دوستان وقتی بخوای خرجی یک اهنگی که ساختی بگیری کارت صداش چیه beat هست
دوستان وقتی بخوای خرجی یک اهنگی که ساختی بگیری کارت صداش چیه beat هست
ايني كه تو سايت زده كه hd هستش (تو فايل پي دي اف كه ليست محصولات رو زده به فول اچ دي اشاره نشده)در ضمن قيمتش هم بالاست لاقل 120 تومن پايين تر از اين ميتوني گير بياريد
اون من بودم که فروشنده ابله فرق HD و FHD رو نمیدونست بهم گفت FHD هستش سیستم رو روشن کردم همونجا میخواستم بزنم تو سرش لپتاپ رو!!!
البته چون از همه جا ارزون تر میداد نزدم تو سرش دیگه![]()
بله سیستم صوتی Beats هستش
دوست عزیز 100 درصد مطمئن باش FHD نیست کسی هم نمیتونه ببینه بهت بگه چون رو جعبش که نزده چون جعبه کاستوم هست و چیز خاصی روش نمینویسه شبیه مقوای پفکه
روشنش هم نمیتونن بکنن چون ویندوز ارجینال هست و روشن بشه باید بخریش چون تابلو میشه استفاده شده!
فروشنده هم گفت FHD هست باور نکن چون من تجربشو دارم یارو نمیدونست FHD چی هست!!!
ممنون عزیزان از راهنمایی هاتون
ولی بنظرم هست ک ببینیم بای هست یا نیست
dv6-7000 تمامی این لپ تاپ ها صفحات اچ دی شون براقه و شرکت اچ پی توی این سری صفحات مات رو برای فول اچ دی انتخاب کرده توی سایت خود اچ پی زده
تحقیقی هم ب عمل اووردم همینو میگه
اگه توی این سری صفحه نمایش مات بود فول اچ دی هستش
اگه براق بود اچ دیه!!!!!!!!!
اینم یه حرفیه! خدا وکیلی عجب چیزایی رو کشف میکنین آدم هنگ میکنه
انجاس که میگن ایرانی مخش کار میکنه![]()
منم میخواستم واسه ps3 مانیتور بخرم به طرف تاکیید کردم فول! اچ دی باشه نه اچ دی !!!! گفت من یه عمره فروشندم میخوای یاد من بدی !!! یه هفته بعد که رسیده دستش دیدم روش زده اچ دی !!!! آخرشم جلو مشتریا از خجالت رف تو زمین !!! ... راستی یعنی هیچکس تا حالا fhd ش رو تو این تاپیک نداشته ؟ ... !!! ملت میان تو تاپیک y580 از صفجه fhd ش تعریف میکنن که !!!!!!![]()
اگه دقت کنی مدل FHD از Y580 رو فقط یکی از دوستان اونجا داره که تو مالزی دانشجو هستش و از اونجا خریده تو ایران موجود نیست!!!
دوستان در حالت وبگردي نهايت دمايcpu چقدر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)