خودت میفهمی داری چی میگی ؟
داری در مورد unreal engine 3 صحبت میکنی !
تو دنیا دو تا انجین خوب باشه یکیش cry engine و یکیش حتما unreal engine
فوق العاده قدرتمنده ... چی داری میگی![]()
خودت میفهمی داری چی میگی ؟
داری در مورد unreal engine 3 صحبت میکنی !
تو دنیا دو تا انجین خوب باشه یکیش cry engine و یکیش حتما unreal engine
فوق العاده قدرتمنده ... چی داری میگی![]()
از نظر شما گرافیک تکنیکی این بازی قوی بود؟
از نظر من که نبود.
bulletstorm هم آخرین بازی ای بود که من با این موتور بازی کرده بودم، اونجا هم همه چیز خوب بود بجز گرافیک.
حالا شایدم من دارم زیاده روی میکنم. چند تا بازی تاپ گرافیکی با این موتور بگید.
خب همه چی که گرافیک نیست !!از نظر شما گرافیک تکنیکی این بازی قوی بود؟
از نظر من که نبود.
bulletstorm هم آخرین بازی ای بود که من با این موتور بازی کرده بودم، اونجا هم همه چیز خوب بود بجز گرافیک.
حالا شایدم من دارم زیاده روی میکنم. چند تا بازی تاپ گرافیکی با این موتور بگید.
قوی بودن یه انجین هم صرفا بخاطر قدرت موتور گرافیکی نیست.
البته این که گرافیک تکنیکی این بازی قوی نبود کاملا مربوط به سازنده های بازیه که چه جوری از این موتور استفاده کردن.
شرکت arkane و bethesda معمولا بازیایی رو تولید میکنن که از نظر بهینه سازی خیلی خوبن (این قدرت سازنده های بازی رو میرسونه)
آیا شما تا به حال به این فکر کردی که این بازی با این همه جزئیات از نظر گیم پلی و مپ های نسبتا بزرگ چرا اینقد روون اجرا میشه ؟
چرا کلا حجمش 6 گیگ بیشتر نیست ؟
چرا لود شدن اون حتی به دو سه ثانیه هم نمیکشه ؟ (تو کدوم بازی همچین چیزی دیدی ؟ )
سازنده ها به خوبی از عهده ی بهینه سازی کردن (optimize) لول بر اومدن و یکی از دلیلایی که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه همین دلیله.
چون اونا خواستن بازی بهینه بسازن و هدفشون نمایش قدرت یک انجین نبوده.
و البته این که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه به این معنی نیست که گرافیک خوبی نداره. انصافا گرافیک بازی کاملا قابل قبوله اما شاخ نیست.
به هر حال آنریل جز قدرتمندترین انجیناس که لایسنسش به پول ما حدود 50 میلیون میشه و اصلا نباید دست کمش بگیری مخصوصا تو پردازش گرافیکی.
حالا نمیدونم شما چه گرافیکی میتونه راضیت بکنه ؟!
ولی به نظر من تمام بازی هایی که با این انجین ساخته شده حداقلش اینه که به عنوان یه گیم گرافیک کاملا قابل قبولی داره.
ببین روون اجرا میشد، حجمش کم بود، لود شدنش هم خیلی کم زمان میبرد، بهینه سازیش هم خوب بود. گرافیک هنریش فوق العاده بود. اصلا حرف من اینا نیست.
ولی بهونه ی خوبی برای اینکه گرافیک تکنیکیش پایین باشه نیست.
اکثرا بازی های امروزی متاسفانه یا گرافیک خوب دارند یا گیم پلی و داستان خوب. من مورد دوم رو بیشتر میپسندم اما دلم میخواد وقتی بازی میکنم گهگاه حس این رو به من بده که تویه محیط بازی نیستم و محیط واقعیه که متاسفانه این موتور unreal هیچ وقت نتونسته به من این حس رو بده.
اولین بازی این موتور ماله سال 2007 ِ. درسته که هر چند وقت یک بار این موتور رو کمی ارتقا میدن ولی از نظر من وقتش رسیده بیخیال این موتور بشیم.
cryengine 1 همزمان با این موتور با بازی کرایسیس اومد. البته خیلی سنگین بود ولی از لحاظ گرافیکی قابل مقایسه با unreal 3 نبود.
الان اگه اشتباه نکنم cry engine 3 هم اومده.
اتفاقا دقیقا بهونه ی خوبیه !ولی بهونه ی خوبی برای اینکه گرافیک تکنیکیش پایین باشه نیست.
همه چی بستگی به هدف سازنده داره. سازنده ها دور هم جمع میشن و میگن خب هدف ما از ساخت این بازی فلان گیم پلی و ساخت یه بازی بهینه سازی شده س.
بنابراین فکراشون رو میکنن و میبینن کدوم ویژگی های بازی رو میتونن تا حدی ازش کم کنن تا به هدفشون برسن و به این نتیجه میرسن یکی از کارهایی که میتونه اونا رو به هدفشون نزدیک کنه، ساخت یه گرافیک خوبه (نه عالی) و بهتره زیاد گرافیک بازی رو سنگین نکنن تا گیمر روونی بازی رو بیشتر احساس کنه.
اگه گرافیک بازی بالاتر از این بود صد در صد حجمش دوبرابر میشد (با کیفیت مدل سازی بهتر و تکسچرینگ خیلی بهتر) ...
و از اون هدفشون دور میشدن ... بنابراین تصمیم گرفتن که از گرافیک بزنن ... مدل هایی که زیاد به چشم پلایر نمیاد خیلی ساده ساخته شده و در عوض وقت بیشتری روی گیم پلی بازی گذاشتن.
و درنهایت امتیاز خیلی خوبی هم از سایتا گرفته ! از گیم اسپات 9 گرفته چون اکثر سایتا تکنیک فنی برای ساخت بازی و نو آوری براشون خیلی مهم تره تا یه گرافیک خفن !
اکثرا بازی های امروزی متاسفانه یا گرافیک خوب دارند یا گیم پلی و داستان خوب.
به نظرم شما توی گرافیک خیلی سخت گیری ... گرافیک کانویکشن زمان خودش خوب نبود ؟
گرافیک بتمن آرخام سیتی خوب نبود ؟
و خیلی از بازی هایی که با این انجین ساخته شده ...
مثل Strangelhold که البته واسه سال 2008 فک کنم.
البته قبول دارم که بازی I AM ALIVE گرافیک خوبی نسبت به سالی که اومد توی بازار نداشت.
و باز تاکید میکنم که این ها همه به سازنده ها بر میگرده ... یه شرکتی ممکنه نهایت استفاده ی گرافیکی رو از انجین بکنه و یه شرکتی این کارو نکنه.
فک کنم I AM ALIVE مثال خوبی باشه چون سازنده ها بازی روونی نساختن.
خب دوست عزیز سازنده های انجین بیکار نمیشینن که !!اولین بازی این موتور ماله سال 2007 ِ. درسته که هر چند وقت یک بار این موتور رو کمی ارتقا میدن ولی از نظر من وقتش رسیده بیخیال این موتور بشیم.
یعنی اینجوری نیست که از سال 2007 هیچ تغییری نکنه.
مدام به روز میشه.
مدام آپدیت های جدید براش درست میکنن.
اصلا مهم نیست که واسه ی چه سالیه !! چون هر سال با بهترین امکانات به روز میشه و به زودی شاهد بازی های فوق خفن با آنریل 4 خواهیم بود !
کاملا درسته ... اما هیچ وقت به هدف سازنده های کرایسیس دقت کردی ؟cryengine 1 همزمان با این موتور با بازی کرایسیس اومد. البته خیلی سنگین بود ولی از لحاظ گرافیکی قابل مقایسه با unreal 3 نبود.
و یا اصلا هدف از ساخت کرایسیس چیه ؟
به رخ کشیدن گرافیک انجین.
اینو بارها خود سازنده های کرایسیس روش تاکید کردن ... کرایسیس اومد تا گرافیک بازی هارو متحول کنه و هدف اصلیش شاخ بودن گرافیک بود.
بنابراین توی انجینش از تکنیک های فوق العاده ی گرافیکی استفاده شده و با کرای انجین 3 یه بازی عالی مثل کرایسیس 2 با گرافیک خفن و خیلی روون بودن ساخته شد !
بنابراین هیچ وقت هدف سازنده هارو فراموش نکن.
وای چقد حرف زدم ببخشید![]()
مجید جان چه stamina یی داری واسه 4 خط اینقدر صحبت کردی . مردم تا خوندمشون .
منم نسبتا با حرفات موافقم . شرکت کار خوبی کرده از این موتور استفاده کرده . تازه فکرشون بکن این بازی همینجوریش این همه سیستم بالایی میخواست تازه چه برسه که گرافیک رو هم دیگه بالاتر میبردن . میشه گفت به فکر مشتری هم بودن . اخه قبل از عرضه بازی خیلی سر سیستم مورد نیازش بحث شد .
به نظرم هم موتور خوبی واسه این سبک بود که شاید اگه از موتور دیگه ای استفاده میکردن کاملا بازی به هم میریخت . من که از بازی بسیار راضی بودم . حتی گرافیک .
خب dlc این بازی زیبا قراره 11 دسامبر بیاد
چه حالی کنیم ما![]()
لطفا یکی پایان های مختلف بازی رو بنویسه.ممنون میشم.
Update 1.2
BUG FIXES
- Support for playing the game on multiple screens.
- Game Settings are now saved and restored properly even when using Steam offline.
- Fixes for some interactions with Granny Rags that invalidated nonlethal playthroughs under certain circumstances. (Note: These fixes work even for savegames AFTER the final Granny Rags encounter.)
- Fix for a crash that could happen during loading/transition between areas – notably near Dr. Galvani’s house.
- Reworked “Choke” interaction to make it more reliable in valid contexts.
- Fixed minor localization issues (PS3/360).
- Fixed global post-process that sometimes worked improperly during some missions.
- Fix for a rare crash that could happen when killing a NPC with a possessed rat and spring razor (PS3/360)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان بازی دقیقا به این بستگی داره که بازی رو بیشتر به صورت مخفی کاری رفتین یا کشت و کشتارلطفا یکی پایان های مختلف بازی رو بنویسه.ممنون میشم.
که در حالت اول Low Chaos و در حالت دوم به صورت High Chaos عمل کردین که با توجه به این بازی سه تا پایان مختلف داره:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)