اگه 20 یا 30 سال پیش میپرسیدید چند درصد مسولیت زندگی رو دوش مرد و زنه من میگفتم 60 درصد زن و 40 درصد مرد
ولی اگه الان بپرسید چند درصد میگم 80 درصد مرد 20 درصد زن
اگه 20 یا 30 سال پیش میپرسیدید چند درصد مسولیت زندگی رو دوش مرد و زنه من میگفتم 60 درصد زن و 40 درصد مرد
ولی اگه الان بپرسید چند درصد میگم 80 درصد مرد 20 درصد زن
معمولا خانمها اگه شغل و تحصیلات و درامد خوب و خونه و ماشین و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه نداشته باشند که مشکل خاصی از طرف پسر و خانوادش پیش نمیاد.تا اینجا رو من حق میدم بهneeder
البته فراموش نکنیم که برعکسشم هست یعنی اگر خانومی باشه که این شرایط رو داشته باشه (خونه - ماشین - کار و ... + که الان می بینم خانوم ها برای دانشگاه رفتند و بعدش شاغل شدن و استقلال مالی یه جورایی دارن از مرد ها هم میزنن جلو ) دیگه به این راحتی تن به ازدواج نمیده و توقعاتشون خیلی میره بالا یعنی یا اصلا دیگه ازدواج نمیکنند چون میگن چه نیازی به آقا بالا سر داریم دستمون که تو جیبه خودمونه پس چه نیای به ازدواج رسمی داریم و ... ( قابل توجه خانوم هایی که فکر میکنند پسری که همه شرایط برای ازدواج رو داره ولی به خاطر متوقع بودن یا خوش گذرنی بیشتر یا مسولیت پذیر نبودن و ... تن به ازدواج نمیدن ) که به نظر من اگر دختر خانوم های امروز جامعه ما از لحاظ اقتصادی تامین بودند (خونه - ماشین و ... ) متوجه میشدید که بازم حاظر به ازدواج بودند یا نه یا اگرم ازدواج میکردند با یه کسی ازدواج میکردند که سطحش از خودش خیلی بالاتر باشه (به قول خودشون سر به تنش بی ارزه) چیزی که الان در مورد خانوم هایی با این شرایط وجود داره بعد اون موقعه همین خانوم هایی که الان میگن قیافه و تیپ و ظاهر و ... یه مرد مهم نیستش و این چیزا فقط برای مرد ها مهم هستش میدیدن وقتی شرایط اقتصادیشون در حد همون خانوم هایی که گفتم بود بازم میگفتند ما به ظواهر و ... یه مرد اهمیت نمیدیم و توقعاتشون درهمین حدی که الان هست میموند یا نه
در ضمن درخیلی از موارد خانوم حتی حاظر میشه که ادواج کنه تا بعد از ازدواجش از طریق اجرای مهر بتونه به استقلال مالی و بعدشم طلاق و استقلال کلی (بدون آقا بالا سر) برسه شرایطی که شاید تا 100 سال دیگم اگر خونه پدرش بود بهش نمیرسید .
اما تمام این شرایطی که گفتم رو اگر یه آقا برای شروع یه زندگی داشته باشه (خونه - ماشین و ...) از نظر خانوم ها و خانواده هاشون عادی و از نظر بعضی خانوم ها واجب و لازم هستش
اینه فرق واقعی بین توقعات یه مرد و زن در واقعیت امروز جامعه
Mr_100_dolari جان به نکته ی مهمی اشاره کردید
متاسفانه تو جامعه و فرهنگ امروز ما.........دقت کنید میگم امروز ما اینطور جا افتاده که مرد باید همه چیز تموم باشه و این یعنی تازه یه حالت طبیعی از نظر اجتماعی برای مرد
اما یک زن اگه همون شرایط رو داشته باشه براش میشه امتیاز بزرگ و مثبت.
پس خانومی که تحصیلات عالیه داره و شاغل هست و درآمد خوبی داره خیال میکنه برتر از جنس مخالف با همون شرایطه.........
و این خیال کردن برمیگرده به شعور اون خانم..............متاسفانه برخی از خانمهای تحصیل کرده و شاغل ما شعور کافی رو ندارن و نتیجش میشه همین چیزی که الان ت جامعه ما حکفرماست
تو رو به خدا الان خانمها جبهه نگیرن......من منظورم فقط قشر خاصی ز بانوان بود
تایید میشه (منهای خانوم های محترم این تاپیک) منظورمون از گفتن این واقعیات جبهه گرفتن علیه یکدیگر نیستتو رو به خدا الان خانمها جبهه نگیرن......من منظورم فقط قشر خاصی ز بانوان بود
حمید جان خارج از بحث و افراد حاظر در این تاپیک (هم خانوم + هم آقا) میشه چشمون رو به روی واقعیت جامعه بست
نتیجه پایانی : کاش فقط قشرخاصی بودند
وقتی نظراتتون اینو بیان میکنه که مرد بار مالی اصلی خانواده رو به دوش میکشه این توقع هم باید به وجود بیاد که کار و در آمد خوب وجود داشته باشه برای مرد تا بتونه از پس یک زندگی بربیاد این میشه که میشه الزام داشتن درامد خوب برای مرد
و اگر یک زن شغل و در امد زیاد و...داشته باشه یک مزیت محسوب میشه چرا؟ خب واضحه چون به قول شما در جامعه این جا افتاده الزامی دراین زمینه برای زن نیست پس کسی که این شرایط رو داشته باشه نسبت به زنهای اطرافش برتر محسوب میشه!
ببینید این طرز فکر رو فقط اون زن نیست که جا انداخته همین خوده اقایون بهش دامن زدن و میزنن
یادمه صفحات اولیه تاپیک یک بنده خدایی دوسه تا پست زد هی میگفت ما دنبال دختر خوبی هستیم که زیبا باشه و شاغل!
خب وقتی توقع اینچنینی دارید معلومه دختری که شغل داره از خودش باور میکنه!
شعور رو خوب اشاره کردی
بله متاسفانه نداشتن شعور مکفی از سوی اقایون(بعضی که داره به اکثریت نزدیک میشه) و همچنین خانمها(که اونها هم به همچنین) نتیجش میشه توقعات بیجا!
بین گزینه ها اون بالا توقعات بیجا هم بود؟ پلیز لایک
پ.ن: بعد الان اینجوری هم که نمیشه که من به تنهایی بیام این تاپیک وارد بحث و صحبتهاتون بشم کاش حداقل دوسه تا از دخترای خوب انجمن هم افتخار به همراهی من میدادن(صحبت این نیست که جبهه گیری بخواد بشه ،نه،میدونید منظورم چیه؟ شما اقایون خب تعدادتون که زیاد باشه تنوع نظرات و طرز فکرها هم زیاد میشه و این مطلوبه اما فرضا نظرات منو شاهزاده خانوم به تنهایی که نمیتونه بیان کننده دیدگاه خانمها باشه! همه که مثل من فکر نمیکنن!!!)
Last edited by Atghia; 01-11-2012 at 00:47.
علت به وجود آمدن این فرهنگ چی بوده؟
غیر این بوده که ما مرد ها هر وقت دیدیم خانمی پشت فرمان نشسته بهش یه متلک گفتیم؟
غیر این بوده که دیدیم یکی بد پارک کرده گفتیم حتما خانم بوده؟
غیر این بوده که یک دختر را تو خیابان دیدیم با کیف بهش گفتیم خانم مهندس
خلاصه اینکه غیر این بوده که همیشه خودمان را بالاتر از خانم ها دیدیم و گفتیم ما برتر از شماییم؟؟ اینکه الان میگه مرد باید همه چیز داشته باشه بک گراندش همین چرندیاته که خودمان درست کردیم.
تازه اینها همه عرف است، قانون هم میگه ارزش زن نصف مرده، ارث دختر از پدر یک سوم است، از شوهر کمتر
تمام اینها نتیجه اش شده حس بالاتر بینی، هنوزم خیلی ها هستند، خیلی ها که میگن دختر رو چه به درس خواندن، بشینه خانه بچه داری کنه...
واسه همین خانم هایی که تو این محیط مرد سالارانه جامعه و اداره و عرف و ... میتوانند سری تو سرها داشته باشند مغرور می شوند، باید بشند.
ارث دختر از پدر یک سوم نیست یک دوم سهم پسره
با بقیه حرفتون موافقم اما این که میگید تو دین هم ارزش زن کمه رو موافق نیستم چون همش دلیل داره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خودتون پیشنهاد دادین ، خودتون دعوت کنید !پ.ن: بعد الان اینجوری هم که نمیشه که من به تنهایی بیام این تاپیک وارد بحث و صحبتهاتون بشم کاش حداقل دوسه تا از دخترای خوب انجمن هم افتخار به همراهی من میدادن
بحث مثل بحثهای گروه ها ، بحث ساده و صمیمیه ، آدرس بدید مطمئنا میان !
Last edited by کاربر شماره ی یک; 01-11-2012 at 02:27.
البته میدونید این ریشه در فرهنگ ما داره. در قدیم به قول یکی از دوستان مردهای جوان عزت خاصی داشتند. مثلا پدر من فرزند اول خوانواده بود و قتی مادر بزرگم رو کسی صدا میزد میگفت مادر فلانی. یعنی حتی مادر رو به اسم پسر صدا میزدند. و مرد هم حمایت خانواده و هم حمایت جامعه رو داشت. کاری نداریم که اشکالاتی هم به این حمایت بی چون و چرا وارده.
و میگفتن زن گل هست و باید ازش مراقبت بشه.
اما الان طرز فکر اون زمان در پس زمینه فکر مردم باقی مونده ولی رسوم و حمایتهایی که بوده چیزی ازش نمونده. (اون موقع دولت و اجتماع مفت میداد به مردم بخورن. الان یه چیزی هم طلبکارن!!!!)
من تو یکی از فروم های انگلیسی زبان هم در بحث مشابهی شرکت کردم. و باور کنید حتی یکی از زنان و مردانی که نظر می دادن بحث مسائل مالی و خونه و تحصیلات رو جزئ معیار ها مطرح نکردند. 99 درصد زنانی که نظر میدادند شخصیت فرد رو مهمترین معیار می دونستند.
فقط تصور کنید چقدر اختلاف فرهنگی بین ما ایرانیها و کشورهای پیشرفته وجود داره!!!! و کیفیت روابط اونها رو با خودمون مقایسه کنیم.(اعم از ازدواج یا دوستی)
Last edited by needer; 01-11-2012 at 08:57.
البته یه چیزی بگم من همیشه از مقایسه شرایط کشورمون از هر لحاظ با اروپایی ها یا در کل غربی ها مخالفممن تو یکی از فروم های انگلیسی زبان هم در بحث مشابهی شرکت کردم. و باور کنید حتی یکی از زنان و مردانی که نظر می دادن بحث مسائل مالی و خونه و تحصیلات رو جزئ معیار ها مطرح نکردند. 99 درصد زنانی که نظر میدادند شخصیت فرد رو مهمترین معیار می دونستند.
فقط تصور کنید چقدر اختلاف فرهنگی بین ما ایرانیها و کشورهای پیشرفته وجود داره!!!! و کیفیت روابط اونها رو با خودمون مقایسه کنیم.(اعم از ازدواج یا دوستی)
اونها سبک زندگی خاص خودشونو دارن و درست و غلطش به من ربطی نداره
اما وقتی معیارشون شخصیت طرف مقابله مشخص میشه از نظر مالی و شغلی مشکلی ندارن . در این که شکی نیست؟
اما ما هنوز درگیر مشکلات اقتصادی هستیم و اینو هم بگم جزء مشکلات اقتصادیمون زیاده .شده اولویت اول.اما از دوستانی که مشکلات مالی ندارن بپرسید چرا ازدواج نکردید به احتمال زیاد میگن شخص مورد نظر رو پیدا نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)