بچه ها مث اینکه برای تلویزیون ES6960 آپدیت جدید اومده لطفا اگه کسی نصب کرده ببینه به هاب کیبرد فارسی اضافه شده یا نه؟
اگه کسی نصب نکره نصب کنه خبرشو بده .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مث اینکه برای تلویزیون ES6960 آپدیت جدید اومده لطفا اگه کسی نصب کرده ببینه به هاب کیبرد فارسی اضافه شده یا نه؟
اگه کسی نصب نکره نصب کنه خبرشو بده .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای سوال داره برام شما چرا خودتون آپدیت نمی کنید و بعد به ما خبر بدبد؟
جوابش اینه که من سرعت اینترنت مناسبی ندارم.
اگه بخوام دانلود کنم باید برم کافی نت
اوکی پس لطف کنید برید کافی نت همه چی اوکی هست
هاب کیبرد فارسی داره؟
شما تست کردید؟![]()
داشتم فیلم میدیدم یهو صدا قطع شد یه پیام اومد رو تلویزیون. جستو جو که کردم دیدم اینو نوشته.
چیکر کنم ؟
Pause the video, wait 30 seconds for the audio to be un-muted, then skip over those portions where the professionally produced material is used and continue playing the rest of the video, or
Last edited by sunicorn; 30-03-2013 at 23:59.
این ارور Cinavia هست درواقع فایل صدای اون فیلم محافظت شده و معمولا اینجور فیلم ها دوتا صدا دارند که یکیشون Cinavia Free هست و ازش می شه استفاده کرد.
درسته این پیامو از سایت cinavia دراوردم
ولی فایلی که من دارم دوتاصدا نداره تو منو یکی داره.
راه حلی نیست براش؟
سلام
من به تازگی مدل 46E8880 خریدم ،مشکلی که دارم اینه که وقتی به اسمارت هاب وصل میشم و می خوام برم تو اینترنت پیغام میده که باید اسمارت هابت آپدیت بشه ، منم میذارم آپدیت بشه حدوداٌ یک ساعت ،بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته،یعنی به طور کل نمیتونم ازش استفاده کنم ،کسی میتونه کمکم کنه ؟، ممنون
مبارک باشه !
اصولا سرورای اسمارت هاب ثباتی ندارن.
شما اگه چندبار امتحان کنید یبار بالاخره درست میشه. دقت کنید که اگه خراب باشه یه دفعه همرو رد میکنه میره نرو رم افزار اخریه
اگه درست اپدیت شه یکی یکی نصب میکنه.
اگه شب اپدیت کنید بهتره...
فقط اپدیت بروزر طول میکشه وگرنه باقی برنامه ها اگه سرعت مناسبی داشته باشید زیاد طول نمیکشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)