تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 328 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کلا به نظر من هم این سیستم انتخاب بازیکن ایراد هایی داره که الان به واسطه نزدیک بودن فاصله دو ستاره پرطرفدار و با سطح فنی شدیدا بالا، داره خودش رو قشنگ نشون میده (خصوصا از زمان مرج شدن توپ طلا فرانس فوتبال با جایزه سال فیفا)...
    از مسئله سالی بودنش که جدایی از سبقش و نمادین بودنش برای ورود به سال جدید، واقعا با توجه به فصلی بودن لیگ های معتبر و انجام تورنومنت های مهم در فصل تابستان، عجیبه، بگیریم تا انتخاب توسط کاپیتان و مربی های تیم هایی که حتی اگه اطلاعات بالا داشته باشند و سلیقه محور نباشند، خیلی راحت میشه اونا رو متهم کرد به عدم شناخت و سلیقه محوری. فکر کنم سر انتخاب سال 2010 هم این موضوع رو تو تاپیکی اتفاقا با حضور آرمان جان بحث کردیم.
    در اینکه مسی، رونالدو، ژآوی و.... فوق العادن و در سطح بالایی هستند شکی نیست... اما توپ طلا هم جایزه کوچکی نیست، ورود ایراد به سیستم دقیقا کمک میکنه به لوس شدن این جایزه... چیزی که برای نمونه به نظرم در سال 2010 برای اسنایدر و ژاوی رخ داد.
    الان در سر انتخاب مسی و رونالدو حتی یک رای با دید علاقه و سلیقه ای باشه تا دید فنی و عملکردی به سال 2012، واقعا حق یکی از این دو بازیکن نادیده گرفته میشه. همونطور که گفتم نزدیکی دو رقیب به هم این ایراد رو پر رنگ کرده و الا تصور کنید رونالدو نبود، مسی با نیمی از گل هایی که فصل قبل زده بود، باز به عنوان بهترین بازیکن انتخاب میشد، یا اگر مسی نبود، رونالدو سال گذشته توپ طلا رو در دست داشت.
    من فکر می کنم اگر نحوه انتخاب بازیکنان به کمک دیتا بیسی از عملکرد بازیکنان اعم از گلزنی و تاثیر گذار بودن در بازی و پیروزی و کسب جام و غیره تهیه میشد و در کنارش ضریبی هم به نظر کاپیتان ها و مربیان یا خبرنگاران ورزش اختصاص داده میشد، اینقدر هم حرف و حدیث ایجاد نمیشد که فرضا کاپیتان کشور خودمون، به بارسلونا علاقه داره و یا مثالهایی مشابه این.
    تو یه مثال لوکال تر دیگه الکلاسیکو اخیر که نبرد تن به تن بود نشونو داد همه چیز رو که رونالدو و مسی شدن 2-2 مساوی! خوب هر کسی بیاد به رونالدو رای بده باید در نظر بگیره مسی رو نادیده گرفته و بالعکس.
    به نظر من جیزی که شانس مسی رو بیشتر از رونالدو میکنه پیشینه انتخاب شدنش در سه دوره قبله. هر چند عادلانه اینه که هر دوره رو جدا سنجید، اما خوب یا بد، از تئوری تا عمل خیلی فاصلس... من شانس هر دو رو 50-50 میدونم و سوای از اینکه کدومشون برنده میشن، خوشحالم که در دوره ای هستم که ستاره هایی مثل رونالدو و مسی تو مستطیل سبز هستند.

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دلیلش نحوه توزیع رای هاست.

یک سری افراد بر اساس جام های برنده شده رای می دن، یک سری افراد بر اساس درخشش فردی (که گل زدن در اون بسیار مهمه). سال 2010 افرادی که بر اساس جام می خواستن رای بدن رای هاشون بین ژاوی، اینیستا (قهرمان اسپانیا + جام جهانی) و اشنایدر (قهرمان ایتالیا + جام باشگاه ها) تقسیم شد، و این باعث شد رای افرادی که بر اساس درخشش فردی میدن (مسی) تاثیر زیادی پیدا کنه. مسی فقط با 22 درصد امتیاز برنده شد، ولی اینیستا و ژاوی و اشنایدر هر کدوم 17، 16 و 14 درصد رای آوردن. قطعا اگه در اسپانیا یک کاندید داشت (ژاوی یا اینیستا) و اشنایدر از هلند، مسی انتخاب نمی شد و یکی از این دو (احتمالا اون اسپانیایی) برنده می شد. اگه هلند قهرمان می شد اشنایدر برنده می شد، ولی شانسی بود که مسی آورد.

