تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 82 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
    اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
    دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
    مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
    ببخشید طولانی شد.

2. 2 کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بدون شک CCleaner بهترین هست

شما برو توی گوگل بزن best cleaner for windows توی همه اونها این نرم افزار دیده میشه

نرم افزاری کاملا جم جور ، رایگان و توصیه شده توسط اکثر شرکت های معروف

فقط توی سایت CNET تعداد 62,309,245 دانلود داشته شما برو نرم افزار دیگه را هم مقایسه کن ( تازه انتخاب ویژه این سایت هم هست )

در کل من به همه دوستانم فقط این نرم افزار را توصیه میکنم

البته خودم شاید بالای 10 تا نرم افزار را چرخیدم ولی هیچ کدوم به اندازه این نرم افزار بنده را متقاعد نکرده و همیشه دارمش
    سلام.

یه بحث کوچولوی Off-topic داشتم.

معیار برتری یک برنامه تعداد دانلودهای بیشتر نیست. من از سال 2006 کاربر Tuneup بودم. تقریبن تمامی برنامه های Optimizer رو هم تست کردم.
    امکاناتی که Tuneup Utilities ارائه میده مثال زدنیه ، در تمامی موارد شامل تعمیر ویندوز ، عیب یابی سیستم ، آپتیمایز سیستم
    اصلن امکانات این دو تا برنامه قابل مقایسه نیست ، CCleaner فقط یک پاک کننده ( + تنظیم استارت آپ و وایپ دیسک سخت ) ولی Tuneup utilites
    دیگه کم کم داره تبدیل میشه به یک سیستم عامل به واسطه ی امکانات بسیار زیادی که داره. اگه کسی با نحوه ی حرفه ای کار با این برنامه آشنا
    باشه سیستم کیفیت و سرعتش دو چندان میشه.

اینم یه سری مقایسه بین برنامه هایی که حداقل در حد و اندازه ی Tuneup هستن..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی.

4. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
    اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
    دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
    مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
    ببخشید طولانی شد.
    سلام عزیز

ممنون بابت نظراتت :

1- در مورد اول فکر نکنم مسئله خیلی خاصی باشه البته نظر خوبی هست مثلا اگر سپر طلایی ، بی رنگ بشه شاید شیک تر باشه
    بر روی چشم مطرح میکنم به عنوان پیشنهاد

2- این تاخیری که شما مشاهده میکنید حتی اگر پنجره جدا هم داشته باشه بازم خواهد بود ، چون باید هر دو موتور و دیتابیس را داخل رم بیاره بخاطر همین تاخیر داره
    البته ما پیشنهاد پنجره جداگانه برای اسکن را دادیم چندین مرتبه ، شاید در آینده اتفاق بیفتد

3- در مورد گجت :

بنده اطلاعتی ندارم البته مطلبی هم در مورد یک نقص امنیتی در گجت ویندوز منتشر شده است شاید در ویندوز های آینده اصلا چنین چیزی نباشد
    Last edited by xman681; 14-07-2013 at 23:43.

6. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من دنبال لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس میگردم . کسی هست کمک کنه !؟
    درضمن یه راهنمایی میخواستم
    1- اونم اینکه کار با این آنتی ویروس چطوریه ؟! یعنی میشه راحت PC را اسکن کرد و ویروس ها را نابود کرد ؟!
    2- تو فضای وبگردی چطور کار میکنه ؟! من قبلا BitDefender داشتم ، سایت های آلوده به ویروس را در گوگل شناسایی میکرد و نمیذاشت باز کنم ! اینم همونطوری کار میکنه یا نه ؟!

من الان دارم Emsisoft Internet Security Pack را که در پست اول همین تاپیک قرار داده شده دانلود میکنم
    این برنامه کامل و جامع است ؟! یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال را داره ؟!

Last edited by arash-king; 14-07-2013 at 00:23.

8. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من دنبال لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس میگردم . کسی هست کمک کنه !؟
    درضمن یه راهنمایی میخواستم
    1- اونم اینکه کار با این آنتی ویروس چطوریه ؟! یعنی میشه راحت PC را اسکن کرد و ویروس ها را نابود کرد ؟!
    2- تو فضای وبگردی چطور کار میکنه ؟! من قبلا BitDefender داشتم ، سایت های آلوده به ویروس را در گوگل شناسایی میکرد و نمیذاشت باز کنم ! اینم همونطوری کار میکنه یا نه ؟!

من الان دارم Emsisoft Internet Security Pack را که در پست اول همین تاپیک قرار داده شده دانلود میکنم
    این برنامه کامل و جامع است ؟! یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال را داره ؟!

