If the product you are trying to install is not made by HP, you may be able to find drivers and software downloads from the original manufacturer’s Web site.
Visit the HP Web site again later to see if new downloads have been made available.
For Linux printer drivers, go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to determine if your printer product is supported by HP’s Linux (HPLIP) driver. Most major Linux operating systems (known as “distros") routinely pick up the latest HPLIP software from this SourceForge site and integrate it into their distro so you may already have support for your HP printer product within your Linux distro. If you do not see support for your printer product listed at the SourceForge site, you can go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to check for 3rd party support.
For MAC, OS X is the top level operating system. Under this operating system listing, HP displays the latest HP Mac driver. Please note with HP Mac drivers, one single driver generally supports different versions (for example Mac OS X v10.2, 10.3, 10.4, and/or 10.5 depending on the product
فینگر پرینت رو روي win 7 ultimate 64bit نصب و استفاده كردم
ميتوني از تاپيك هاي گذشته كمك بگيري
دقيقا مشكل كجاست ؟
راستي يه نكته درمورد فینگر پرینت بگم خيلي مهمه
تنظيمات فینگر پرینت رو روي boot نزاريد !!!!!!!!!!!
چون
يه موقعي اگه خواستي ويندوز عوض كني يا اگه خودبه خود ويندوزتون خراب شد ؛ اذيت ميشي و بايد يه سري از تنظيمات بايوس رو تغيير بدي تا فینگر پرینت از روي boot به درستي پاك بشه.
بخاطر اينكه بعد از خرابي يا تعويض ويندوز فینگر پرینت هنوز داره هنگام بالا اومدن اجرا ميشه ؛ درصورتي كه بايد كلا حذف بشه.![]()
تو چه مرحله ای باید این کارو انجام بدیم ؟ بعد از نصب ویندوز جدید و قبل از نصب سایر درایورها ؟
ممکنه لینکی از اپدیت بایوس رو برای ویندوز 8 بزارید .
ممنون
این هم صفحه اصلی دانلود درایورهاش برای ویندوز 8 64 بیتی
Last edited by wiy2011; 10-02-2013 at 16:56.
خیلی ممنون فایل رو دانلود کردم .
ولی تو چه مرحله ای باید این فایلو نصب کنم . همین الان که یه ویندوز رو سیستم دارم که چندین ماهه تعویض نکردم(نیازی نبوده که عوض کنم) با کلی برنامه اگه این فایل بایوس رو نصب کنم روی ویندوز و برنامه هام که تاثیری نداره ؟
دوست عزیز من دقیق اطلاع ندارم ولی به نظرم ویندوزت رو عوض کن و اولین درایوری رو که نصب میکنی این باشه
در ضمن این درایور ویندوز 8
64 بیتی
به این ترتیب
1.نصب ویندوز
2.اپدیت بایوس
3.نصب درایور ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)