تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 103 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

البته بستگی به لحجه محلی هم داره مثلا طرفای برلین خیلی سخت فهمیدنش!
    یکی از معلمامون میگفت بهترین لحجه رو طرفای هانوفر دارن یا به اصطلاح Hoch-Deutsch .
    Last edited by Aria1997; 31-05-2013 at 22:00.

2. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اون که آره. همین فارسی خودمون رو ببینین که چقدر زبان گفتاریش با زبان معیارش متفاوت و پیچیده تر

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم علاقه دارم كه شركت كنم!

يادم اومد كه قبلا ها، پكيج آموزشي زبان آلماني از كانال DW آلمان رو دان لود كرده يودم، اما ديگه بهش نگاهي ننداختم، به نظر دوستان مي تونه براي آغاز كار مفيد باشه؟ پكيج شامل فايل هاي صوتي و PDF هست...من مي تونم با دوستان هم به اشتراك بذارم.
    بله، پادکست های موجود در سایت DW واقعا عالی هستند، به خصوص برای تمرین مهارت های شنیداری.

ولی به نظر من مناسب این نیستند که صرفا با استفاده از اون ها آلمانی یاد بگیرید، بلکه کاملا بهتره با یکی از انواع متد های موجود این کار رو بکنید و از اون پادکست ها هم در کنارش استفاده کنید.

این زیاد درست نیست. از بین umlaut ها، ä به صورت /ɛ/ خونده میشه، صدایی شبیه به کسره فارسی، ö بین e و o و ü بین i و u تلفظ میشه، و اتفاقا اگه نمیتونین ö و ü رو بخونین، درست ترش اینه که اونا رو e و i بخونین نه o و u، در حالت اول آلمانی زبان راحت تر میفهمه شما چی میگین. چون درواقع در حالت اول کلام شما لهجه دار میشه نه غلط (تو لهجه های اگر اشتباه نکنم شمالی ö و ü به ترتیب e و i خونده میشه) ولی خوندنش به صورت o و u رسما غلطه
    منظورم همون بود که در سایر پست هاتون گفتید، یعنی حروف صدا دار به هر شکلی که در الفبای آلمانی تلفظ میشند در کلمات هم همون صدا رو میدند و معادل دو یا چند گانه دیگه ای ندارند.

5. 5 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مثلا حرف p ، هست stimmlos و حرف b ، هست stimmhaft . جایگاه تولید صدای آن ها در دهان یکی هست و تنها تفاوت این هست که در p تار های صوتی هم به لرزه در می آیند.
    p دوم رو لطفا b کنید ظاهرا اشتباه تایپی بوده، همونطور که گفتید p بی واک هست

7. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.من تازه این سایتو از گوگل پیدا کردم.میخاستم بپرسم از کتاب شریته٬متن قسمت horen ابتدای هر درس رو دارین؟
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.من تازه این سایتو از گوگل پیدا کردم.میخاستم بپرسم از کتاب شریته٬متن قسمت horen ابتدای هر درس رو دارین؟
    با تشکر.
    این کتاب معلم جلد یک هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مرسی.این فایلی که گذاشتین برای شریته اینترناتسیوناله یا معمولی؟ چون من معمولیشو میخونم و میخام. فایل بقیه شریته ها رو هم دارید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مرسی.این فایلی که گذاشتین برای شریته اینترناتسیوناله یا معمولی؟ چون من معمولیشو میخونم و میخام. فایل بقیه شریته ها رو هم دارید؟
    معمولی هست. کتاب معلم بقیه جلد ها برای نسخه معمولی رو من تا تا حالا تو نت ندیدم. کتاب های اصلیشون رو ولی قبلا گذاشتم. از لیست صفحه اول میتونید پیدا کنید.

13. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

معمولی هست. کتاب معلم بقیه جلد ها برای نسخه معمولی رو من تا تا حالا تو نت ندیدم. کتاب های اصلیشون رو ولی قبلا گذاشتم. از لیست صفحه اول میتونید پیدا کنید.
    بله. دارم یه سری رو دانلود میکنم. ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

من هم علاقه دارم كه شركت كنم!
    خیلی خوب میشه اگه بچه ها بیاند و بنویسند. مطمئنا با نوشتم خیلی از مشکلات زبانی حل میشه.
    یعنی هدف میشه بحث و برسي ساختارهاي گرامري زبان آلماني در قالب نوشتن و بحث کردن. از جملات ساده گرفته تا سطوح بالاتر.
    به این شکل مشکلات گرامری هر فرد نمایان شده و توسط افراد با تجربه تر و در واقع باسوادتر اصلاح میشود و هم اینکه در مورد موضوعات مختلف به زبان آلمانی بحث می کنیم تا راهی هم بشه برای بهبود مکالمه.
    فقط خواهشا به دوستان دیگه ای هم که آلمانی کار می کنند بگید تا در تاپیکی که به زودی افتتاح خواهد شد( ) شرکت داشته باشند.
    همین جند روزه تاپیک را میزنم... آماده بشید پس
    اگه اسم خوبی برای تاپیک دارید لطفا نظرتون را بفرمایید

16. 3 کاربر از Amir-Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •