LGD قهرمان مقدماتی شرق... تیم TongFu رو یعنی به معنای واقعی کلمه نابود کرد25 - 7 بازی رو بردن...گوینده میگفت این تیم با Navi شاید جزو تیم های تاپ باشن. اما باید Invictus رو هم دید (الان دارن با orange.neolution بازی میکنن)
LGD قهرمان مقدماتی شرق... تیم TongFu رو یعنی به معنای واقعی کلمه نابود کرد25 - 7 بازی رو بردن...گوینده میگفت این تیم با Navi شاید جزو تیم های تاپ باشن. اما باید Invictus رو هم دید (الان دارن با orange.neolution بازی میکنن)
همین الان liquid تیم LGD رو برد.داشتم زنده نگاه میکردم.بازی قشنگی بود.فکر کنم 26 به 23 برد.
از توی خود بازی .
یه قسمت داره Watch که توش میشه ریپلی هایی که دانلود کردید ، ریپلی بازی های اخیر و همینطور بازی های جهانی رو دید .(البته برای جهانی باید Live دید و نمیشه دانلود کرد برای بعد)
میشه توی پروفایل بقیه لیست بازی های اخیرشون رو دید و دانلود کرد ریپلیشون رو تا آدم هر وقت بخواد ببینه .
دوستان جنگل چطور میرن توی دوتا2 ؟ یه توضیحی در مورد جنگلش میدید ؟ من میرم توش گم میشم![]()
ایتم جنگل و هیروی جنگل و اینا چی خوبه ... ممنون
پ.ن : راستی این چطوره من با پینگ پر تایم اوت میرم بازی اصلا لگ نمیده در حالی که میرم لول اصلا نمیشه بازی کرد ؟
این چیزای دوتا2 خیلی بهتر از لول ـه![]()
جنگل هر هیرویی نمیره ، کسایی مثل Lifestealer که Lifesteal داره ، یا Lycan و Prophet و Enigma که یونیت میسازن میرن . آیتم بسته به هیرو فرق داره ، مثلا Lycan یه PT میخواد با Vladimir به عنوان اولین آیتمای Core ـش . بعضی Jungler ها Hand of Midas رو باید ببندن(باید خوب بلد باشن جانگل کردن رو و سریع ببندن) و ... .
توی مینی مپ اون جاهایی که دایره سبز هست یونیت جنگلی ها هستن .
Last edited by Arrowtic; 06-08-2013 at 18:39.
آها , فقط من الان با اینLycan رفتم لول1 نمیتونستم یونیت جنگل رو بزنم![]()
فرق داره از کدام یونیت شروع کرد ؟
...
deny کردن یونیت خودی هم یه توضیه میدید چطوره و به چه دردی میخوره ؟
با Lycan شما دو راه دارید :
1 . تا لول 3 تو Lane بمونید تا گرگاتون لول 2 بشن بعد برید جنگل .
2 . همون اول بازی یونیتای جنگلو Pull کنید .
روش دومی توصیه میشه ولی خوب سخت تره و تجربه میخواد یکم . Pull یعنی این که یه اتک میدید به یکی از کمپا(نزدیک ترین به Lane) و میفتن دنبالتون بعد میرید طرف Lane . اگه به موقع اتک داده باشید وقتی میرید اونجا یونیتاتونم هستن و حمله می کنن به این یونیت جنگلیا این طوری هم EXP می گیرید ، هم پول و هم این که باعث میشه یونیتای حریف بیان دم تاور به این صورت اونا هم به کمک تاور میمیرن و این مساویه با EXP بیشتر برا تیم شما و EXP کمتر برا حریف(چون دم تاور یونیتای شما هم نمی میرن)
__
Deny بسیار مهمه و هیروی مید و ساپورت ها به خصوص باید حواسشون باشه ، یعنی این که یونیت خودی رو بکشید ، اینطوری هم حریف Last Hit نمی کنش و هم اینکه حریفاتون EXP کمتر میگیرن و در نتیجه دیر تر لول آپ میشن . با زدن دکمه A رو کیبورد و بعد زدن موس رو یونیت خودی بهش اتک میده هیروتون .
در شرایط خاص میشه هیرو هم Deny کرد ، وقتی HP ـش کم باشه و روش یه DoT یا همون Damage per second باشه و مرگش حتمی باشه به خاطر اون DoT میتونید هیرو خودیو بکشید اینطوری حریفاتون Gold نمی گیرن برای کشتنش و به نام اونا ثبت نمیشه کیل .
آره خب یونیت های جنگل هم ضعیف و قوی داره...جاهای یونیت های ضعیف و قوی فرق داره...چند بار بری جاهاشون دستت میاد!
deny کردن هم خیلی مهمه....هیرو های مقابل xp کمتری میگیرن و در کل LVL شون دیرتر بالا میره! مسلما از اون یونیت پول هم در نمیارن!
یونیت های خودی در حالت عادی اتک نمیخورن و نمیشه کشتشون....وقتی خونشون کم شد میشه بهشون اتک داد ( با A بود فکر کنم) و کشتشون!
//////
اگه خواستین اول بازی برین جنگل و هیروی مخصوص جنگل مثل آهو یا enigma () یا هیرو های دیگه نداشتین ، میشه یونیت های خودی رو کشوند به جنگل!
فکر کنم دیده باشی چطوری
///////
ویرایش: نــــاظر هم جواب داد
ناظر جان فکر کنم Line درست باشه![]()
Last edited by 5ajad; 06-08-2013 at 19:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)