سلام گرامی
نحوه آپدیت آفلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آخرین ورژن برای آپدیت Version_05.00.07 می باشد
سلام گرامی
نحوه آپدیت آفلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آخرین ورژن برای آپدیت Version_05.00.07 می باشد
Last edited by AMIRHJ; 27-06-2013 at 00:26.
با تشکر از شما دوست عزیز
راستش من یه مشکل دیگه با تی وی دارم اونم اینکه وقتی با فلش فیلم میبینم با بعضی از زیرنویس ها مشکل داره (از صد تا یکی دوتاش اینجوریه)و بصورت خرچنگ قوریاغه پخش میکنه و وقتی میرم تو منو و قسمت زیرنویس گزینه تغییر زبانش غیر فعاله در حالیکه چند تا دیگه از تلویزیون ها رو دیدم که همشون فعال بودن و با تغییر زبان زیرنویس مشکل حل میشه
من فکر کردم با آپدیت سیستم مشکل حل میشه یا اینکه با ریست فکتوری مشکل حل بشه اما هیچکدوم درست نشد
از دوستان میخوام در این مورد راهنماییم کنن با تشکر از همه دوستان
با سلام
دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید که خیلی لنگم
من هنگام انتخاب برنامه مورد نظرم از قسمت برنامه ها ، زدن دکمه نصب وارد صفحه یوزر نیم پسورد می شم که با یوزرنیمی که ساختم می خوام وارد شم
به محض اینکه می خواد با سایت الجی چک کنه یوزر نیمو تلویزیون ریست می شه!!!
به نمایندگی زنگ زدم ، ایمیل زدم ، سه سری اومدن بالا سر تلویزیون و برد سی پی یو شو عوض کردن ولی درست نشد
البته قبلش همه کارای نرم افزاری رو انجام دادم مثه آپدیتو ...
گذشت تا اینکه دیروز از نمایندگی یکی رو فرستادن گفت ایراد از مودمته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خونه نبودم پدرم گفت مثه اینکه یه وایمکس ایرانسل آورده با کابل شبکه زده رفته برنامه رو هم دانلود کرده و نصب کرده
من با مودم دی لینک وایرلس روتر 4 پورت و همین مدل از مارک تندا چک کردم همین ایراد و داشت با اتصال کابل شبکه
تروخدا یه نظری ، پیشنهادی ، انتقادی ، چیزی بدین بلکه مشکل ما حل شه
ضمنا به مهندسه گفتم اگر دانگل وایرلس بگیرم به وایرلس مودمم وصل شم مشکل ممکنه حل شه؟ گفت : 80%
![]()
Last edited by mmsoft; 03-07-2013 at 14:18.
سلام.دوستانی که میگن کنترل جادویی شون خرابه و فقط دکمه خاموش روشنش کار میکنه.باید بگم کنترل جادوییشون خراب نیست بلکه باید دوباهر عضو بشن تا بتونن ازش استفاده کنن.نحوه عضویت هم در دفتچه راهنما تلویزیون هست.
البته من خودم خواستم عضو شم اما registration failed میده ,کسی از دوستان علتش رو میدونه؟؟
لطفا کمک کنید چون دیگه خسته شدم ار بس با کنترل ور رفتم
سلام دوست من
البته جسارت نباشه اگر گیرنده موشن کنترل (جادویی) رو پشت تلویزیون وصل نکردین ایراد از همونه . ولی اگر وصل کردین و بازم کار نمیکنه باید عرض کنم که نیاز به هیچ کار و ثبت نامی نیست
کنترل باید در حالت طبیعی کار کنه و اگر کنترلتون کار نمی کنه احتمال اینکه حتی ضربه کوچکی خورده باشه و از کار افتاده باشه هست (به گفته نمایندگی که این کنترل ها بسیار حساسند بگونه ای که توصیه میشه حتما بند اون رو ببندید و دور مچ دستتون بندازید که نیفته یا ضربه ای هرچند کوچک که موجب از کار افتادنش می شه نخوره)
دوستان کسی نیست جواب بنده رو بده:؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان برای ما که تلویزیون رو از ایران خریدیم آپدیت آنلاین مشکلی نداره؟
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم مدل lw57دی وی بی یا همون گیرنده دیجیتالش چجوری فعال میشه؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید
نحوه فعال سازی دیجیتال داخلی در تلویزیونهای الجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این کار روشهای متفاوتی وجود دارد که من ساده ترین روشها را توضیح خواهم داد.
روش اول: با در اختیار داشتن کنترل مادر تلویزیونهای ال جی و زدن دکمه ی ADJ و رمز عبور 0413 وارد منوی مخفی تلویزیون شده و پس از ورود به بخش Country Grroup و قرار دادن عدد 16 بجای 12 و تایید آن پس از خاموش و روشن کردن تلویزیون وارد تنظیمات شده و به جستجوی کانالها بپردازید. پس از اتمام خواهید دید که تمام شبکههای دیجیتالی بدون هیچ واسطهای دریافت میشوند.
روش دوم : شما برای ورود به منوی مخفی تلویزیون به یک گوشی با سیستم عامل سیمبین و پورت اینفرارد مانند N73 ،N95 و… و یک سیم کارت با قابلیت اتصال به اینترنت نیازمندید. حال پس از تهیه مواد لازم برنامه ir remote را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کرده و بر روی گوشی نصب کنید (اگر برنامه نصب نشد باید گوشی خودتون رو -- کنید، برای این کار میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید). حال برنامه را اجرا کرده واز منوی Option گزینه Add Device را انتخاب نمایید. سپس Tv را برگزیده و از میان برندهای موجود LG را انتخاب کنید. سپس Refresh رازده و نوع سیم کارتی را که اینترنت آن فعال است انتخاب میکنیم. حال دوباره Refresh را زده و منتظر میمانیم تا یک لیست بلند بالا از سرورهای برنامه دانلود شود (10 ثانیه طول میکشه). حال گزینه INSTART Service Menue+EZ Adjus را انتخاب و سپس Mon را تیک میزنیم و منتظر میمانیم تا فایلها دانلود شود (20 ثانیه). با زدن گزینه TV: LG مشاهده میکنید که برنامه به شکل یک کنترل درمیآید. حال گوشی را از طرفی که درگاه اینفرارد آن قرار دارد در فاصله 30 سانتیمتری تلویزیون گرفته و از روی گوشی دکمه 2 را میزنیم، خواهید دید که تلویزیون برای ورود به منوی مخفی از شما رمز عبور میخواهد. این رمز در برخی مدلها 0000 ودر برخی دیگر0413 است (این همه دردسر فقط واسه اینکه کنترل تلویزیونت یه دکمه رو نداره واقعا ضد حاله!). حالا مانند روش اول عمل کرده یعنی از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنینمن چطوری میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم منظورم با widi یا همون Wlan هست.من هر چی تو منو ور رغتم نتونستم پیدا کنمگوشیم هوشمنده و به تلویزیون دوستم که سامسونگه وصل کردم ولی تلوزیون خودم 47LW5700 گوشیم هیچ سروری پیدا نمیکنه.لطفا راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)