تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 139 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ازیکن ژاپنی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس به عنوان بهترین لژیونر آسیا در سال ۲۰۱۲ انتخاب شد.

مراسم انتخاب برترین‌های فوتبال آسیا2012 امروز در محل کنفدراسیون فوتبال آسیا در مالزی برگزار شد و کاگاوا به عنوان بهترین بازیکن آسیایی شاغل در لیگ‌های خارجی انتخاب شد.

مارک شواتزر استرالیایی از فولام انگلیس، شینجی کاگاوا ژاپنی از منچستریونایتد انگلیس و یوتو ناگاتومو ژاپنی از اینترمیلان نامزدهای کسب این جایزه بودند.

در فهرست پردرآمدترین مربیان فوتبال چهان ˈالکس فرگوسنˈ سرمربی کهنه کار تیم منچستریونایتد انگلیس نیز نفر چهارم است و ˈآرسن ونگرˈ سرمربی فرانسوی آرسنال بعد از او ایستاده است.

خوزه مورینیوˈ سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا همچنان جایگاه نخست را در فهرست جدید سی نفر از پردرآمدترین مربیان فوتبال جهان به خود اختصاص داده است.

بر اساس نتایج تحقیقات یک شرکت برزیلی که در مجله فوتبال اینترنشنال هلند به چاپ رسیده است، مورینیو با دریافت ۱۵ میلیون یورو در هر فصل، نفر اول است.

در این فهرست ˈکارلو آنچلوتیˈ سرمربی پاری سن ژرمن با ۱۳٫۵ میلیون یورو دوم است و ˈمارچلو لیپیˈ با درآمد ۱۰ میلیون یورو در باشگاه گوانگژو اورگرانده چین در مکان سوم قرار دارد.

در فهرست پردرآمدترین مربیان فوتبال چهان ˈالکس فرگوسنˈ سرمربی کهنه کار تیم منچستریونایتد انگلیس نیز نفر چهارم است و ˈآرسن ونگرˈ سرمربی فرانسوی آرسنال بعد از او ایستاده است.

البته این مبالغ بدون احتساب مالیات مربوط به هر کشور است و برای مثال دستمزد مورینیو بعد از پرداخت مالیات ۷٫۳ میلیون یورو است و آنچلوتی با حساب مالیات فرانسه، ۱۰۰ هزار یورو بیشتر از او می گیرد.

در این فهرست نام تعدادی از مربیان صاحب نام از جمله ˈیورگن کلاپˈ سرمربی بورسیا دورتموند، ˈبرندان راجرزˈ سرمربی لیورپول و ˈرافائل بنیتزˈ سرمربی جدید چلسی دیده نمی شود.

فهرست ۲۰ نفر از پردرآمدترین مربیان فوتبال جهان به شرح زیر است:

۱٫ خوزه مورینیو (رئال مادرید) – ۱۵٫۳ میلیون یورو

۲٫ کارلو آنجلوتی (پاری سن ژرمن) – ۱۳٫۵ میلیون یورو

۳٫ مارچلو لیپی (گوانگژو اورگراندده) – ۱۰ میلیون یورو

۴٫ الکس فرگوسن (منچستریونایتد) – ۹٫۴ میلیون یورو

۵٫ آرسن ونگر (آرسنال) – ۹٫۳ میلیون یورو

۶٫ گاس هیدینک (آنژی ماخاچ قلعه) – ۸٫۳ میلیون یورو

۷٫ فابیو کاپلو (روسیه) – ۷٫۸ میلیون یورو

۸٫ تیتو ویلانووا (بارسلونا) – ۷ میلیون یورو

۹٫ روبرتوو مانچینی (منچسترسیتی) – ۵٫۹ میلیون یورو

۱۰٫ خوزه آنتونیو کاماچو (چین) – ۵٫۹ میلیون یورو

۱۱٫ فرانک ریکارد (عربستان) – ۵٫۳ میلیون یورو

۱۲٫ یوپ هاینکس (بایرن مونیخ) – ۵٫۲ میلیون یورو

۱۳٫ آندره ویاس بوآس (تاتنهام) – ۴٫۵ میلیون یورو

۱۴٫ هری ردنپ (کویینز پارک رنجرز) – ۴ میلیون یورو

۱۵٫ خورخه خسوس (بنفیکا) – ۴ میلیون یورو

۱۶٫ دیوید مویس (اورتون) – ۳٫۶ میلیون یورو

۱۷٫ مانوئل پلگرینی (مالاگا) – ۳٫۶ میلیون یورو

۱۸٫ پائولو آتوری (قطر) – ۳٫۶ میلیون یورو

۱۹٫ آبل براگا (فلومنینزه) – ۳٫۵ میلیون یورو

۲۰٫ لوچیانو اسپالتی (زنیت سن پترزبورگ) – ۳٫۳ میلیون یورو

2. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

12 گيگزي 39 سالگي ات مبارک/happy birthday Giggsy!

