با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
ببخشید طولانی شد.