دوستان عزیز بایرنی الکی سر خودتون رو با این بحث های بیهوده داوری به درد نیارین
اونایی که باید می دیدن دیدن و فهمیدن..
حالا یه چند نفر هم بگن داروی و کجی زمین و ... مگه مهمه؟
شما عزیزان نباید اسیر صحنه آرایی های خطرناک بشین : دی
دوستان عزیز بایرنی الکی سر خودتون رو با این بحث های بیهوده داوری به درد نیارین
اونایی که باید می دیدن دیدن و فهمیدن..
حالا یه چند نفر هم بگن داروی و کجی زمین و ... مگه مهمه؟
شما عزیزان نباید اسیر صحنه آرایی های خطرناک بشین : دی
یک سوالی از دوستان بایرنی دارم بایرن با سه مهاجم تاپی که داره (مولر-مانزوکیچ- ماریو گومز) چه نیازی داشته که اومده لواندوفسکی از دورتموند خریده البته اگه خریدش صحت داشته باشه![]()
Last edited by clau; 25-04-2013 at 13:38.
ماریو گومز که رفتنیه از بایرن.
مولر هم که مهاجم هدف نیست.
لوا رو خریدن ذخیره مانزوکیچ بشه!![]()
این سیستم حال حاضر واسه همین سرمربی فعلی هست
گویا لواندوفسکی خرید پپ بود
-------------
البته من یه سوال دیگه دارم
با وجود این سرمربی چرا پپ رو آوردن ؟؟ البته من فوتبال آلمان رو دنبال نمیکنم که بگم تیمشون بد بود یا خوب
ولی با وجود این بازی های بایرن تو چمپیونز دیگه از این بهتر میخاستن ؟؟
فکر یه 1 یا 2 سالی طول بکشه پپ بتونه بایرن رو جمع و جور کنه (( منظورم اینه بتونه تیم دلخواه خودشو بسازه ))
همین مونده به برنامه ریزی مدیران بایرن شک کنیم
بایرن قهرمان اروپا هم بشه میگن حفظ و ادامه موفقیت از رسیدن بهش سخت تره
همین که رئالی ها از پیوند پپ با گربه سیاهشون ناراحتن نشون میده برای هر دو طرف خیلی مبارکه
یعنی انتظار داریم این دوستان صلاح بایرن یا پپ رو بخوان؟
یه بارکی پپ میومد مربی دورتموند میشد خیال همه رو راحت میکردگویا لواندوفسکی خرید پپ بود![]()
تا چند ساعت قبل میگفتن گربه سیاه رئال دورتموند هست ؟/ الان شد بایرن ؟؟
اگه دورتموند بود یه چیزی
بعد اونقت چرا باید ناراحت باشیم ؟/
پارسال هم سر پنالتی حذف شدیم نه بازی .....
البته ناراحتی نداره -- کلا تیمای آلمانی این چند سال به طرز فجیعی گل کاشتن
احیانا یادشون رفته تا سال قبل رئال و بارسا همه رو مورد عنایت خودشون قرار میدادن
تو این 10 سال قهرمان اروپا کدومش آلمانی بود که الان بخوایم ناراحت بشیم ؟؟
تو سال بعد و بعدترش معلوم میشه بایرن و دورتموند چند مرده حلاجن
خب من پست اصلی رو به تاپیک لیگ قهرمانان می برم .
باز هم تبریک می گم . نصف بیشتر راه رو به سوی ویمبلی رفتیم . خوشحالم که حاشیه های اخیر خرید و فروش بازیکنان تا الان روی تیم های بایرن و دورتموند تاثیری نداشته .
و چه تامل برانگیز که بعد از انتقاداتی که خودمون بر اعلام تیم منتخب اروپا توسط یوفا داشتیم این گونه 8-1 تیم منتخب یوفا رو بردیم !
مارتینز به نظرم بهترین بازی خودش رو انجام داد و نشون داد چقدر با انگیزه هست و چقدر شناخت خوبی رو داره از بازی مقابل تیمهای اسپانیایی .
امیدوارم لو به شکل ویژه ای این دو بازی نمایندگان خودش رو دیده باشه !
یک تبریک و تشکر ویژه هم از یوپ هاینکس ... این مرد دوست داشتنی ...
پ ن : هنوز کار تموم نشده و باید با هوش عمل کرد . 90 دقیقه سخت دیگه مونده . 70 درصد راه رو رفتیم شاید . اون 30 درصد باقی هم دوست دارم همین شکلی طی بشه .
Last edited by hojjatinho; 25-04-2013 at 16:25. دليل: انتقال پست
عالی بود آقا بازی با بارسا.کلا ناکامی پارسال بایرن رو تشنه موفقیت کرده که واقعا تا اینجا هم نشون داده راه خودشو پیدا کرده.بایرن با پپ فصل جدیدی رو از اف سی هالیوود شروع میکنه![]()
؟!
دوست عزیز فکر نکنم این سوالشون ربطی به رئالی بودنشون باشه من دوست بایرنی هم دارم که این سوال براشون پیش اومده که چه نیازی به پپ هست وقتی هاینکس اینطور داره کار میکنه . سوالی هست که خیلیا براشون پیش اومده و پرسیدن این سوال به نه تنها معنی بدی نمیده بلکه به این معنی هست که ما رئالیا بایرن رو به قدری قوی میدونیم که به نظرمون با رفتن هاینکس ممکنه افت بکنه . فکر کنم افت نکردنش به صلاح بایرن باشه نه ؟!
من اصلا طرفدار بایرن نیستم (قلبم پیش اشتوتگارته : دی ) ولی خیلی خوشحالم که انقدر قوی شده ( نه به خاطر این که بارسا رو 4 تایی کرد ! ) به خاطر اینکه مدتی بود بوندسلیگا از یاد همه رفته بود ولی الآن دوباره رقابت بین خود لیگ ها هم جریان گرفته . (اونم چه جریانی ! دو تیم بزرگ لالیگا توسط دو تیم بزرگ بوندسلیگا نابود شدندکه به نظرم هیچ یک از این دو باخت رو نمیشه رو شونه زمین و داوری و بدشانسی گذاشت چون بازی که بایرن و دورتموند نشون دادن واقعا جایی برای ان حرفا نمیذاشت و من رئالی کاملا قبول دارم که تیم مورد علاقم توسط دورتموند شکستی خورد که حقش بود ! )
پ.ن : خدا میدونه چندبار پستو قبل فرستادنش ادیت کردم که زمینه ساز حاشیه() نباشه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)