سلام

شما هر موقع که از سایت امسی سافت ضد مخرب یا فایروال را دانلود کنید ؛ آخرین ورژن را دانلود خواهید کرد

1- کار باهاش راحته ، ضد مخرب زبان پارسی را هم داره و خیلی هم روان هست
    2-یه وب گارد داره که سایت های آلوده را مسدود میکنه ( داخل تنظیماتش هست و میتونید به شیوه دلخواه تنظیم کنید ) عملکرد خاص خودش را داره
    3-اینترنت سیکوریتی شامل ضد مخرب و فایروال میشه و بسته کامل این شرکت هست البته سیستم HIPS فایروال خیلی خاص هست و اگر قبلا با این نوع سیستم کار نکردید پیشنهاد میگردد کمی بیشتر آشنا بشید

البته شما میتونید HIPS فایروال را خاموش کنید چون خود ضد مخرب گارد رفتار شناسی خوبی داره

سوالی بود در خدمت هستم

موفق باشید

10. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما هر موقع که از سایت امسی سافت ضد مخرب یا فایروال را دانلود کنید ؛ آخرین ورژن را دانلود خواهید کرد

1- کار باهاش راحته ، ضد مخرب زبان پارسی را هم داره و خیلی هم روان هست
    2-یه وب گارد داره که سایت های آلوده را مسدود میکنه ( داخل تنظیماتش هست و میتونید به شیوه دلخواه تنظیم کنید ) عملکرد خاص خودش را داره
    3-اینترنت سیکوریتی شامل ضد مخرب و فایروال میشه و بسته کامل این شرکت هست البته سیستم HIPS فایروال خیلی خاص هست و اگر قبلا با این نوع سیستم کار نکردید پیشنهاد میگردد کمی بیشتر آشنا بشید

البته شما میتونید HIPS فایروال را خاموش کنید چون خود ضد مخرب گارد رفتار شناسی خوبی داره

سوالی بود در خدمت هستم

موفق باشید
    ممنون بابت توضیحاتتون . فقط یه سوال ، الان من این فایل 203 مگابایتی موجود تو پست اول را دانلود کنم چه چیزهایی باهاش نصب میشه ؟!
    (( اطلاعات من تو زمینه آنتی ویروس و فایروال خیلی کمه ))

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون . فقط یه سوال ، الان من این فایل 203 مگابایتی موجود تو پست اول را دانلود کنم چه چیزهایی باهاش نصب میشه ؟!
    (( اطلاعات من تو زمینه آنتی ویروس و فایروال خیلی کمه ))

ضد مخرب Emsisoft Anti-Malware و فایروال Emsisoft Online Armor
    هر دو با هم نصب میشوند

13. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من حین نصب گزینه 30 روز رایگان را انتخاب میکنم ولی ارور میده و مینویسه که "شما باید یه کد لایسنس وارد کنید" .....

من که کد لایسنس ندارم . وقتی هم که Close میزنم مینویسه که "مراحل نصب باید کامل انجام بشه ، اگر برنامه را ببندین مراحل نصب انجام نمیشه"

چیکار کنم ؟!

حتی برای نصب Online Armor هم کد میخواد ! برنامه ها نصب میشن ولی بدون کد کار نمیکنن

Last edited by arash-king; 14-07-2013 at 14:45.

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من حین نصب گزینه 30 روز رایگان را انتخاب میکنم ولی ارور میده و مینویسه که "شما باید یه کد لایسنس وارد کنید" .....

من که کد لایسنس ندارم . وقتی هم که Close میزنم مینویسه که "مراحل نصب باید کامل انجام بشه ، اگر برنامه را ببندین مراحل نصب انجام نمیشه"

چیکار کنم ؟!

حتی برای نصب Online Armor هم کد میخواد ! برنامه ها نصب میشن ولی بدون کد کار نمیکنن

سلام

شما فایل پیوست این پست را دانلود کنید
    داخل دسکتاپ خود دانلود کنید
    اجرا کنید

تمامی گزینه ها را فعال کنید و گزینه Remove را بزنید سپس ریستارت کنید
    بعد از ریستارت اقدام به نصب 30 روزه هر دو نرم افزار کنید

بازم اگر مشکلی بود اطلاع دهید در خدمت هستم

موفق باشید

16. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما فایل پیوست این پست را دانلود کنید
    داخل دسکتاپ خود دانلود کنید
    اجرا کنید

تمامی گزینه ها را فعال کنید و گزینه Remove را بزنید سپس ریستارت کنید
    بعد از ریستارت اقدام به نصب 30 روزه هر دو نرم افزار کنید

بازم اگر مشکلی بود اطلاع دهید در خدمت هستم

موفق باشید
    دوست عزیز همین کاری که گفتی را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب مینویسه "Trial Period Expired "
    دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •