تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 129 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

جدیدترین نسخه این نرم افزار چیه ؟

من دارم total 2013 v16.22 رو دانلود می کنم

قبلش هم ورژن قبلیش رو دانلود کردم ولی چون نمیزاشت دانلود کنیم پاکش کردم

یه کرک داشت که انگار باید از طریق safe mod اجراش می کردی و کرک می کردی این کارو کردم و گفت کرک شده ولی نگاه نکردم که واقعا کرک شده یا نه ولی بعدا که چند بار آپدیت شد نگاه کردم دیدم نوشته چند روزه دیگه تموم میشه اگه آپدیتش کنی کرکش میره؟

بعد اگه لایسنس بخریم چه فرقی با کرک می کنه ؟

ممنون

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک لایسنس اوژینال واسه اینترنت سکویریتی که واسه سال2011 بود دارم الان رفتم تو سایتش
    ثبت نام کردم در قسمت ورود لایسنس زدم دیدم نوشته 365 روز بیت دفندر 2011 میخوام بدونم واسه
    ورژن2013 هم کار میکنه یانه ،

ممنونم علی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در حال مکاتبه با بیت هستم برای رفع این مشکل و کلا مشکل دانلود انشالا راه حل دائمی رو هروقت پیدا کردم میگم
    این مشکل دانلود چیه هی همه در موردش می گن ؟؟
    من که دارم نسخه 2013 اینترنت سکوریتی رو استفاده می کنم و مشکلی برای دانلود ندارم از لحاظ اپدیت هم نرم افزار مشکلی نداشته تا الان و خود به خود اپدیت میشه ..جدید ترین اپدیت افلاین هم که باری 18 اکتبر 2012 هستش و لینک مستقیمش روس سایت بیت دفندر موجوده ..

قبلش هم ورژن قبلیش رو دانلود کردم ولی چون نمیزاشت دانلود کنیم پاکش کردم
    اون یه نسخه ایراد دار تو سال 2012 بود که حل شد مشکلش .. دیگه من به اون مشکل برخورد نکردم نسخه های جدید اون مشکل رو ندارن
    یه کرک داشت که انگار باید از طریق safe mod اجراش می کردی و کرک می کردی این کارو کردم و گفت کرک شده ولی نگاه نکردم که واقعا کرک شده یا نه ولی بعدا که چند بار آپدیت شد نگاه کردم دیدم نوشته چند روزه دیگه تموم میشه اگه آپدیتش کنی کرکش میره؟
    اون کرک مشکل داشت و موقع اپدیت نرم افزار اپدیت نمی شد .. من اول گذاشتم اون 30 روزش رو مصرف کنه بعد از یه سریال نامبر استفاده کردم و لایسنسش کردم الان هم به راحتی اپدیت می کنه .

بعد اگه لایسنس بخریم چه فرقی با کرک می کنه ؟
    خوب شما لایسنس بخری قانونی شده و می تونی به راحتی نرم افزار رو اپدیت کنی .. دیگه مشکل کرک و پاک شدن کرک رو هم نداری .. لایسنس شما هم توی اکانت شما در بیت دفندر ثبت میشه و می مونه .. مثلا من لایسنس های ثبت شده در سال 2009 رو هنوز توی اکانتم دارم

من یک لایسنس اوژینال واسه اینترنت سکویریتی که واسه سال2011 بود دارم الان رفتم تو سایتش
    ثبت نام کردم در قسمت ورود لایسنس زدم دیدم نوشته 365 روز بیت دفندر 2011 میخوام بدونم واسه
    ورژن2013 هم کار میکنه یانه ،
    کار کردنش که کار می کنه منتها باید لایسنس رو ری نیو کنی .. یعنی برای محصول جدید دوباره ثبتش کنی .. اگه زمان داشته باشه میشه اینکار رو کرد .. اگه نسخه لایسنس اصلی هستش و از نمایندگی گرفتی ببر نمایندگی برات اینکار رو انجام بده .. اگه اکانت رو هنوز داری و فعاله برو تو قسمت Products و اونجل اکانت هارو می بین و دکمه Renew رو بزن و لایسنس رو وارد کن و بعد روی محصول جدیدی که می خوای داشته باشی ثبتش کن و مراحل رو تا اخر برو ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

این مشکل دانلود چیه هی همه در موردش می گن ؟؟
    هميشه نيست، در دانلود برخي لينکها مشکل ايجاد ميکنه،
    مثلاً اين را دانلود کن ببينم چطور دانلود ميکني:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عمراً اگه بذاره دانلودش کني :دي حتي اگه بيت دفندر را غيرفعال هم کني اصلا نميتوني دانلودش کني!

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز kortol

با تشکر فراوان، من اینو از پارس انلاین گرفتم نخریدام بلکه هدیه گرفته ام
    حالا اینکاری رو که شما گفته اید انجام دادم ولی جواب نداد میشه یکم دیگه
    راهنمایی کنید وقتی renew رو میزنم در صفحه جدید که کلید رو وارد میکنم
    قرمز مینویسه کلید معتبر نیست ولی در صفحه قبلی کلید رو قبول کرده و
    نوشته تا 364 روز دیگه اعتبار داره .

ممنونم علی
    Last edited by ALI16437; 21-10-2012 at 18:37.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عمراً اگه بذاره دانلودش کني :دي حتي اگه بيت دفندر را غيرفعال هم کني اصلا نميتوني دانلودش کني!
    خوب فروم که نمی زاره لینک کامل رو پست کنی .. برام لینک رو پیغام خصوصی کن تا یه تستی بزنم ..چون با این لینکی که فرستادی اسم سایت نقطه چین شده ..

حالا اینکاری رو که شما گفته اید انجام دادم ولی جواب نداد میشه یکم دیگه
    راهنمایی کنید وقتی renew رو میزنم در صفحه جدید که کلید رو وارد میکنم
    قرمز مینویسه کلید معتبر نیست ولی در صفحه قبلی کلید رو قبول کرده و
    نوشته تا 364 روز دیگه اعتبار داره .
    خوب شما تنها راهی که داری اینه که لایسنس رو اگه توی برگه های مخصوص لایسنس نوشته شده برای یه نمایندگی بیت دفندر توی ایران ارسال کنی ..
    برگه های مخصوص لایسنس مثل برگه های ضمانت نامه یا گارانتی هستش که یه هولوگرام نقره ای هم داره .. براشون بفرست و بگو که لایسنس رو برت Renew کنن ..
    با اکانت خودت نمی تونی ..منم تست کردم با اکانت خودم نشد ..
    برای این نسخه ای که داری این لایسنس معتبر نیست و می تونی همون نسخه 2011 رو استفاده کنی بال این لایسنس ..برای نسخه های جدید تر باید لایسنس رو یه بار ارسال کنی تا تایید بشن و بعد برای Renew شده رو می فرستن .. نماینگی هاش مثل رایان بدر الکتریک این کار رو انجام می دن .. البته اگه با انصاف باشن !
    یه کار دیگه که می تونی بکنی اینه که از لایسنس های لو رفته استفاده کنی و اون رو نگه داری ..
    تا جایی که یادمه یا 5 سال یا 10 سال لایسنس هات برای اون نسخه های مخصوص که باهاشون ثبت شدن می مونن و بعد کلا بلوک می شن ..

7. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

11

خوب فروم که نمی زاره لینک کامل رو پست کنی .. برام لینک رو پیغام خصوصی کن تا یه تستی بزنم ..چون با این لینکی که فرستادی اسم سایت نقطه چین شده ..
    آهان باشه ميفرستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

کرک جدیدی نیومده ؟
    کسی نیست یه کرک یا یه سریال بذاره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

کرک جدیدی نیومده ؟
    کسی نیست یه کرک یا یه سریال بذاره ؟
    کرک و نحوه​ي انجامش بطور کامل در اين پست هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من bitdefender tital security 2011 دارم ، وقتی می خوام دانلود شبانه کنم ، می بینم که 400 مگابایت از فایلهای منو دانلود کرده ولی در کانکشنم یک گیگابایت و 500 مگابایت دانلود شده ، یعنی 1100 مگابایت معلوم نیست کجا رفته .
    این مشکل همیشه بود تا اینکه شنیدم comodo فایروال خوبیه ، فایروال بیت دفندر رو غیرفعال کردم ولی باز هم هر شب از این اتفاقا می افته. نمی دونم چیکار کنم .
    .
    آپدیت ویندوزم غیرفعاله. دسترسی به همه فایلها نداده ام . ویندوزم 7 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •