البته بستگی به لحجه محلی هم داره مثلا طرفای برلین خیلی سخت فهمیدنش!
یکی از معلمامون میگفت بهترین لحجه رو طرفای هانوفر دارن یا به اصطلاح Hoch-Deutsch .
البته بستگی به لحجه محلی هم داره مثلا طرفای برلین خیلی سخت فهمیدنش!
یکی از معلمامون میگفت بهترین لحجه رو طرفای هانوفر دارن یا به اصطلاح Hoch-Deutsch .
Last edited by Aria1997; 31-05-2013 at 22:00.
اون که آره. همین فارسی خودمون رو ببینین که چقدر زبان گفتاریش با زبان معیارش متفاوت و پیچیده تر
بله، پادکست های موجود در سایت DW واقعا عالی هستند، به خصوص برای تمرین مهارت های شنیداری.
ولی به نظر من مناسب این نیستند که صرفا با استفاده از اون ها آلمانی یاد بگیرید، بلکه کاملا بهتره با یکی از انواع متد های موجود این کار رو بکنید و از اون پادکست ها هم در کنارش استفاده کنید.
منظورم همون بود که در سایر پست هاتون گفتید، یعنی حروف صدا دار به هر شکلی که در الفبای آلمانی تلفظ میشند در کلمات هم همون صدا رو میدند و معادل دو یا چند گانه دیگه ای ندارند.
p دوم رو لطفا b کنید ظاهرا اشتباه تایپی بوده، همونطور که گفتید p بی واک هست
سلام.من تازه این سایتو از گوگل پیدا کردم.میخاستم بپرسم از کتاب شریته٬متن قسمت horen ابتدای هر درس رو دارین؟
با تشکر.
این کتاب معلم جلد یک هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.این فایلی که گذاشتین برای شریته اینترناتسیوناله یا معمولی؟ چون من معمولیشو میخونم و میخام. فایل بقیه شریته ها رو هم دارید؟
معمولی هست. کتاب معلم بقیه جلد ها برای نسخه معمولی رو من تا تا حالا تو نت ندیدم. کتاب های اصلیشون رو ولی قبلا گذاشتم. از لیست صفحه اول میتونید پیدا کنید.
بله. دارم یه سری رو دانلود میکنم. ممنون.
خیلی خوب میشه اگه بچه ها بیاند و بنویسند. مطمئنا با نوشتم خیلی از مشکلات زبانی حل میشه.من هم علاقه دارم كه شركت كنم!
یعنی هدف میشه بحث و برسي ساختارهاي گرامري زبان آلماني در قالب نوشتن و بحث کردن. از جملات ساده گرفته تا سطوح بالاتر.
به این شکل مشکلات گرامری هر فرد نمایان شده و توسط افراد با تجربه تر و در واقع باسوادتر اصلاح میشود و هم اینکه در مورد موضوعات مختلف به زبان آلمانی بحث می کنیم تا راهی هم بشه برای بهبود مکالمه.
فقط خواهشا به دوستان دیگه ای هم که آلمانی کار می کنند بگید تا در تاپیکی که به زودی افتتاح خواهد شد() شرکت داشته باشند.
همین جند روزه تاپیک را میزنم... آماده بشید پس
اگه اسم خوبی برای تاپیک دارید لطفا نظرتون را بفرمایید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)