تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 301 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

جان واريو:به ايران برمي گردم

هافبک برزيلي تيم استقلال گفت:مشکلم حل شده و به ايران برمي‌گردم

================================================== =======================================

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فابيو جان واريو در شبکه اجتماعي خود از برگشت به استقلال در چند روز آينده خبر داد. " اول از همه از تمام پيغام‌هايي که براي من فرستاده شده تشکر مي‌کنم. من براي احساساتي که ايرانيان نسبت به من دارند احترام زيادي قائلم و به تمام چيزهايي که در ايران به دست آوردم افتخار مي‌کنم. از اينکه موقعيت فعلي‌ام را همه درک مي‌کنند خوشحالم و بايد بگويم که با باشگاه استقلال صحبت‌هاي زيادي داشتيم. مشکلات حل شده است و در روزهاي آينده بايد به ايران برگردم. من يک سري مشکلات شخصي در برزيل داشتم که مجبورم کرد بيش از زماني که مقرر شده بود، در برزيل بمانم. همچنين بايد اعلام کنم که جريانات فعلي تنها مربوط به موضوع مالي نبوده است و مسائلي وجود دارد که در زمان مناسب درباره آنها صحبت مي‌کنم."

2. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

رده بندي جديد باشگاههاي جهان

استقلال با 120 امتياز در رده 103 قرار دارد و نسبت به ماه پيش با 8 پله سقوط مواجه شده است

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي تيم هاي باشگاهي جهان در ماه اکتبر 2012 را اعلام کرد. در اين رده بندي که شامل نتايج تيم هاي باشگاهي در يک سال اخير (از 1نوامبر 2011 تا 31 اکتبر 2012) است، استقلال با 120 امتياز در رده

103 قرار دارد و نسبت به ماه پيش با 8 پله سقوط مواجه شده است. سپاهان با 104 امتياز در رده 143 قرار گرفته که نسبت به ماه پيش 19 پله سقوط کرده است. پرسپوليس با 19 پله پيشرفت نسبت به ماه قبل به رده

296 رسيده است. امتياز اين تيم در رده بندي جهاني 74 است.

منبع : ورزش 3

4. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

استقلال در جدول رده بندی تاریخ لیگ بر‌تر، قهرمان است و صاحب بهترین خط حمله با ۵۳۰ گل. آن‌ها تنها تیم لیگ بر‌تر هستند که بیش از ۱/۵ گل در هر بازیشان زده‌اند.

لیست زیر، ۱۰ گلزن بر‌تر استقلال است از برهانی و عنایتی و فرهاد مجیدی تا نیکبخت و کاظمی و فرزاد مجیدی. بعد از آن‌ها هم، ۶ بازیکن دیگر با بیش از ۱۰ گل زده حاضر هستند. پیروز قربانی، یدا... اکبری و مهدی سیدصالحی با ۱۲ گل. محمد نوازی، فراز فاطمی و امیرحسین صادقی با ۱۱ گل. صادقی این فرصت را دارد تا به جمع ۱۰ گلزن بر‌تر استقلال وارد شود.

۱) آرش برهانی

بهترین گلزن استقلال و نفر دوم گلزنان تاریخ لیگ بر‌تر که مقابل راه آهن صدو پنجاهمین بازی‌اش برای استقلال در لیگ بر‌تر است. برهانی از نظر میانگین گل به بازی نفر دوم است. برهانی در لیگ هشتم با زدن ۲۱ گل، آقای گل لیگ شد.

روز رویایی: بازی با پیکان در لیگ هشتم، برهانی ظرف تنها هفت دقیقه هت تریک کرد و استقلال با گل‌های او از باخت یک – صفر به پیروزی ۳- یک رسید.

۲) رضا عنایتی

دومین گلزن بر‌تر استقلال و بهترین گلزن تاریخ لیگ بر‌تر که ممکن است موفق نشود صدمین بازی‌اش را برای استقلال انجام دهد. عنایتی در لیگ‌های چهارم و پنجم با ۲۰ و ۲۱ گل، آقای گل لیگ شد. از نظر میانگین گل به بازی، او بهترین گلزن استقلال در لیگ بر‌تر است. او رکورددار هت تریک با پیراهن استقلال است.

روز رویایی: در لیگ چهارم، استقلال با یک گل از صبا در ورزشگاه آزادی عقب بود. پیروز قربانی دقیقه ۶۴ اخراج شد ولی ناگهان رضا عنایتی هت تریک کرد. استقلال این بازی را ۳- یک برد.

۳) فرهاد مجیدی

کمتر تردیدی در انتخاب او به عنوان محبوب‌ترین بازیکن استقلال در این چند سال اخیر وجود دارد. مجیدی به طور میانگین هر فصل ۸ گل برای استقلال زد. آمار می‌گوید شماره ۷ هر سه بازی، یک گل می‌زد. رکورد او در استقلال، زدن ۷ گل در ۶ بازی پیاپی است.

روز رویایی: دربی رفت لیگ دهم. مجیدی در دقایق اضافه دروازه پرسپولیس را باز کرد. این اولین گل او در دربی و اولین برد مظلومی بود.

۴) سیاوش اکبرپور

یک مهاجم دوم کامل که در لیگ‌های چهارم، پنجم و هشتم موفق شد بازیکن کناری‌اش را آقای گل کند. قلعه نویی از او کمتر از بقیه مهاجمانش توقع گلزنی دارد. او می‌تواند این فصل به رکورد مجیدی برسد و پشت سر زوج‌هایش در خط حمله استقلال قرار بگیرد.

روز رویایی: لیگ پنجم، بازی با ملوان در انزلی. اکبرپور در آن بازی هت تریک کرد و هر پاسی که جباری داد را به تور دروازه رساند.

۵) مجتبی جباری

گلزن‌ترین هافبک استقلال در لیگ بر‌تر، جباری البته بعید است این فصل از رتبه پنجمی تکان بخورد. شماره ۸ به طور میانگین در هر ۵ بازی یک گل زده. گل‌های ۴ نفر اول این جدول تا حدود زیادی مدیون پاس‌های جباری است.

روز رویایی: بازی با شاهین در فصل قبل. جباری یک تنه استقلال را برنده کرد. آبی‌ها آن بازی را ۳-۲ بردند و هر سه گل را هم جباری زد. یک ضربه آزاد، یک پنالتی و یک شوت از زاویه بسته.

۶) علی سامره

بعد از مجیدی، احتمالا او محبوب‌ترین بازیکن این لیست است و البته به اندازه مجیدی، مغضوب قلعه نویی بوده. سامره فقط ۵۸ بازی برای استقلال در لیگ بر‌تر انجام داد و هر سه بازی در میان گل زد.

روز رویایی: استقلال در لیگ سوم با دو گل از پیکان عقب افتاده بود. سامره وارد زمین شد و در کمتر از ۱۸ دقیقه دو بار دروازه واعظی را باز کرد. بعد از بازی برایش تی‌تر زدند «بازگشت با سوپر سامره».

۷) فرزاد مجیدی

حضورش در فهرست ۱۰ گلزن بر‌تر استقلال در تاریخ لیگ بر‌تر عجیب است. درخشش مجیدی در لیگ ششم بود که او تبدیل به موتور گلسازی تیم مرفاوی شده بود و کم پاس گل نداد.
    روز رویایی: روزی که مقابل فولاد در لیگ ششم، سه پاس گل داد. روزی که در لیگ چهارم و در دقیقه ۳+۹۰، یک سان‌تر استثنایی کرد تا استقلال گل سومش را هم به پرسپولیس بزند.

۸) حسین کاظمی

یکی از آن هافبک دفاعی‌هایی که قلعه نویی عاشق بازیشان است. از نظر میانگین گل به بازی، او بد‌ترین رکورد را در بین ۱۰ گلزن بر‌تر استقلال دارد.

روز رویایی: دو هفته مانده به پایان لیگ پنجم. با یک شوت استثنایی دروازه ابراهیم میرزاپور را باز کرد و دوربین تلویزیونی به طرز کنایه آمیزی بعد از این ضربه، چهره برانکو ایوانکوویچ را نشان داد.

۹) میلاد می‌داودی

از نظر میانگین گل به بازی، او چهارمین نفر این فهرست است. می‌داودی در استقلال، هیچ‌گاه یک فصل کامل بازی نکرده و نیم بیشتر هر فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده. شماره ۱۰ این فصل می‌تواند تا پله پنجم این فهرست بالا بیاید.

روز رویایی: در اولین بازی‌اش با پیراهن استقلال، دو بار دروازه شهرداری را در تبریز باز کرد. در دوئل کلاسیک استقلال با سپاهان قلعه نویی، دو گل محشر زد تا دیگر افشین قطبی، بهانه‌ای برای دعوت نکردن او به تیم ملی نداشته باشد. یک گل کاملا کریس رونالدویی هم به پیکان و میرزاپور زد.

۱۰) علیرضا نیکبخت

قدیمی‌ترین بازیکن این فهرست. بازیکن محبوبی که قدر خودش را در فوتبال ایران ندانست. ۹۴ بار پیراهن استقلال را پوشید و اگر به الوصل نمی‌رفت، قطعا به باشگاه صدتایی‌ها می‌رسید.

روز رویایی: در افتتاحیه لیگ پنجم، نمایش باشکوهی داشت. او در پیروزی ۴- یک استقلال مقابل صبا، یک گل عالی با ضربه روی پایش زد و دو پاس گل هم داد

6. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:استقلال پرچمدار ليگ است

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: استقلال پرچمدار ليگ است و مي‌خواهم با کفاشيان جلسه‌اي برگزار کنم تا درباره مسائل جدي با او صحبت کنيم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش ايسنا،علي فتح‌الله‌زاده درباره وضعيت تيمش در ليگ برتر فوتبال کشور گفت: خدا را شکر استقلال بعد از اينکه توانست مشکل مالي‌اش را حل کند در مسابقات ليگ برتر هم به نتايج خوبي رسيده و حالا با يک بازي کمتر در صدر جدول قرار گرفته است. اين نتيجه حاصل تلاش‌هاي مجموعه باشگاه، سرمربي و بازيکنان زحمت‌کش تيم است. همچنين بايد از هيات مديره همدل باشگاه تشکر کنم که پا به پاي مديرعامل پيش رفتند و از ما حمايت کردند تا اکنون استقلال پرچمدار ليگ برتر باشد.

وي ادامه داد: در کنار همه اين مسائل که البته مهمتر از آنها بايد به کمپ باشگاه استقلال اشاره کنم. کمپ مرحوم ناصر حجازي با سال‌ها تلاش ساخته شده است و امروز استقلال در خانه خودش تمرين مي‌کند و حتي به بسياري از تيم‌ها خدمات مي‌دهد. در کنار اين بايد به دو موفقيت مديريتي و علمي اشاره کنم که همان دريافت نشان نوآوري مديريت از سوئيس و دريافت استاندارد ايزو 9001 هستند.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در ادامه و در پاسخ به اين سوال که نظرش درباره تعطيلات پي در پي ليگ برتر چيست، گفت: متاسفانه ما تمام ليگ را فداي تصميم‌هاي بي‌تدبير مي‌کنيم. مي‌شد هم ليگ را داشته باشيم و هم تيم ملي به کارش ادامه دهد. با وضعيت موجود طبيعي است که دچار مشکل مي‌شويم اما چون بحث ملي است همه اين موضوع را مجبور هستيم تحمل کنيم.

فتح‌الله‌زاده درباره برنامه‌هاي باشگاهش در طول تعطيلات ليگ برتر گفت: تلاش مي‌کنيم که در طول تعطيلات با انجام برنامه‌هاي مناسب، آمادگي تيم را در سطح مطلوب حفظ کنيم تا در نيم فصل با چند جابجايي و اضافه کردن دو يا سه بازيکن جديد، تيم را تقويت کنيم. به احتمال قوي عماد رضا يکي از بازيکنان جديدي است که در نيم فصل به ما اضافه مي‌شود.

