پيراهنت در باد تكان مي خورد ،
اين تنها پرچمي ست كه دوستش دارم ...
گروس عبدالملکیان
![]()
پيراهنت در باد تكان مي خورد ،
اين تنها پرچمي ست كه دوستش دارم ...
گروس عبدالملکیان
![]()
Last edited by F l o w e r; 01-10-2012 at 18:10. دليل: افزودن نام شاعر
ﺧﻮﺍبيدﻩ ﺑﻮﺩم ﮐﺎﺑﻮﺱ ميديدم
ﺍﺯ خوﺍﺏ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪم ﺗﺎ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﭘـﻨﺎﻩ ﺑﺒﺮم
ﺍﻓﺴــــــــــــــﻮﺱ
يادم رفته بـود كه از نبودنت به خواب پـناه برده بودم !!!
دوستت خواهم داشت در سکوت!
مبادا در صدایم توقعی باشد
که خاطرت را بیازارد…
سیگاری روشن میکنم و
بهش خیره می شوم
چقدر شبیه توست
بهم نزدیک شدی
بر روی لبهایت گذاشتیم
آتیشم زدی
دودم کردی
سلام
با تشکر از دوستانی که اشعار زیبایی رو با دیگران به اشتراک میذارن
چون شاهد این هستیم که بعضی از دوستان گویا توجهی به قانونهای تاپیک و انجمن ادبیات نمیکنند
یکبار دیگه چند نکته رو متذکر میشم:
میشه تا حدی از اشتباه کاربرانی که به تازگی ثبت نام کردن و به هر دلیلی پستی برخلاف قانونهای عمومی و اختصاصی تاپیکی ارسال میکنند، چند باری گذشت
اما همواره از کسایی که مدتهاست همراه انجمن هستند انتظار میره به قانونهای انجمن احترام بذارن و الگویی باشند برای دیگر کاربران
ولی متاسفانه بارها شده که مجبوریم پستی رو به دلایل مختلف مدیریت کنیم.
امیدوارم بتدریج این مدیریت به صفر برسه و تمامی پستها توسط زنندهی اونها مدیریت بشه.
به این صورت که:
1- مطمئن شویم که شعرمون در تاپیک موجود نیست. با جستجوی چند کلمهی کلیدی در تاپیک با استفاده از گزینهی Search Thread در بالای تاپیک
2- با توجه به راهنمایی در پست اول همین تاپیک و لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئن شویم که پستمون در این بخش انجمن وجود نداره.
3- اگر شعری که میخواهیم بنویسم شاعر مشخصی داره حتما در تاپیک مربوط به خودش نوشته بشه.
و ... کلا دقت به قانونهای پست اول تاپیک و انجمن
این قانونها (چه اینجا یا هر جای دیگر انجمن) بوجودآورندهی نظمی هستند برای دسترسی بهتر ، تناسب پست با تاپیک ، پرهیز از تکرار و ... کلا داشتن تاپیکهای ارزشمند که نتیجهی تلاش همگی ماست.
بنابراین در این تاپیک: اگر شعری دیدید و اون رو متناسب با حال و احساس لحظهای خودتون دونستین قبل از ارسال، حتما موارد بالا رو مدنظر داشته باشید
و اگر دیدید که شرایط ارسال اون پست در هیچ تاپیکی مهیا نیست، ناراحت نشوید. قسمتهای دیگری مثل پروفایل و امضاء و ... وجود داره که میشه اونجا شعر و احساس رو منتقل کرد.
ممنون از توجهتون
دیشب دیوانه بازیم گُل کرد
قیچی را برداشتم...
موهایم را قیچی قیچی کردم!
موهایی که یک روز آرزویت بود ببافی!!!
تـَـــنـــهـــــا نِــــــــگــَــــرانــــ ـــــــــیـــَــم
دوســــــــــــــــتـــــ ــــانـــَـم انــــــــــد
بـَـــعــــد از مـــَن ....
چـــــه کــــســـی دوســـتـِــشـــان خــواهـــد داشـــت؟!!
وقتی اولین احساس مادرم به من تهوع بود از دیگران توقعی ندارم ... !
رفـتـن…هـمـیـشـه اخـتـیـاری نـیـسـتــــ آدمــ گـاهـی مـَجـبـوره … کـسـی رو کــه دوسـت داره …آبـی پـشـتـــ ِ سـَرش بـریـزد .. دُعـایـی بـرایـش کـنـد … و بـه دسـتــِ …او …یـی بـسـپـارَدَش کـه … شـده اسـتـــ هـمـه ی او ..
رفـتـن…هـمـیـشـه اخـتـیـاری نـیـسـتــــ آدمــ گـاهـی مـَجـبـوره … کـسـی رو کــه دوسـت داره …آبـی پـشـتـــ ِ سـَرش بـریـزد .. دُعـایـی بـرایـش کـنـد … و بـه دسـتــِ …او …یـی بـسـپـارَدَش کـه … شـده اسـتـــ هـمـه ی او ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)