امسال هم قضیه برای رونالدو پیچیده است. رونالدو شخصا سال پر جامی رو پشت سر نگذاشت (فقط قهرمان اسپانیا)، خب پیرلو هم با یووه بعد از 10 سال قهرمان ایتالیا شدن و فینالیست یورو هم شدن. دروگبا چلسی رو قهرمان اروپا کرد، داوید سیلوا و اگرو با من سیتی فوق العاده بودن و بعد از چند دهه قهرمان شدن. بازیکن های اسپانیایی مثل کاسیاس و اینیستا هم که هستن، نیمار در برزیل رو هم نباید فراموش کرد. کسی بخواد صرفا بر اساس جام انتخاب کنه رقیب برای رونالدو زیاده و باز هم احتمالش خیلی زیاده این رای ها طوری پخش بشن که تاثیر اساسی رو دوباره مثل سال 2010، رای های شخصی و صرفا بر اساس بازی بازیکن ها در نهایت سرنوشت ساز بشن که دوباره شانس مسی بیشتره.

سیستم بهینه نیست (من سیستم قبلی، جدا بودن بهترین بازیکن فیفا و Ballen d'Or رو مناسب تر می دونستم)، ولی واقعیت قضیه اینه. من امسال هم مسی رو شانس اول می بینم به دلایل بالا.
    بله دقیقاً این سیستم هست که مشکل داره.

از اونجایی که رای ها سلیقه ای هست تا بیشتر از رو آنالیز باشه، به عقیده من هم شانس انتخاب مسی بیشتر هست، فقط به خاطر کرکتر بهتری که داره. به شخصه معتقدم همین طرفداری های مورینیو باعث میشه رای رونالدو کمتر بشه،چون خیلی ها از مورینیو بدشون میاد و "از رو دشمنی با اون هم که شده به رونالدو رای نمیدن".

ضمن اینکه میشه به بعضی از مثال هات خرده گرفت، مثلاً سطح لالیگا و سرا آ ، انصافاً یکی نیست. فکر نکنم اصلاً نیاز به توضیح باشه که چرا. یا از اونطرف عملکرد خوب رونالدو تو یورو رو فراموش نکنیم. کلاً هم تیم پرتغال خیلی خوب کار کرد و اکثراً معتقداً تنها تیمی که جلو اسپانیا خوب و "زیبا" ایستادگی کرد همین پرتغال بود. رونالدو الان حتی تو ال کلاسیکو هم واسه خودش رکوردی داره (گلزنی در 6 ال کلاسیکو متوالی).

4. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظر من این عنوان بهترین بازیکن جهان دیگه ارزش و اهمیتی نداره
    چون معیار انتخابش سلیقه‌ی مربیا و کاپیتاناس و دیگه عملکرد تاثیری توش نداره
    یه زمانی زیدان بر اساس لیاقتی که داشت این عنوان رو کسب میکرد
    ولی الان اینیستا و اسنایدر و فورلان خوب کار میکنن جایزه رو مسی میبره که حقش نیست
    حتی اگه بازیکن مورد علاقم هم این جایزه رو ببره واسه من ارزشی نداره!

6. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

واکنش کاسياس به اظهارات مورينيو

کاپيتان رئال مادريد در صفحه اينترنتي خود به اتهاماتي که اخيرا به او نسبت داده شد، پاسخ داد.

--------------------------------------------------------------------------------

ايکر کاسياس در اين چند سالي که در ترکيب رئال مادريد به ميدان رفته است، نمايش خيره کننده‌اي داشته است و همواره از دلايل اصلي موفقيت اين تيم بوده است.

ايکر که حالا به بازيکني محبوب در سانتياگو برنابئو تبديل شده است و براي سفيدپوشان پايتخت اسپانيا علاوه بر کاپيتان يک نماد به شمار مي‌آيد، امسال حاشيه‌هاي زيادي برايش به وجود آمده است. با اين حال او سکوت کرد تا اينکه امروز سرانجام در صفحه اجتماعي خود به سخن آمد و به اتهامات اخيري که به او نسبت داده شد، پاسخ داد.