وي در ادامه درباره مشکل مالياتي عماد رضا که باشگاه سپاهان مدعي آن است، گفت: اگر واقعا بحث مالياتي وجود داشته باشد که ما به بازيکن مي‌گوييم آن را پرداخت کند به هر حال ما تلاش مي‌کنيم اين مشکل را حل کنيم. تمام کارهاي سخت با تحمل مشکلات همراه هستند مثلا همين کمپ استقلال که ما سال‌ها برايش زحمت کشيديم و آن را براي استقلال ساختيم تا ديگر مجبور نباشد سالانه 500 ميليون تومان اجاره زمين بدهيم همين حالا با حمله بعضي افراد روبرو مي‌شود، به هر حال اگر آوردن عماد رضا راحت بود که تيم‌هاي ديگر قبلا اين کار را مي‌کردند.

مديرعامل باشگاه استقلال درباره زمان آمدن جانواريو به استقلال هم گفت: مشکلات ما با اين بازيکن تمام شده است و به احتمال قوي جانواريو ظرف امروز و فردا به ايران خواهد آمد.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سوال که آيا به هوداران تيمت قول قهرماني در اين فصل را مي‌دهد يا خير؟‌گفت: حرف زدن در اين رابطه خيلي سخت است. هواداران مي‌دانند که من نمي‌توانم در اين رابطه قول بدهم اما من در دوران مديريتم به طور ميانگين هر دو سال يک جام گرفته‌ام و فکر مي‌کنم که جام قهرماني امسال بوي آبي مي‌دهد.

وي همچنين بار ديگر به بحث‌هاي مطرح شده در مجمع فدراسيون فوتبال اشاره و خاطرنشان کرد: شخصا اعتقاد دارم که کفاشيان انسان بسيار خوب، دوست داشتني و زحمت‌کشي است اما به اين نتيجه رسيده‌ام که بعضي اطرافيان او که بعضا با ما در قالب دوستي در مي‌آيند هم به ما و هم به کفاشيان لطمه مي‌زنند. من خيلي سعي کرده‌ام که در مقابل اين افراد خويشتنداري کنم اما حس مي‌کنم که خويشتنداري ما، به ما و پرسپوليس لطمه مي‌زند. صبر مي‌کنم تا کفاشيان از سفر باز گردد و آن وقت با او جلسه‌اي خواهم داشت تا برخي صحبت‌هاي جدي را با او مطرح کنم در غير اين صورت مجبور هستم که مانند همان‌ها رفتار کنم.

فتح‌الله‌زاده پيش از اين گفته بود که 50 درصد بودجه سالانه استقلال که تهيه‌اش بر عهده او بوده است فراهم کرده و حالا منتظر 50 درصد وزارت ورزش و جوانان است.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در اين رابطه هم گفت: خدا را شکر با قول مساعد وزير ورزش و تلاش هيات مديره ما به ويژه آقاي نجف‌نژاد روند کار را بسيار مثبت مي‌دانم. وزير ورزش هم منتظر است که بودجه مورد نظر به او ابلاغ شود به همين دليل در جلسه اخيري که با ايشان داشتيم از ما تشکر کردند که در نبود بودجه وزارتي، تيم را سرپا نگه داشته‌ايم. مي‌دانم که ايشان دلسوز استقلال و پرسپوليس هستند و مطمئن هستم که در موقع لازم به ما کمک مي‌کنند.

وي درباره وضعيت فرهاد مجيدي و تصميمش براي آوردن اين بازيکن به استقلال،‌گفت: ديديد که عده‌اي به من محض بروز يک سوءتفاهم چنان فضا را آلوده کردند که فرهاد را از استقلال دور کنند اما بر کسي پوشيده نيست که رابطه من و فرهاد فراتر از رابطه يک مديرعامل و بازيکن است. با او صحبت کرده‌ام و قرار شده است که او پيش ما بيايد اما او تصميم گرفته که از فوتبال خداحافظي کند. پس عملا نمي‌تواند به عنوان بازيکن به تيم باز گردد. ما تصميم گرفته‌ايم که او را راضي کنيم تا در چند بازيکن آخر فصل براي ما بازي کند تا فوتبالش را انشاءالله با قهرماني استقلال به پايان برساند، پس از آن هم يک بازي خداحافظي خوب با يک تيم معتبر خارجي برايش ترتيب مي‌دهيم و پس از آن از او در کادر فني استفاده خواهيم کرد.

منبع : ورزش3

8. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

2 خبر کوتاه از آبي‌پوشان

سرمربي تيم فوتبال استقلال با بهبودي شرايط زانويش عصاي خود را کنار گذاشت.

================================================== ================================================== ==

به گزارش فارس،امين نوروزي،معاون پزشکي باشگاه استقلال در خصوص وضعيت زانوي امير قلعه نويي سرمربي اين تيم عنوان کرد: خوشبختانه قلعه نويي از روز پنجشنبه عصا را کنار گذاشت.ميزان عفونت در بدن او هم به شکل محسوسي کاهش پيدا کرده است اما براي اينکه دوباره اين اتفاق نيفتد و عفونت به بدنش برنگردد،در روزهاي آتي هم به وي آنتي بيوتيک تزريق خواهد شد.

وي افزود:مراحل فيزيوتراپي هم براي قلعه نويي در نظر گرفته ايم و از روز يکشنبه روند فيزيوتراپي وي براي درمان زانويش آغاز خواهد شد.فکر مي کنم سرمربي استقلال از دو هفته ديگر مي تواند در تمرينات استقلال فعاليت جدي خود را هم آغاز کند و به راحتي کار تاکتيکي را هم انجام دهد.

*اعلام برنامه استقلال در تعطيلات

دور تازه تمرين تيم استقلال از امروز ساعت 15:15 آغاز شده است.آبي پوشان پس از تمرين عصر شنبه، در روزهاي آينده و تا پايان هفته جاري در دو نوبت تمرين خواهند کرد .بدين ترتيب که صبح ها در آکادمي المپيک وزنه مي زنند و عصرها هم در کمپ باشگاه کار تاکتيکي انجام مي دهند. استقلال روز يکشنبه هفته آينده در کمپ اختصاصي خود با ذوب آهن يک ديدار دوستانه برگزار مي کند.

منبع : ورزش 3

10. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

12. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

انتقاد قلعه‌نويي از تعطيلي ليگ برتر

امير قلعه‌نويي با انتقاد از شرايط فوتبال ايران گفت: ما خودمان مقصريم که مي‌گذاريم خيلي‌ها از بيرون بيايند و در اين جايگاه تعيين و تکليف کنند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرمربي استقلال در حاشيه تمرين اين تيم درباره شرايط تيمش اظهار کرد: شرايط تيم ما بد نيست. پس از بازي که در ليگ انجام داديم، بخاطر اردوي تيم ملي ليگ تعطيل شد؛‌ هنوز بازيکنان خارجي به ما اضافه نشدند و عده‌اي هم در تيم ملي حضور دارند. بنابراين ما با ساير بازيکنان تمرينات را پيگيري مي‌کنيم.

وي افزود: همچنين يکي، دو بازيکن مصدوم داريم که اميدواريم هرچه زودتر به ما اضافه شوند. ساير نفرات هم با انگيزه خوبي تمرين مي‌کنند.

سرمربي استقلال درباره تعطيلي ليگ برتر گفت: هرچه درباره اين موضوع صحبت‌ کنيم،‌ فرقي نمي‌کند. به هر حال ليگ تعطيل شده و ما هم بايد با اين موضوع کنار بياييم.

قلعه‌نويي درباره وضعيت جباري گفت: او تمرينات در چمن را حدود هفت يا هشت روز است که آغاز کرده است. بايد از پزشکان تيم هم تشکر کنم که تلاش مي‌کنند تا مصدومان را برسانند.

وي درباره جانواريو نيز گفت: انشاالله او به ما اضافه مي‌شود. طبق آخرين خبري که دارم جانواريو اکنون در پرواز به سمت ايران است.

سرمربي استقلال درباره توزي نيز گفت: من به عنوان سرمربي تيم خبري از او ندارم.

قلعه‌نويي درباره اينکه فتح‌الله‌زاده اعلام کرده در چهار بازي آخر ليگ مي‌خواهد از فرهاد مجيدي استفاده کند، اظهار کرد: اجازه دهيد در اين باره در نيم‌فصل صحبت کنيم، چون در حال حاضر نمي‌توانيم او را بگيريم.

وي درباره عمادرضا هم خاطرنشان کرد: هنوز تصميمي براي او نگرفتيم، چون تا نيم‌فصل نمي‌توانيم کاري کنيم. در آن زمان اعلام مي‌کنيم قصد داريم چه تصميمي در زمان نقل و انتقالات بگيريم.

سرمربي استقلال درباره جام حذفي نيز گفت: ما هم مانند شما بلاتکليف هستيم. هر وقت برنامه‌اي بدهند، براساس آن برنامه‌ريزي مي‌کنيم. هنوز نمي‌دانيم که اين جام برگزار مي‌شود يا خير اما اگر برگزار شود مانند تيم‌هاي ديگر در اين جام شرکت مي‌کنيم.

وي درباره تعطيلي ليگ بخاطر بازي‌هاي تيم ملي هم گفت: به هر حال خود من هم يکسال در اين جايگاه حضور داشتم و يک هفته هم ليگ را تعطيل نکردم. در آن زمان دو دوره هم در رقابت‌هاي غرب آسيا شرکت کرديم و تيم ب را هم تشکيل داديم. ما آن زمان جلسات هفتگي داشتيم و حدود 35 هفته جلسه برگزار کرديم. در آن زمان مارکار آقاجانيان وظيفه داشت لژيونرها را زيرنظر بگيرد و ما هم به سفرهاي داخلي مي‌رفتيم و به دليل اينکه هفته‌هاي اروپايي و آسيايي دوشنبه به پايان مي‌رسيد، در آن روز جلسه‌اي برگزار و وضعيت همه بازيکنان را بررسي مي‌کرديم. در اکثر جلسات هم علي کاظمي حضور داشت. معتقدم تيم ملي خوب بايد از ليگي پويا بوجود آمده و از همين رو معمولا ليگ را تعطيل نمي‌کرديم.

قلعه‌نويي همچنين درباره اظهارنظرش مبني بر اينکه از ليگ ايران لذت نمي‌برد، گفت: از مسي پرسيدند که وقتي اين همه روي تو خطا مي‌کنند خسته نمي‌شوي؟ که او پاسخ داد از فوتبال لذت مي‌برم و خيلي زيباست کسي با توجه به اين فشارها چند سال در اين شرايط کار مي‌کند و افتخارات زيادي را بدست مي‌آورد. قطعا اين بازيکن رياضت‌هاي زيادي را کشيده اما در ايران اين‌گونه نيست و وقتي مربي در يک بازي مي‌برد يک مساله بوجود آمده و وقتي هم که مي‌بازد هزار مساله!

وي همچنين درباره جشن آشتي فوتبالي‌ها نيز گفت: جا دارد از هدايتي تشکر کنم. خيلي از افراد باعث شدند فوتبال ما خراب شود و شايد خود ما هم دراين ميان مقصر باشيم که مي‌گذاريم خيلي‌ها از بيرون بيايند و در اين جايگاه تعيين و تکليف کنند تا بعد از آن مجبور شويم آنها را آشتي دهيم! در قديم پولي در فوتبال نبود و همه در جايگاه‌ خودشان مديريت مي‌کردند اما حالا که دوربين آمده و روزنامه‌ها هم زياد شدند،‌ افراد زيادي از بيرون آمدند و بسياري از فوتبالي‌هاي باسواد ما خانه‌نشين شده‌اند. هر وقت فوتبال به دست خود فوتبالي‌ها بيافتد اين وضعيت اصلاح مي‌شود.

وي ادامه داد: به عنوان مثال آيا مي‌گذارند که من به عنوان مديرعامل سايپا کار کنم؟ اگر خوب باشم مرا در همين فوتبال نگه مي‌دارند اما وقتي ببينند که بد هستم از يک رانت هم استفاده مي‌کنم و در جاي ديگر پست مديريتي مي‌گيرم. البته زماني که همه فوتبالي‌ها فوتبال را به دست بگيرند باز هم چالش‌هايي وجود خواهد داشت اما آن زمان ديگر از جنس فوتبال است و حل و فصل مي‌شود.

قلعه نويي هم‌چنين بيان کرد: مي‌گويند فوتبال دولتي است. آيا دولت نمي‌تواند پول را به دست خود فوتبالي‌ها بدهد تا هزينه کنند؟ به جاي اين‌که اين پول دست غيرفوتبالي‌ها باشد آن را به دادکان، مصطفوي و امثال آنها بدهند. البته کساني که از بيرون به اين فوتبال آمده‌اند هدفشان اين است که فوتبال ما به اين سمت نرود و تماشاگرانش به سه، چهار هزار نفر برسد. ماموريت آنها همين بوده است.

او هم‌چنين درباره‌ي انتخابات هيات فوتبال استان‌هاي فارس و کرمانشاه نيز گفت که اظهارنظري نمي‌کند.

منبع ورزش 3

14. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فابیو بالاخره رسید؛اسفند دود کنید!

سایت گل -
    فابیو جانواریو هافبک برزیلی استقلال بعد از مدتها تاخیر بالاخره به تهران رسید.
    به گزارش گل دیشب در حالی که این نگرانی وجود داشت او بابت ویزای کار به مشکل بخورد اما هیئتی که برای استقبال از او به فرودگاه رفته بودند بی مشکل وی را به هتل بردند.
    فابیو در هتل می ماند تا واحد مسکونی اش اماده شود. چیزی که نبودش باعث دلخوریش هم شده بود. او امروز در تمرینات استقلال حاضر می شود.

17. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

رحمتي:استقلال مدعي اول قهرماني است

کيانوش رحمتي هافبک دفاعي استقلال که سال گذشته يکي از بازيکنان تاثيرگذار تيمش بود، رفته رفته خودش را براي حضور در ميادين آماده مي کند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش خبرآنلاين؛ هر چند کيانوش دوست دارد قبل از نيم فصل دوم براي استقلال بازي کند ولي توصيه پزشکان اين است که اين بازيکن ريسک نکند و از نيم فصل دوم براي تيمش به ميدان برود. او در مورد وضعيت فعلي اش مي گويد: «شرايط خوبي دارم. الان تنيس فوتبال بازي مي کنم، مي توانم شوت بزنم، پاس هاي بلند بدهم و مشکل خاصي ندارم. فکر مي کنم يکي دو هفته ديگر به طور کامل با تيم تمرين کنم.»

کيانوش در ادامه حرف هايش مي گويد: «کنار تيم هستم و با بازيکنان گرم مي کنم ولي وقتي قرار است فوتبال بازي کنيم، کنار مي روم و با فيزيوتراپ تيم کار مي کنم. ان‌شاالله تا دو هفته ديگر هم در تمرينات گروهي شرکت مي کنم. من دوست دارم قبل از نيم فصل دوم بازي کنم ولي دکترها مي گويند براي اينکه خيالم راحت باشد بهتر است از نيم فصل دوم بازي کنم. به اميد خدا از نيم فصل دوم با خيال راحت بازي مي کنم و دوست ندارم طوري بازي کنم که ترس داشته باشم يا اينکه براي بازگشت ريسک کنم.»

رحمتي در پاسخ به اين سوال که فکر مي کني استقلال امسال مدعي قهرماني باشد خاطرنشان مي کند:«اين حرف را به اين خاطر نمي زنم که بازيکن استقلال هستم ولي امسال تيم خوبي داريم و اگر خودمان باشيم خيلي راحت قهرمان مي شويم.به نظر من استقلال مدعي اول قهرماني است.»

19. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •