این مدل تلوزیون ماست
LA40B530P7R XSV
Version : AA01
و اینکه تو کنترل کدوم ؟ من که چیزی ندیدم :|
این مدل تلوزیون ماست
LA40B530P7R XSV
Version : AA01
و اینکه تو کنترل کدوم ؟ من که چیزی ندیدم :|
دوست عزیز
از تمامی منویهای مخفی تلویزیون تان عکس تهیه و به ایمیلم ارسال کنید تا بتوانم شما را راهنمایی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 01-03-2014 at 21:55.
سلام
آقا من فرستادم ممنون میشم خبرم کنید . تشکر ازتون
ممنون از راهنمايي تون .
من اين كار رو انجام دادم ؛ فارسي هم شد . ولي گيرنده ي ديجيتالش از كار افتاد . هر چي ريست كردم فايده نداشت . كسي هست ما رو راهنمايي كنه .![]()
دوست عزیز
عکسها به دستم نرسید
دوست عزیز
از مطلب این پست استفاده کنید
روی شماره پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
با سلام
یه مشکل برای من پیش اومده بدین صورت که:
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در منوی local set گزینه ed-iran /در قسمت tuner گزینه auto / در قسمت ch table گزینه iran وجود ندارد؟؟؟
همچنین در قسمت sub option گزینه language , region , pnp language وجود ندارد؟؟؟
لازم به یاد آوری هست که این TV رو از بانه خریدم
با توجه به اینکه هیچ یک از قسمت های TV قفل نیست , چطور میشه زبان فارسی رو به TV انتقال داد؟؟؟
آیا با آپدیت TV مشکل حل میشه؟؟؟ اگر بله , لینک جدیدترین آپدیت رو قرار بدید
مدل : UA39EH5003
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
Last edited by kakasa; 04-03-2014 at 19:46.
دوست عزیز
آن آیتمها پنهان می باشند و باید از کنترول دست ساز استفاده کنید تا آنها نمایان شوند
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش و یا پنهان باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
با سلام مجدد
طیق فرمایش شما کنترل را درست کردم و فایل رو اجرا نمودم و نوشته قرمز نمایان شد
اما مشکلاتی که گفتم هنوز پابرجاست
فکر کنم این TV ما اصلا زبان فارسی نداره
اگر امکان داره آخرین ورژن نرم افزار را قرار بدید تا آپدیت کنم
با تشکر
با سلام . ال اي ديLED 40 Samsung -ue 40EH5000 چطورlocal set فعال مي شه؟ براي گيرنده ديجيتال چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)