تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 38 از 325 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ممنون
    یه چیزی
    واقعا لازمه برای همه ی درسا کتاب تست و کمک درسی بخرم؟ مثلا من ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی رو از روی کتاب میخونم...حتی اگه تست هم نزنم تو آزمونا 70 درصد رو میزنم تقریبا...الان من بیام برای آرایه و لغات ادبیات کتاب جدا بخرم؟یا مثلا تیک8 برای انگلیسی بخرم؟ همینطور برای آمار چی؟

یه سوال دیگه
    دینی رو از روی کتاب میشه خوند یا باید کتاب جدا بگیرم؟ بیشتر توی آزمونا مشکلم روی آیات هستش...مثلا میگه کدوم آیه مربوط به این مطلبه...من اگه بتونم کتاب رو + آیاتش حفظ کنم دیگه نیازی به کتاب های دیگه هستش؟

آخرین سوال
    برای شیمی و فیزیک و همه درسای ریاضی یه جزوه ی نصفه نیمه (معلم) + تست زدن زیاد کافیه به نظرتون؟
    نظرتون راجه به کتاب زرد قلمچی چیه؟(عمومی و اختصاصی)

ویرایش:
    شیمی ، یه جزوه +کتاب+تست میتونه جای مبتکران رو بگیره؟
    (جزوه ی شیمیـم خوبه)
    راستش بدم میاد دورو برم کتاب جمع کنم...اصلا تمرکزم از بین میره وقتی چند تا چند تا کتاب بخوام بخونم

ببخشید یکم زیاد شد سوالام
    Last edited by 5ajad; 26-08-2012 at 13:37.

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

برای همه درس ها نیاز نیست
    جزوه هم برای درک راحت تر خیلی خوبه

3. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای امار زیاد حساسیت به خرج ندید یه گاج سفید کافی است!

نخ سوزن بچه های تجربی که اسونتر ریاضی هاس براشون.بچه های ریاضی هم مشکلشون با همین کتاب و سوالاتی که توش پرسیده شده تمام ریزه کاری ها رو یاد می گیرن.
    Last edited by 12p; 26-08-2012 at 16:17.

5. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه سوال دیگه
    دینی رو از روی کتاب میشه خوند یا باید کتاب جدا بگیرم؟ بیشتر توی آزمونا مشکلم روی آیات هستش...مثلا میگه کدوم آیه مربوط به این مطلبه...من اگه بتونم کتاب رو + آیاتش حفظ کنم دیگه نیازی به کتاب های دیگه هستش؟
    برای دین و زندگی فقط یه ایات روایات الگو بگیر گاج نگیریا..دیگه نیازی به کتاب تست نیست چون بعد عید که دور دنیا میگیری همه تستای سراسری می زنی و برات تکراری نمی شن.
    من خودم هم جامع الگو و هم ایاتش رو داشتم الکی جامعش کتابو کپی کرده وقتت رو تلف میکنه البته شاید بگی همگامان اینجوری نیست ولی نیازی نیست تو کتاب درسی رو چند بار بخون بعد از روی ایات الگو پیامها و قرابت و اینکه چه سالی از چه مفهومی تو کنکور استفاده شده رو از روش بخون بعد خود این کتاب تست تالیفی سنجش و ازاد و سراسری رو داره بعد عید هم دور دنیا در4ساعت رو که گرفتی هرچی تست سراسری داخل و خارج رو حداقل 2 بار میزنی.
    Last edited by 12p; 26-08-2012 at 16:23.

7. 3 کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا لازمه برای همه ی درسا کتاب تست و کمک درسی بخرم؟ مثلا من ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی رو از روی کتاب میخونم...حتی اگه تست هم نزنم تو آزمونا 70 درصد رو میزنم تقریبا...الان من بیام برای آرایه و لغات ادبیات کتاب جدا بخرم؟یا مثلا تیک8 برای انگلیسی بخرم؟
    واقعن اگه بدون تست زدن، ادبیات و زبان رو 70 اینا میزنی میتونم بگم خیلی خیلی عالیه!!!! مخصوصن زبان!!!!

اول از همه ببین آیا میتونی فقط با خوندن کتاب تستای کنکور رو توی وقت خودش 70 اینا بزنی یا نه. اگه مطمئن شدی میتونی، فقط همون کتابو بخون و فقط زمانی برو سراغ تست که درسای دیگت هم تا این حد خوب بشه.

اما اگر نمیتونی که طبیعتن هم باید اینطوری باشه، واسه قسمت هایی که مشکل داری کتاب بگیر. مثلن اگه آرایه مشکل داری ، آرایه ادبی الگو رو بگیر یا مثلن واسه املا، املا و لغت سبطی و ... . برای زبان هم اگه معنی همه یا بیشتر لغات رو حفظی ( بصورت فهرست وار)، دیگه نیازی نیست تیک 8 بگیری. باید یه کتاب تست مثل شبقره یا مبتکران یا خیلی سبز (جامع) بگیری و فقط تست کار کنی و برای لغت، تست کار کردن اهمیتش به مراتب بیشتر از حفظ کردن لغاته.