کاپيتان محبوب سانتياگو برنابئو نوشت: در چند ماه اخير علي‌رغم ميل باطني‌ام وارد بسياري از قضايا شدم که هيچ ربطي به هم نداشتند. الان زمان آن فرا رسيده است که پاسخ دهم. اول اينکه درباره خوشحالي نکردن پس از گل کريستيانو رونالدو در دقايق پاياني مقابل منچسترسيتي صحبت کنم. من پس از گل کريس خوشحالي نکردم چرا که در آن لحظه از گلي که دريافت کرده بودم، ناراحت بودم. همه مي‌دانند که من پس از باز شدن دروازه‌ام بسيار ناراحت مي‌شوم و نوعي احساس سردرد پيدا مي‌کنم. اگر در آن روز از رونالدو حمايت نکردم بايد بگويم که من از دوستداران بازي کريس هستم.

وي افزود: بعضي آمدند و من را تشبيه به گنجشکي کردند که اخبار تيم را به بيرون درز مي‌دهد. بايد در جواب اين افراد بگويم که من 13 سال است که در تيم بزرگي چون رئال مادريد بازي مي‌کنم. معتقدم که چنين سخناني اصلا عاقلانه نيست. تمام روزنامه‌هاي ورزشي را به خوبي مي‌شناسم. کسي که در مورد من چنين سخناني را بر زبان راند تنها قصد سوء استفاده را داشته است.

کاپيتان تيم ملي فوتبال اسپانيا افزود: در مورد مورينيو هم بايد بگويم اگر شخصي وجود داشته باشد که بيشتر از همه براي او احترام قائل شوم،مربي‌ است که تيم را دوباره به روند پيروزي‌ها و موفقيت‌ها بازگرداند. اميدوارم همه چيز به صورت خوب پيش برود. اين همان چيزي است که من مي‌خواهم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 7 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خبر بد براي کهکشاني‌ها

مدافع چپ رئال مادريد در جريان تمرين تيم ملي فوتبال برزيل از ناحيه پاي راست دچار شکستگي شد.

--------------------------------------------------------------------------------

مارسلو در جريان تمرين تيم ملي فوتبال برزيل دچار شکستگي استخوان پاي راست شد و حداقل تا پايان سال از تمرينات دور خواهد بود.

به گزارش فارس، رودريگو لاسمار، پزشک تيم برزيل در اين باره اظهار داشت: اين مدافع حداقل 3 ماه از ميدان دور خواهد بود.

تيم ملي برزيل براي برگزاري ديداري تدارکاتي مقابل ژاپن به لهستان رفته بود.

لاسمار ادامه داد: مصدوميت مارسلو ممکن است به عمل جراحي نياز داشته باشد.

اين بازيکن به اسپانيا بازخواهد گشت تا توسط کادر پزشکي رئال مادريد نيز مورد معاينه قرار بگيرد.

مارسلو نيز خاطرنشان کرد: به زودي بازخواهم گشت. مي‌خواهم براي رقابت‌هاي جام کنفدراسيون‌هاي 2013 که برزيل ميزبان آن است به خوبي آماده شده باشم.

10. 8 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تولد 24 سالگی سلطان پاس گل رئال مبارک

12. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخالفت بارسا و رئال با برگزاري سوپرکاپ در چين

باشگاه هاي بارسا و رئال با برگزاري ديدار سوپرکاپ اسپانيا در چين مخالفت کردند.

در جلسه اي که امروز براي تصميم گيري در اين مورد برگزار شد، نمايندگان ساير باشگاه ها و همچنين آنخل ماريا ويار، رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا، از اين طرح استقبال کردند.

در اين نشست که در مادريد برگزار شد، همه باشگاه ها به طور جداگانه نظرشان را در باره برگزاري ديدار سوپرکاپ اسپانيا در چين اعلام و با آن موافقت کردند و تنها نمايندگان بارسا و رئال بودند که از اين طرح استقبال نکردند.

براساس گزارش راديو کاتالونيا، هنوز تصميم گيري در اين مورد انجام نشده است.

14. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مورينيو: در برابر تاريخ رئال ناچيز و کوچک هستم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است که هواداران مادريد قدردانش هستند و از او تمجيد مي‌کنند.

ژوزه مورينيو در گفت‌و‌گو با رئال مادريد تي‌وي گفت که حمايت هواداران را احساس مي‌کند و در اين باره اظهار داشت: رئال مادريد از بسياري لحاظ بهترين باشگاه دنيا است. احساس من اين است که هواداران مادريد از من تمجيد مي‌کنند؛ شايد همه اين کار نکنند و اين طبيعي است.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: هر چه بيشتر مادريد را مي‌شناسم، بيشتر به اين باور مي‌رسم که آنها هواداران خوبي هستند. احساس مي‌کنم هواداران مادريد به من اعتماد مي‌کنند؛ مردم از اولين حضورم در اين شهر از همه لحاظ از من قدرداني کرده‌اند.

سرمربي رئال مادريد با اشاره به سابقه طولاني اين باشگاه افزود: من در برابر تاريخ رئال مادريد بسيار ناچيز و کوچک هستم. تنها يک ليگ و يک جام را با اين تيم به دست آوردم، اما باور قلبي من اين است که يک بازيکن مادريد بايد زندگي‌اش را در زمين مسابقه بدهد.

مورينيو خاطرنشان کرد: پس از پايان ليگ، رقابت‌هاي يورو، تمرينات پيش فصل کوتاه و نداشتن تعطيلات، شروع فصل جديد بسيار سخت بود و بايد براي آن بجنگيم.

وي اضافه کرد: از اين که تيم اکنون به آمادگي رسيده خوشحالم؛ نمي‌توانم بپذيرم که براي کسب جام قهرماني ليگ قهرمانان مبارزه مي‌کنيم و 15 امتياز پايين‌تر از صدرنشين باشيم.

سرمربي رئال مادريد تصريح کرد: نکته ضروري در نيوکمپ بازگشت تيم بود. با تساوي که به دست آمد جايگاه‌مان در جدول تغييري نکرد، اما تيم قوي‌تر شد.

مورينيو تأکيد کرد: پس از بازي مقابل بارسا خوشحال بودم. نه به‌خاطر تساوي زيرا مي‌توانستيم برنده باشيم، بلکه به خاطر بازگشت تيم.
    ورزش 3

16. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب ظاهرا 6 بازیکن رو برای بازی با سلتا ویگو در اختیار نخواهیم داشت.
    ولی اگر مورینیو نخواد احتیاط کنه بنزما - هگواین - خدیرا احتمالا هیچ مشکلی نخواهند داشت.
    در کل تو مرکز خط دفاع مشکلی وجود نداره فقط در کنار ها مشکل داریم که احتمالا از بازیکن آکادمی ناچو یا کاسادو استفاده میشه _ راموس به سمت راست میره و مرکز خط دفاعی رو واران - په په پر میکنند.
    در خط حمله و مهاج نوک اگر بنزما و هیگواین به بازی نرسند جایگزین های نسبتا خوبی از تیم آکادمی داریم ، یکی از بازیکن ها خسه رودریگز هست که در حال حاضر در لیگ دوم اسپانیا با تیم رئال مادرید B آقای گل فصله تا اینجای کار + یکی از بهترین و آینده دار ترین بازیکن های آکادمی هم هست و گفته میشه مورینیو به زودی به تیم اصلی واردش میکنه.تو تیم ملی اسپاینا هم ( المپیک( شماره 10 رو بهش داده بودند و اینطور که کارشناس ها میگفتند خط حمله آینده اسپانیا رو تضمین کرده.
    این اواخر یک پیشنهاد هم از یوونتوس داشته.

+
    قضیه روبرتو کارلس و و اومدنش به دفاع چپ هم یک مقدار داره جدی میشه

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Jese.jpg  
    Last edited by D3vil_A; 17-10-2012 at 15:06.

18. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی دیگه بازیکن نموند که مصدوم بشه؟! تمام Full-back ها مصدوم شدن.

لیست بلند مصدومین:

1. مارسلو (۳ ماه)
    2. فابیو کوئنترائو
    3. کریم بنزما
    4. گونزالو هیگواین
    5. سمی خدیرا
    6. آلوارو آربلوا

20. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •