فکر کنم به اندازه کافی بازی کردم و میتونم نتیجه گیری کنم،
متال گیر 5 یک عنوان بسیار عالی در همه زمینه ها هست و تنها یک مشکل داره و آن هم کم بودن حس متال گیری در بازی بود.
توضیح درباره داستان و رویدادهای قسمت 5 بسیار زیاد هستش و فکر کنم تا زمانی که خود کوجیما حرفی نزنه و یا یک توضیحی ارائه داده نشه
بین مجامع متال گیر فن ها هنوز در نتیجه گیری داستان اختلاف نظر وجود خواهد داشت.
اما یک چیزی برای همه متال گیر فن ها مشترک و برابر هست آن هم تمام شدن تاریخچه این سری بازی بزرگ و تمام شدن این عنوان یعنی
به اتمام رسیدن روح و احساس در صنعت گیم، عنوانی که با ارائه داستان پردازی و شخصیت پردازی منحصربه فرد، بی نظیر و متفاوت در دنیای
بازی های ویدئویی کاری کرد که باعث شد با بقیه بازی های این صنعت فاصله چند برابری داشته باشه.
اگر TLG نبود بعد از MGS 5 و بعد از دو دهه گیم کنترل هارو آوریزان می کردم.
امتیاز من برای این بازی 10
من از سایت p30day دانلود کردم.اکسترکت که میکنم رو آیکون نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.ویندوز 10.چی کار کنم؟
منم بازی رسید به دستم. امیدوارم این کم بودن حس متال گیری که میگی نزنه تو ذوقم ...
البته مگه بقیه نقاط قوت بازی میذاره ... D:
جمله آخرت خیلی باحال بود!
کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!
- - - Updated - - -
کرک و استیم دارید ؟؟
در ضمن کرک ویندوز 10 تا جایی که میدونم ایراد داره !!
محتوای مخفی: مشکل در اپیزود 46
محتوای مخفی: سوال
آغا یکی نیس به داد ما برسه؟![]()
اخر بازی رو که اسپویل کردی برادر، لطفا کمی دقت کن.
برای این مشکل فعلا راه حل دقیق کشف نشده ولی این رو هم امتحان بکن:
اگر در مرحله ی 46 گیر کردید از این راه کار استفاده کنید
- Download MGSV_QAR_TOOL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Read the readme, it's a necessity for the following steps
- Unpack data1.dat (in the 'master' folder) with the QAR tool, you should get a new folder called 'data1' with a load of files in it
- Copy in the contents of the mod, overwriting the existing files found in the folder you extracted in step 3
- Repack data1.dat using the QAR tool
- It goes without saying, but I'll say it anyway. BACKUP YOUR SAVE, AND DATA1.DAT
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
این که اونجا به بعد تقریبا بازی تموم شده و یک کات سین دیگه مونده که اگر باز نتونستی بازی رو ادامه بدی برو از یوتیوب بقیه اتفاقات رو هم ببین.
معذرت بابت اسپویل.اصلا حواسم نبود
ای کاش این راه حلی که گفتین و مرحله به مرحله یکی به فارسی ترجمه میکرد.آخه انگلیسی من خیلی شوته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)