و اگر متن های کنکور رو خوب میتونی جواب بدی، فعلن توو فکر کتاب خریدن واسه متن نباش. ولی اگه نمیتونی، از همین الان به فکر باش و یه کتاب مثل "و نترسیم از متن" یا درک مطلب شهاب اناری رو بخر و بطور منظم کار کن.
    همینطور برای آمار چی؟
    آمار درسیه که کل جزوش رو میشه توی دو برگ خلاصه کرد. ولی بخاطر خصلت محاسباتی بودنش، میتونه توی کنکور پیچیده یا طولانی بشه که چند بارم شده. پس باید تست زیاد بزنی. کتابشو نمیدونم چی بگیری! نمیدونم گاج سفید ویرایشش عوض شده یا نه، ولی اگه همون قبلیه باشه، باید بگم تستای کنکور یه سر و گردن بالاتر از گاجه.

نه نیازی نیست، به شرطی که اول یه وقتی بزاری و بشینی تستای دینی کنکور رو ببینی و گزینه هاش رو بخونی تا با شیوه ی طرح سوال توو درس دینی آشنا بشی و بدونی چجوری کتابو باید بخونی. این خیلی مهمه ها. در کنار کتاب درسی، یه آیات و نکات گاج هم داشته باشی بهتره.
    (جزوه ی شیمیـم خوبه)
    کتابو که باید دقیق ِدقیق و چند بار بخونی. و این سوالت بستگی به این داره که چه تستایی بزنی.

9. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون
    یه چیزی
    واقعا لازمه برای همه ی درسا کتاب تست و کمک درسی بخرم؟ مثلا من ادبیات و زبان فارسی و انگلیسی رو از روی کتاب میخونم...حتی اگه تست هم نزنم تو آزمونا 70 درصد رو میزنم تقریبا...الان من بیام برای آرایه و لغات ادبیات کتاب جدا بخرم؟یا مثلا تیک8 برای انگلیسی بخرم؟ همینطور برای آمار چی؟

یه سوال دیگه

آخرین سوال
    برای شیمی و فیزیک و همه درسای ریاضی یه جزوه ی نصفه نیمه (معلم) + تست زدن زیاد کافیه به نظرتون؟
    نظرتون راجه به کتاب زرد قلمچی چیه؟(عمومی و اختصاصی)

ویرایش:
    (جزوه ی شیمیـم خوبه)
    راستش بدم میاد دورو برم کتاب جمع کنم...اصلا تمرکزم از بین میره وقتی چند تا چند تا کتاب بخوام بخونم

ببخشید یکم زیاد شد سوالام

سلام دوست من
    خرید کتاب تست بسته به سطح خود شما دارد.
    ولی انچه که مسلم است شما باید تستهای کنکورهای سالهای قبل رو حتما مطالعه کنید .
    پس تست کنکورها مهم هست .... در دروسی مثل زیست رمز موفقیت تست زنی است ...
    در مورد کتابهای کانون بگم یکی از پر اشکال ترین کتابهای بازار کتابهای کانون هست
    عدم توضیح مناسب و حل سوالات به صورت یکدغعه و نه تدریجی مشکل بزرگی است.
    شیمی مبتکران خوب هست مخصوصا دوم اون

موفق و پیروز باشید

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام واقعا ممنون ميشم بگين چطور ميشه كنكور ازاد داروسازي قبول شد چه منابعي رو استفاده كنيم و اينكه سطح كدوم درسها با سراسري فرق داره مثلا شنيدم عمومي ها سخت تره و اختصاصي ها راحت تر؟
    من ليسانس صنايع هستم و به هزاران دليل مي خام حتما داروسازي بخونم با توجه به اينكه متاهلم و خيلي فرصت مثل كنكوري ها ندارم فكر مي كنم ازاد راحت تر بتونم قبول شم امسال سراسري شركت كردم با وجود اينكه درصدهام خوب بود ولي رتبم اصلا خوب نبود از فكر سراسري كلا اومدم بيرون چون فرصت كلاس رفتن ندارم به خصوص براي رياضي و فيزيك مي دونم ازاد هم خيلي سخته قبول شدنش ولي با شرايط من تو خونه راحتتر ميشه براي ازاد خوند خواهش ميكنم راهنمايي كنيد امسال ميانگين عمومي هاي سراسري 60 بود و زيست هم 50 زدم شيمي هم 40

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام میشه چند تا کتاب خوب برای موارد زیر معرفی کنید ؟ (رشتم تجربیه)
    1. معنی لغت ادبیات فارسی
    2. قرابت معنی ادبیات فارسی
    3. املا ادبیات فارسی
    4. آرایه های ادبیات فارسی
    5. کتاب فیزیک خوب برای پایه و پیش (به غیر از گاج و گتاب های خیلی سبز)
    6. کتاب ریاضیات تجربی
    7. کتاب عربی تست !!! (به غیر از گاج) نمی دونم اون کتاب خیلی سبز (که عکس صفحه کلید روشه ) خوبه یا نه !؟

ممنون که راهنمایی کنید >> سطح کتاب هارو بالا در نظر بگیرید <<
    Last edited by Kingarr; 01-09-2012 at 10:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه چند تا کتاب خوب برای موارد زیر معرفی کنید ؟ (رشتم تجربیه)
    1. معنی لغت ادبیات فارسی
    2. قرابت معنی ادبیات فارسی
    3. املا ادبیات فارسی
    4. آرایه های ادبیات فارسی
    5. کتاب فیزیک خوب برای پایه و پیش (به غیر از گاج و گتاب های خیلی سبز)
    6. کتاب ریاضیات تجربی
    7. کتاب عربی تست !!! (به غیر از گاج) نمی دونم اون کتاب خیلی سبز (که عکس صفحه کلید روشه ) خوبه یا نه !؟

ممنون که راهنمایی کنید >> سطح کتاب هارو بالا در نظر بگیرید <<
    سلام
    اين كتابايي كه بهت معرفي ميكنم واقعا امتحانشونو پس دادن...
    1.به نظر من فقط براي لغتايي كه تو واژه نامه نيستن از كتاب استفاده كن..تويه كنكور خيلي كم از لغتاي داخل متن استفاده ميشه(چون ممكنه تويه معنياون ها اختلاف نظر پيش بياد و صحت سوال به فن بره يا مشكلاته ديگه.........) براي اين كار هم كتاب الگو خوبه....معني هر واژه اي از كتاب رو كه بخواي توش هست....تاكييد ميكنم حتما اين واژه ها تو اولويت دومت باشن(واژه هاي داخل متن)......واژه ها ي ته كتاب رو بخورشون.. .ضمنا ميدوني كه بايد معنياشون رو عينه خود كتاب حفظ كني .... همه ي معاني رو هم كه آورده بايد بلد باشي(چنبر:محيط دايره .حلقه .قيد.گرفتاري.)

2.قرابت هامون هست كه كتاب مفصليه...الگو هم تقريبا فقط تسته....هامون ميـــــــــــگه چه جوري بايد تستو بزني.
    كلا قرابت آسونه...
    3.فقط هامون سبطي......نشر دريافت.....اگه تموم شد و خواستي بازم تمرين داشته باشي بازم خيلي سبز اولويت دومت باشه....
    كتاب املاي هامون رو بايد مثه اون واژه هاي ته كتاب بلد باشي...خيلي كتاب خوبيه...

4.براي آرايه كتاب الگو هست كه ميتونم بگم آموزشش خيلي مختصر مفيده بيشتر تست داره...ولي اين هامون سبطي يه كتاب داره (همايش ادبيات 2جلده تو اون جلدي كه توش آرايه داره بگير)كه همه ميرن خرداد ميگيرنش در صورتي كه آرايه چيزي نيست كه بتوني تو خرداد يه ماهه به تسلط برسي....
    در كل تركيب الگو و هامون خوبه...

از آرايه و املا اصلا غافل نشو...خيلي از قرابت سخترن.مخصوصا آرايه كه براي به تسلط رسيدن بايد زمان بيشتري صرف كني.

5.براي آموزش اگه ميخواي فـــــــــــــــــــــقط فـــــــــار.....البته فار فقط براي پيشه پايه نداره....
    ببين من چون معلم فيزيكمون واقعا شوت بود تقريبا بيشتر كتاباي فيزيكه بازار رو يه نيگايي انداختم...
    براي تست پايه الگو خيلي خوبه..(2 جلد كتابه يكي پاسخ يكي جواب كه جواباشو براي دانلود گذاشته)
    براي تست پيش الگو خوبه....... حتما مثال هايي كه تو متنش اومده حل كن حتي اگه فك ميكيني خيلي آسون هستن/.....

6.من رشتم رياضي بود....(ولي بياتي معلم ديفرانسيلمون بود)

7.كتاب تست عربي:
    اوني كه گفتي خوبه....توش تستاي سراسري و سنجش و ....تاليفي خيلي نداره....جواب تستاش رو هم خوب داده گزينه ها رو تا جايي كه تونسته توضيح داده...
    من كتاب الگو رو نداشتم ولي دوستان ميگن سطحش بالاست و تستاش سختن....

راستي اگه يه موقه تمايل داشتي.همه ي كتابايي كه بت معرفي كردم رو ميخوام بفروشم اگه خوستي بگو......خيلي هم نو هستن..(به جز املا هامون و املا لغت الگو بقيه واقعا تر تميزن....)الانم كتاب گرون شده كتابه دسته 2 ئه نو ميصرفه....

15. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای شیمی پایه من شیمی 2 و شیمی 3 مبتکران را دارم . برای پیش شیمی مبتکران خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •