با i5 هم تو بازار هست؟چند؟!
با i5 هم تو بازار هست؟چند؟!
با سلام دوستام من می خواستم ببینم آیا وقتی سیستم بدون بک لایته بازم با زدن کلید f3 و f4 تنظیملت کیبورد روی صفحه نمایش میاد یا نه؟
اخه من هر وقت این کلیدارو میزنم تنظیمات کم و زیاد کردن شدت نور میاد ولی روی صفحه کلید اتفاقی نمی افته ؟![]()
اون برای نور ال سی دیه!!!![]()
دوست خوبم ال سی دی که f5 و f6 هستش![]()
سلام.دوستان اگه خواستین ویندوز جدیدی نصب کنین،(در صورت داشتن ویندوز اورجینال) حتماً تمامی محتویات هارد رو تو یه جا کپی کنید.چون حتماً باید هارد رو فرمت کنید.
من که هرچی داشتم پاک شد ، شما حواستون باشه!
ربطی به اصل بودن نداره
حتما سایر درایو ها شیر شده از درایو c بوده که بعد از پاک کردن درایو c مجبور بودید سایر درایور ها رو هم پاک کنید.
من هم همین مشکل رو داشتم و کله اطلاعاتم ( تقریبا 1 ترابایت ) پاک شد. البته همش مالتی مدیا بود + عکس های شخصی مهم که نتونستم ریکاوری کنم.
موفق باشید
وقتی خواستم ویندوز جدید نصب کنم بعد از انتخاب درایو C به عنوان درایو نصب ویندوز این پیام رو بهم داد:
"windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style."
بعد از یه سری گشت و گذار تو اینترنت فهمیدم که باید partition style از GPT به MBR تغییر داده بشه تا بشه روش ویندوز نصب کرد.
که هزینه این کار پاک شدن کل هاردم بود!
بله،حدودا 3300
سلام. n56vz یه مدل با رم 8 و گرافیک 2 داره یه مدلم با رم 12 و گرافیک 4. من برا بازی میخوام ولی بم گفتن حافظه ی گرافیک مهم نیست قدرتشه که مهمه. یعنی فرقی بین 2g و 4g نیست؟ پس اونی که گرافیکش 2 هستا بخرم که ارزون تره؟
البته این حرف که فرقی بین 4 گیگ ,و 2 گیگ وجود نداره حرف اشتباهیه.
اون 4 گیگ در واقع پهنای باند کارت گرافیکه اما ماهیت گرافیک مهم تره چون سرعت پردازش و جواب دادن بالا میره.
همون 2 گیگ خوبه البته مدلی که رم 12 و گرافیک 4 داره ، هارد 2 ترا هم داره که قطعا گرون تر هست و می ارزه به خریدش ( فول اچ دی هم هست )اگه بودجه داری که همون 4 گیگ گرافیکی رو بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)