گزارش روز: فرزندان جان تری، طرفدار مسی هستند
ستاره انگلیسی چلسی در صحبتهایی از علاقه فرزندانش به لیونل مسی گفته
سایت گل- جان تری ستاره انگلیسی باشگاه چلسی از هم اکنون به بازی آتی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا و در مرحله نیمه نهایی این رقابتها مقابل بارسلونا فکر می کند.
البته او تنها عضو خانواده تری نیست که برای آغاز دیدار چلسی مقابل بارسا در استمفورد بریج و نوکمپ ثانیه شماری می کند. فرزندان دو قلو و 5 ساله تری به نامهای سامر روز و جورجی جان، طرفداران پرو پارقرص لیونل مسی هستند .
جان تری در صحبتهایی دراین باره به روزنامه سان گفت:« بچه هایم پیراهنهای مسی را دارند. آنها واقعا مسی را دوست دارند. هردوی آنها پیراهنهای بارسا را که نام مسی برپشتش درج شده را دارند و زمانی که در پایان بازی می بینند که مسی پیراهنش را با بازیکن حریف عوض می کند، خوششان می آید و الان نوبت ماست که مسی پیراهنش را با یکی از بازیکنان چلسی عوض کند.»
مدافع انگلیسی چلسی ادامه داد:« کاملا روشن است که مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است. برای من رقابت کردن در مقابل او، افتخار بزرگی است و این افتخاری است که زمانی که کارنامه ورزشی ام به اتمام برسد، می توانم از آن تعریف کنم و هروقت فوتبال را از طریق تلویزیون دنبال می کنیم، من به فرزندانم خواهم گفت که من مقابل این (مسی) بازی کرده ام.»
البته تعریف و تمجیدهای تری از مسی به اینجا ختم نشد. او درادامه صحبتهایش گفت:« مسی بازیکن بزرگ و انسان فوق العاده ای است. او همه چیز دارد و واقعا یک جادوگر است ولی او هم می تواند متوقف شود و ما این را در بازیهای قبلی نشان داده ایم. من می خواهم تا علاوه بر اینکه بگویم که مقابل مسی بازی کرده ام، بگویم که او را شکست داده ام. می دانیم که کار سختی خواهد بود، چون بارسا تیم بزرگی است ولی می توانیم این کار را انجام دهیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/4/7
زندن: بارسلونا خیلی بهتر از چلسی است؛ یک فینال تمام اسپانیایی خیلی جذاب خواهد بود
ستاره هلندی معتقد است که آبی اناری ها کیفیت بیشتری در مقایسه با آبی پوشان لندن دارند
سایت گل- بودووین زندن، بازیکن سابق تیم ملی هلند معتقد است که بارسلونا تیم قدرتمند رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست و به این نکته اشاره کرد که آبی اناری ها قدرت بیشتری در مقایسه با حریفشان درمرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا،یعنی چلسی دارند
این ستاره 35 ساله که در طول دوران فوتبالی اش پیراهن هر دو تیم بارسا و چلسی را برتن کرده، معتقد است که بازی بایرن مونیخ و رئال مادرید کمتر قابل پیش بینی است ولی ابراز امیدواری کرده که شاهد یک فینال تمام اسپانیایی باشد.
زندن در صحبتهایی به کام رادیو گفت:« بارسلونا مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست. آنها نسبت به چلسی تیم بهتری هستند و با کیفیت تر بازی می کنند و برتری اصلی این است که بازی برگشت در نوکمپ برگزار می شود.»
زندن ادامه داد:« بازین بین بایرن و رئال برابرتر است. سخت است بگوئیم که در آن بازی چه تیمی به فینال می رسد. من نظرم روی رئال است. چون فینال بین رئال و بارسلونا خیلی جذاب خواهد بود. آنها بهترین تیمهای حال حاضر دنیای فوتبال هستند.»
زندن از تابستان سال 2011 به بعد و بعد از ترک ساندرلند بدون تیم است ولی هنوز به صورت رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی نکرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/4/7