سلام لطفا راهنمایی کنید یک پرینتر لیزری سیاه سفید A4 برای استفاده خانگی با کیفیت خوب ترجیحا دورو پرینت کنه پیشنهاد کنید با ذکر قیمت
سلام لطفا راهنمایی کنید یک پرینتر لیزری سیاه سفید A4 برای استفاده خانگی با کیفیت خوب ترجیحا دورو پرینت کنه پیشنهاد کنید با ذکر قیمت
میخوام پرینتر رنگی لیزری بخرم برای مصارف خانگی
نظرتون با مدل چاپگر لیزری CLP-320 سامسونگ چیه ؟
یک پرینتر لیزری خوب پیشنهاد بدید
که هم پورت paralel همان lpt داشته باشه هم usb که بشه با برنامه ای که تحت داس است که تو ویندوز اجرا میشه رو باهاش پرینت گرفت
جنسشم خوب باشه پرینت زیاد بزنه خراب نشه
برای سیستم حسابداری است و تعداد بالایی پرینت میزنه سوزن مکنده رولش خراب نشه کاغذ گیر نکنه همش
قیمت بگید
400 تا 900 تومان
سلام دوستان
من پرینتر حرارتی میخواستم بخرم
واسه رستوران میخوام
یه چیزی میخوام که روزانه 100د تا فیش بزنه
هزینه های جانبیش هم کم باشه
این جریان عمر هد 8 کیلومتر و عمر هد 12 کیلومتر چیه ؟؟؟؟
یعنی بعد از 8 کیلومتر پرینت کردن باید هدشون عوض بشه ؟؟؟ یا کلا دستگاه باید عوض بشه ؟؟؟
اگه هد باید عوض بشه قیمت هد چه قدره ؟؟؟
ممنونم
سلام یه پرینتر ( لیزری تک کاره سیاه و سفید) برای مصرف خانگی معرفی کنید که کم مصرف باشه و هزینه شارژ کارتریجش هم کم باشه زیاد مصرف هم ندارم خیلی کم و برای مصارف ضروری مثل کپی های ضروری
سه تا مدل پیدا کردم کدومش بهتره ؟ از لحاظ شارز و دوام کارتریج کدوم یک از مدلهای زیر بهتره؟ شما فکر کنید من در ماه بطور متوسط 100 برگ چاپ میکنم:
canon lbp 6000
brother 2130
hp 1102
با تشکر
Last edited by M A S 0 U D; 30-11-2012 at 13:33.
با سلام
من قصد خرید پرینتر برای کارهای دانشجویی و برای کارهای معمولی در خونه دارم
بودجمم هم بین 150 تا حداکثر 200 تومنه
تو سایت digikala و chare چند تا مدل با این حدود قیمت بودند ولی چون اطلاعاتی از پرینتر ندارم گفتم قبل از خرید ازتون راهنمایی بگیرم
بعضیها میگن این پرینترهای ارزون قیمت هزینه رنگشون بالایه آیا درسته؟؟
کلا اگه میشه یه مدل خوب بااین حدود قیمت بهم معرفی کنید که هزینه های جانبیش پایین باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون
کسی نیست؟؟؟![]()
سلام دوست عزيز
بهترين پرينتر براي كارهاي دانشجويي و اين مسائل با اين بوجه مي شه به پرينتر هاي ليزري سياه و سفيد hp مدل هاي 1020 يا 1210 اشاره كرد
با تشكر
سلام دوستان هنوز موندم چی بگیرم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون رو درباره این مدلا لطف میکنید بگید بیشتر منظورم هزینه شارژ و کارتریجشونه.
1-پرینتر Samsung ML 1660
2-پرینتر Samsung ML 2160[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پرینتر Samsung ML 2165W[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-پرینتر HP LJ P1102[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-پرینتر برادر مدل HL-2140[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-LBP6000 - Canon[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید موندم چندکاره جوهر افشان بگیرم یا تک کاره لیزری؟کاملا گیج شدم نمیتونم تصمیم گیری کنم.
این جوهر افشانها هم مثل لیزریها قابل شارژه یا باید هر دفعه که تموم شد کارتریج نو براش بخری؟
یه چندکاره خوب با کیفیت و هزینه های جانبی پایین هم بهم معرفی میکنین؟
لطفا 6 گزینه بالا رو که نوشتم از لحاظ هزینه شارژ و کارتریج با هم برام مقایسه کنید و هر چیزی که خودتون به ذهنتون میرسه!!
ممنون
Last edited by mahdi-mo; 07-12-2012 at 17:02.
سلام به همگی . من یه پرینتر 4 کاره میخوام که حدود 500 تا 550 باشه . یه چیزی باشه که هم کیفیتش خوب باشه هم واسه شارژش اذیت نکنه.تو این قیمت چی پیشنهاد میدین؟ HP 1212 چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)