همه جور موزیک گوش میدم
بودجم هم حداکثر 40 نومن
همه جور موزیک گوش میدم
بودجم هم حداکثر 40 نومن
یه سوال دیگهگوشیم htc hd mini هست به نظرتون همخانی دارن با هم دیگه؟متاسفانه شهرستانه...از لحاظه اصل بودن اصله.راستی با این حدود بودجه هدفونه بهتری نمیتونم بگیرم(با گارانتی)؟
با این تفاصیر بنظر من ep830 تهیه کنین بهتره. البته جدیدا قیمتش رو نمیدونم ولی نهایتا 5 هزار تومان کمتر یا بیشتر.با گارانتی شاب تهیه بفرمایین.
سلام
نه مشکلی با گوشیتون نداره..هدفون بهتر که نه ولی تو همین سبک میتونین از هدفونهای jays و klipsch با گارانتی تهیه کنین.
سلام
یدونه بز ae2i با قیمت ۱۰۰ تومن الان میتونم بخرم
الکترونیک و راک و آلترنتیو گوش میدم
مناسبه ؟
بخرم ؟
نوش ۱۸۰ دلاره ولی این دست دومه تقریبا نو هست و مشکلی نداره
ممنون
شرمنده که بازم می پرسم.توی این سه مدلی که معرفی کردید، کدوم از همه بهتره؟؟
سلام. ببخشید دخالت می کنم. بین این سه مدلی که دوست عزیزمان معرفی کردند Creative EP-830 صدای متعادل تری دارد. دو مدل دیگر به علت بیس قوی و بومی کمی صدای مید (شامل بیشتر ساز ها و به خصوص خواننده) را محو می کنند. مدل 830 هم این مشکل را دارد ولی نه به اندازه دو مدل دیگر.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 05-07-2012 at 17:24.
من فقط اینو میدونم . مید 630 از 830 بهتره ! تجربه ی شخصیم بوده . هر دوتاشون رو دارم .
سلام دوستان
خوب هستید؟
من دو روزه هدفون akg k99 رو خریدم و به نظرم بیس اش یه کم قوی هست بدرد آهنگای راک و متال نمیخوره :(
از تهران ملودی هم خریدم به قیمت 130 تومن
انتظار نداشتم اینقد بیس اش قوی باشه ، احساس میکنم صداها طبیعی نیست
موقعی که درامز زده میشه احساس میکنم همش افکته
سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است. در ضمن این مدل semi-open بوده و بیس خیلی قوی ندارد. البته به سه مطلب هم توجه کنید:
1. در بعضی از سایت ها عنوان شده این هدفون تا 24 ساعت اول صدای خیلی خوبی ندارد ولی بعد از این مدت مشکل برطرف می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. این مدل بهتر است همراه با آمپ استفاده شود تا بهترین کیفیت صدای آن تولید شود.
3. برای استفاده از این هدفون باید سورس با کیفیت داشته باشید و حداقل کیفیت آهنگ های شما باید MP3 320 kbps واقعی باشد.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 06-07-2012 at 12:21. دليل: rave-87 اون نقل قولت رو اصلاح کن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)