29 نوامبر سال 2012 ميلادي، سي و نهمين سالگرد پرسابقه ترين بازيکن کنوني منچستريونايتد يعني رايان گيگز ولزي و تنها کسي که با سر الکس فرگوسن از نسل طلايي به اختلاف نخورده مي باشد، به همين بهانه به بررسي اجمالي زندگينامه اين ستاره سرشناس ولزي مي پردازيم.

رايان جوزف گيگز، متولد 29 نوامبر 1973 در کارديف ولز و با پست هافبک که 25 سال سن داشت، در تيم شياطين سرخ جا خوش کرده است.
    او در حالي جشن سي و نهمين سالگرد خود را مي گيرد که از سال 1987 تاکنون در منچستريونايتد رکورد جاودانه 112 گل در 644 بازي را برجاي گذاشته است.
    نکته جالب اينکه وي از سال 1985 تا 1987 عضو تيم نوجوانان در منچسترسيتي است.
    رايان گيگز در تيم ملي ولز از سال 1991 تا 2007 در 64 بازي، 12 گل و در تيم ملي بريتانيا در 4 بازي يک گل به ثمر رسانده است.
    شماره 11 منچستريونايتد در 644 بازي ليگ برتر انگليس، 112 گل براي شياطين سرخ در جام حذفي انگليس طي 70 بازي، 11 گل در 39 بازي ليگ کاپ، 12 گل در 147 بازي اروپايي 29 گل و در ديگر بازي ها طي 18 ديدار، يک گل به ثمر رسانده است، تا در مجموع طي 918 بازي براي شياطين سرخ، 165 گل به ثمر برساند.

4. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بابی چارلتون: رونی می تواند رکورد گلزنی انگلیس را بشکند

سایت گل- بابی چارلتون، اسطوره باشگاه منچستریونایتد، معتقد است وین رونی می تواند به بهترین گلزن تاریخ تیم ملی انگلیس تبدیل شود.
    در حال حاضر چارلتون با 49 گل زده در 106 دیدار، بهترین گلزن تاریخ سه شیرهاست و گری لینه کر، جیمی گریوز و مایکل اوون با 48، 44 و 40 گل پشت سر او قرار دارند؛ در حالی که رونی با 32 گل زده در 78 دیدار در رتبه پنجم است.
    اما چارلتون معتقد است با توجه به شور و علاقه ای که رونی برای بازی در تیم ملی کشورش دارد، می تواند این رکورد را جابه جا کند.
    او در گفتگو با نشریه سان گفت:" وین اشتیاق و استعداد لازم برای رسیدن به این رکورد را دارد. اگر او فرصت کافی پیدا کند، می تواند این کار را انجام دهد و من خیلی خوشحال خواهم شد زیرا رونی را دوست دارم.
    من این فرصت را دارم که هر هفته با او صحبت کنم؛ او پسر بدی نیست. او پسر خوبی است که عاشق فوتبال است و می خواهد بهترین باشد.
    من چیزی که در خودم می دیدم را در اومی بینم. او نمی تواند برای رفتن به زمین صبر کند. من ساعات زیادی را با اوسپری می کنم زیرا او شنونده خوبی است.
    یک بار به اوگفتم می توانم یک توصیه به تو بکنم که کمکت کند؟ از شوت زدن نترس. وقتی دیدی فرصت شوتزنی داری، تنها با تمام قدرت توپ را به سمت دروازه شوت بزن. اگر زاویه تنگ بود، توپ را به بازیکنان حریف بکوب. چند روز بعد ما در سالن بازی می کردیم و او دقیقا به همان شکل گل زد."

فرگوسن خواهان هافبک ناراضی رئال مادرید

آلکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد تمایل خود را برای انتقال مسعود اوزیل هافبک ناراضی رئال مادرید اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اوزیل که پس از جام جهانی 2010 با قراردادی گزاف راهی رئال مادرید شد با این تیم توانست به عنوان قهرمانی لیگا دست یابد اما با ورود لوکا مودریچ، او دیگر گزینه اول مورینیو برای ترکیب رئال مادرید نیست و منابع نزدیک به این هافبک مسلمان آلمانی از ناراحتی اوزیل در قبال تصمیمات مرد پرتغالی خبر می‌دهند.

اگر رئال مادرید قصد داشته باشد تا هافبک خود را بفروشد، آلکس فرگوسن مشتری اول این هافبک آلمانی خواهد بود. فرگوسن قصد دارد این هافبک خلاق آلمانی را جانشین پل اسکولزی کند که اواخر فصل کفش‌هایش را دوباره خواهد آویخت.

اوزیل که هفته‌ای 110 هزار پوند در رئال مادرید دستمزد دارد به نظر مشکلی برای رفتن به منچستریونایتد نخواهد داشت.

6. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوزیل که پس از جام جهانی 2010 با قراردادی گزاف راهی رئال مادرید شد
    15 میلیون یورو برای همچین بازیکنی، گزاف هست؟! بعد مثلا 29 میلیون یورو برای فابرگاسی که مدام نیمکت نشین هست، چیه؟

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسری جان از قرارداد اوزیل فقط یک سال مونده بود. از قرارداد فابرگاس گمونم چهار سال و آرسنال برای کاپیتانش راحت 45 میلیون یورو می خواست. ضمن اینکه اوزیل در همین فصل 20 بازی، 2 گل و 7 پاس گل برای رئال داره. فابرگاس با وجود تراکم هافبک های فوق العاده در بارسا 20 بازی، 6 گل و 8 پاس گل.

10. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان از قرارداد اوزیل فقط یک سال مونده بود. از قرارداد فابرگاس گمونم چهار سال و آرسنال برای کاپیتانش راحت 45 میلیون یورو می خواست. ضمن اینکه اوزیل در همین فصل 20 بازی، 2 گل و 7 پاس گل برای رئال داره. فابرگاس با وجود تراکم هافبک های فوق العاده در بارسا 20 بازی، 6 گل و 8 پاس گل.
    اوزیل جزء ارکان اصلی رئال هست، همیشه انتخاب اول مورینیو هست. شاید از نظر آماری فابرگاس جلوتر باشه، اما در کل یه نیمکت نشین ناراضی هست. ضمن اینکه وزن این پاس گل ها هم مهم هست، مثلاً یکی از همین پاس گل های کمٍ اوزیل، جلو بارسلونا بود.

یا مورد دیگه، داوید ویا، که اون هم ناراضی هست. قیمتش تقریباً برابر مجموع اوزیل، دی ماریا و خدیرا میشه (اگر اشتباه نکنم).

حالا من نمیگم عملکرد اوزیل از فابرگاس بهتر هست، نه اتفاقاً فابرگاس از اون بهتر هم هست. اما قیمتی که ما براش دادیم، اصلاً گزاف نبود.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

12

15 میلیون یورو برای همچین بازیکنی، گزاف هست؟! بعد مثلا 29 میلیون یورو برای فابرگاسی که مدام نیمکت نشین هست، چیه؟
    سلام پسری : مشتاق دیدار

جان کسری بازیای بارسا رو دنبال میکنی ؟ مدام ؟؟ اصلا همون مدامی که میگی : هر وقت توی گره بازی به تیم اضافه شده واسه تیم مثبت کار کرده که عمو !بعدشم سسک رو به زور باید میاوردیم به خونش دیگه

در مورد ویا هم کاش به تیم اضافه نمیشد !! ( نظر شخصی ) روی بازیکن مسن !!! سرمایه گذاری شد که اکثرآ یا به دور از روزای اوجشه یا مصدوم بود حالا تا برگرده به اون روزا ....

تیم به یه فانتازیست احتیاج داره حالا هر کی بتونه به من یو کمک کنه چه ناراضی باشه چه خوشحال چه قیمتش پایین چه بالا بسیار بسیار استقبال میشه : یکم خسته شدیم از متزلزل بودن توی بردا و صدر نشینی ای که به زحمت به دست اومده

14. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام پسری : مشتاق دیدار

جان کسری بازیای بارسا رو دنبال میکنی ؟ مدام ؟؟ اصلا همون مدامی که میگی : هر وقت توی گره بازی به تیم اضافه شده واسه تیم مثبت کار کرده که عمو !بعدشم سسک رو به زور باید میاوردیم به خونش دیگه

در مورد ویا هم کاش به تیم اضافه نمیشد !! ( نظر شخصی ) روی بازیکن مسن !!! سرمایه گذاری شد که اکثرآ یا به دور از روزای اوجشه یا مصدوم بود حالا تا برگرده به اون روزا ....

تیم به یه فانتازیست احتیاج داره حالا هر کی بتونه به من یو کمک کنه چه ناراضی باشه چه خوشحال چه قیمتش پایین چه بالا بسیار بسیار استقبال میشه : یکم خسته شدیم از متزلزل بودن توی بردا و صدر نشینی ای که به زحمت به دست اومده
    سلام خدمت یار قدیمی،

فکر کنم اگر فابرگاس رو مثال نمیزدم، اینقدر همه شاکی نمیشدن. در کل هدف من این بود که بگم پولی که رئال واسه اوزیل داد، نه تنها گزاف نبود، بلکه میبینیم منچستری یونایتدی که سر خرید بازیکن مثل تیم های دیگه ولخرجی نمیکنه، حاضر شده دو برابر اون قیمت رو بده.

بعید هم هست که رئال حاضر باشه اوزیل رو بفروشه. مگر اینکه پایان فصل مورینیو بره و بخواد تحولی صورت بگیره.

16. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من فكر نميكنم فرگي به دنبال يه ستاره براي پست اسكولز باشه احتمال زيادي هست كه فرگي يه جوان ستاره ديگه بخواد براي اين پست بسازه

18. 5 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب اینم از چکشای لندن که چلسی رو کوبوندن : چلسی در خانه وستهام به میدان رفت و متحمل شکست تلخ ۳ بر یک شد.

از همه بهتر : سیتی 1 - 1 کرد با اورتون

دیگه چی میخوایم واسه تداوم صدرنشینی ؟ ریدینگ آماده باش

20. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •