تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 468 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من کند شدن سسیستم نیست که بالا نمیاد. وقتی کاسپر نصب میشه دیگه سیستم بالا نمیاد. به هیچ وجه. قبلا با کاسپر کار کردم و همچین مسکلی نداشتم. هیچ برنامه ای تو strat up اجرا نمیشه و همشو خارج کردم..
    یکی راهنمایی کنه چون نمیتونم از کاسپر دل بکنم...................
    سلام

ممکنه سیستم شما الوده باشه با برنامه combofix سیستم اسکن کنید این برنامه از از لینک پایین میتونید دریافت کنید قبل اجرا هر برنامه امنیتی رو سیستم هست ببندید بعد از دانلود برنامه در دسکتاپ save کنید و اسم برنامه رو به مثلا 987 تغییر نام بدیدبر

روی combofix راست کلیک کنید و گزینه ran as adminstrator بزنید و مراحل پیش برید و بزارید سیستم اسکن کنه ممکنه طول بکشه بعد از تموم شدن اسکن سیستم ریست کنید و با برنامه superantispyware اپدیت شده سیستم اسکن کنید و هر الودگی

شناسایی کرد پاک کنید و سیستم ریست کنید

حالا کسپر نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه

لینک دانلود combofix

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه با مراحل بالا مشکل برطرف نشد بعد از نصب کسپر سیستم ریست نکنید و از قسمت start برید کسپر اجرا کنید اگه اجرا شد طبق پست پایین تیک قسمتی که با علامت مشخص کردم بردارید تا کسپر با استارت اپ بالا نیاد تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

در ضمن بعد از نصب کسپر و در زمان ریستارت سیستم اتصالات usb رو از جمله موس وفلش مموری ها از سیستم جدا کنید
    Last edited by kases; 06-07-2012 at 16:40.

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golijan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام

من یه بار با یه چیزی شبیه مشکل شما برخوردم و بعد از چند روز کلنجار رفتن باهاش و چند بار ویندوز

عوض کردن با یه کار عجیب و ظاهرا بی ربط تونستم دوباره نصبش کنم که برای شما هم توضیح میدم

من اومدم و درایو بعد از C یعنی درایو D رو خالی کردم و با نرم افزارهای پارتیشن بندی چند گیگ به درایو C

اضافه کردم ، در واقع از D کم کردم و به C اضافه کردم و بعدش نصب کردم و اپدیت و تمام ، امیدوارم که مشکل

شما هم درست بشه ، نتیجه رو اعلام بفرمایید تا با همکاری دوستان عزیز این تاپیک تا رفع مشکل در

خدمتتون باشیم در ضمن نام دو نرم افزار پارتیشن بندی که به نظرم بهتر از سایرین هستند رو براتون مینویسم

Acronis Disk Director Advanced Server-Workstation 11.0.12077
    ا
    EASEUS.Partition.Master.9.1.1.Professional.Edition
    کاری که گفتین رو انجام میدم نتیجه رو ببینم چی میشه بعدش اعلام میکنم. ممنون

4. این کاربر از golijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام

ممکنه سیستم شما الوده باشه با برنامه combofix سیستم اسکن کنید این برنامه از از لینک پایین میتونید دریافت کنید قبل اجرا هر برنامه امنیتی رو سیستم هست ببندید بعد از دانلود برنامه در دسکتاپ save کنید و اسم برنامه رو به مثلا 987 تغییر نام بدیدبر

روی combofix راست کلیک کنید و گزینه ran as adminstrator بزنید و مراحل پیش برید و بزارید سیستم اسکن کنه ممکنه طول بکشه بعد از تموم شدن اسکن سیستم ریست کنید و با برنامه superantispyware اپدیت شده سیستم اسکن کنید و هر الودگی

شناسایی کرد پاک کنید و سیستم ریست کنید

حالا کسپر نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشه

لینک دانلود combofix

اگه با مراحل بالا مشکل برطرف نشد بعد از نصب کسپر سیستم ریست نکنید و از قسمت start برید کسپر اجرا کنید اگه اجرا شد طبق پست پایین تیک قسمتی که با علامت مشخص کردم بردارید تا کسپر با استارت اپ بالا نیاد تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

در ضمن بعد از نصب کسپر و در زمان ریستارت سیستم اتصالات usb رو از جمله موس وفلش مموری ها از سیستم جدا کنید
    دوست عزیز سیستم آلوده نیست چون چندین نرم افزار امنیتی دیگه نصب کردم و هیچ آلودگی تو سیستم شناسایی نکرد.
    درمورد راه حل دومتون هم این کارو کردم ونتیجه اینکه اگه از تو strat up خارج بشه ویندوز براحتی بالا میاد و وقتی میخوام خودم اجراش کنم سیستم کاملا هنگ میکنه یعنی حتی موس هم تکون نمیخوره، یه جورایی سیستم قفل میشه. امیدوارم راه حل amir.7 جواب بده.
    دعا کنید....

6. این کاربر از golijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

دوست عزیز سیستم آلوده نیست چون چندین نرم افزار امنیتی دیگه نصب کردم و هیچ آلودگی تو سیستم شناسایی نکرد.
    درمورد راه حل دومتون هم این کارو کردم ونتیجه اینکه اگه از تو strat up خارج بشه ویندوز براحتی بالا میاد و وقتی میخوام خودم اجراش کنم سیستم کاملا هنگ میکنه یعنی حتی موس هم تکون نمیخوره، یه جورایی سیستم قفل میشه. امیدوارم راه حل amir.7 جواب بده.
    دعا کنید....

سلام

با تشکر از علی جان که بار عمده زحمات رو متحمل میشن و با صبر و بزرگواری دوستان از جمله

خود بنده رو بارها راهنمایی کردن و نتیجه هر چی باشه چیزی از ارزش زحمات ایشون کم نمیشه

دوست من برای اینکه بهتر نتیجه بگیریم با خود یکی از این نرم افزارها یه سی دی بوتیبل بسازید و

سیستم رو با اون بوت کنید و در اون محیط اقدام به فرمت درایوهای مورد
    نظر ( c و d ) و پارتیشن بندی

مجدد کنید ، اینجوری تمام احتمالات رو به نفع خودمون میکنیم
    Last edited by amir.7; 06-07-2012 at 21:14.

8. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک بار شما تو فایل غیر از c کاسپر رو نصب کنید بعد نتیجشو به من بگید و بعد پارتیشن بندی کن

10. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

دوباره اومدم...
    با نرم افزار Paragon Hard Disk Manager Pro 2008 که بوتیبل هست اندازه پارتیشن c رو تغییر دادم(حدود 1.2GB) ازش کم کردم و دوباره kis2012 رو ننصب کردم ولی باز همون آش و همون کاسه.
    درمورد فرمت درایو c با نرم افزار پارتیشن بندی بوتیبل هم باید بگم که یک هفته پیش قبل از اینکه این ویندوز رو دوباره نصب کردم درایو C رو حذف و دوباره ایجاد کردم بعد رفتم سراغ نصب ویندوز و ویندوز نصب کردم.

بازم نتیجه نگرفتم
    اگه کاسپر رو نصب نکنم خودمو میکشما

12. این کاربر از golijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوست من شما pure 2 رو هم یه تست بزن

14. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

با تشکر از علی جان که بار عمده زحمات رو متحمل میشن و با صبر و بزرگواری دوستان از جمله

خود بنده رو بارها راهنمایی کردن و نتیجه هر چی باشه چیزی از ارزش زحمات ایشون کم نمیشه

امیر جان شما نسبت به بنده لطف دارین ممنون عزیز امیدوارم بیشتر در مباحث شرکت کنید تا از تجربیات شما استفاده کنیم

معمولا اینجور مشکلات باید با ازمون خطا بررسی بشه دقیقا مشخص نمیشه مشکل از کدوم قسمته و بایدقدم به قدم احتمالات بررسی بشه

امیدوارم روش شما و پدرام جان جواب بده و مشکل دوستمون حل بشه

.................................................. .................................................. .................................................. .........................

دوباره اومدم...
    با نرم افزار Paragon Hard Disk Manager Pro 2008 که بوتیبل هست اندازه پارتیشن c رو تغییر دادم(حدود 1.2GB) ازش کم کردم و دوباره kis2012 رو ننصب کردم ولی باز همون آش و همون کاسه.
    درمورد فرمت درایو c با نرم افزار پارتیشن بندی بوتیبل هم باید بگم که یک هفته پیش قبل از اینکه این ویندوز رو دوباره نصب کردم درایو C رو حذف و دوباره ایجاد کردم بعد رفتم سراغ نصب ویندوز و ویندوز نصب کردم.

بازم نتیجه نگرفتم
    به نظر من باید به درایو سی حجم اضاف میکردید نه کم!!!!!

شما دقیقا از کدوم سرویس پک ویندوز xp استفاده میکنید ؟

و دقیقا از کدوم نسخه از کسپر استفاده میکنید؟

شما گفتین که با نصب اون نرم افزار co2 همچین مشکلی اتفاق افتاده اگه میشه اون برنامه رو از رو سیستم پاک کنید و کسپر نصب کنید ببینید باز هم همین مشکل دارید

شاید باید نیم نگاهی به مشکلات سخت افزاری داشته باشیم!!!!!!!!!!!!
    Last edited by kases; 06-07-2012 at 21:55.

16. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

ممنون علی جان ، ما که خیلی دوستت داریم

ما باید محتمل ترین چیزها رو هم در نظر بگیریم چون واقعا نمیدونیم مشکل از کجاست

دوست من شما دیسک ویندوز و نوع ویندوز و همونطور که علی جان گفتن اگه از xp استفاده میکنید

سرویس پک رو عوض کنید و اگه از سون استفاده میکنید نسخه جدیدتر تا شاید یکی از این موارد

مشکل رو حل کرد و ضمنا یه بار هم به حجم درایو c اضافه کنید و نسخه PURE 2 .

18. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

فعلا که دسترسی به Pure ندارم. مگه چند روز آینده. بنظر pure خیلی از KIS سنگین تر باشه. درسته؟
    از ویندوز XP SP2 SP3 استفاده کردم ولی رو هردو مشکل داشت. آپدیت 2011
    هم kis2012 , هم kis2011 رو نصب کردم. هردو همون مشکل رو داشتن.
    (همین kis2012 ,2011 رو سیستمهای دیگری نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار کردن.

اون نرم افزار Co2 الان رو سیستم نصب نیست.

نمیتونم از 7 استفاده کنم جون این نرم افزاری که من استفاده میکنم و مربوط به اون دستگاه ها میشه فقط رو xp کار میکنه و ایمیل هم به کمپانی دادم و جواب دادن که فعلا نسخه تحت 7 رو تولید نگردن.

دوباره سایز پارتیشن رو تغییر دادم(2.2گیگ به درایو c اضافه کردم) ولی...
    خودمم خسته شدم...
    Last edited by golijan; 06-07-2012 at 22:30.

20. این کاربر از golijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •