تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 405 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، واسه یه آپارتمان 95 متری از بین مارکهای بوتان، ایرات رادیاتور و ایساتیس کدوم رو پیشنهاد میدید، که استاندارد باشه و خوش ساخت کمتر خرابی و گیر داشته باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ،مشکل صدای فن بیشتر مال ایران رادیاتوره.بوتان بد نیست.ایمرگاز و فرولی از لحاظ کیفیت خوبن اما ایمر خدماتش خوب نیست.بهترین خدمات مال بوتان و فرولیه.واسه پکیج خدمات و گارانتی خیلی مهمه.با توجه به اینکه قطر دودکشت زیر 15 سانته باید از پکیج فن دار استفاده کنی.از لحاظ قیمت هم الان بازار آشفته است و اکثرا افزایش قیمت های سنگین داشتند.به طور مثال ایران گرون کرده و شده 2300 و اما فرولی هنوز خیلی گرون نکرده و 2600 قیمتشه.به نظر من الان برای شما بهترین گزینه فرولیه به نظر من 2 مدله فن دار فرولی بگیر.شرمنده اسم مدلاش رو خاطرم نیست اما پکیج 24 کیلو وات برا خونت کافیه.رادیاتور هم با توجه به پکیج بهتره پانلی بگیری.پره ای آلمینیومیه و با پکیج سازگار نیست.برا ااتاقات هر کدوم یک متر و برا سالنت که فکر میکنم 30-35 متر باشه با توجه به اینکه روی پارکینگی و پارکینگ فضای گرم شده نیست حدود 2.5 تا 3 متر رادیاتور پانلی میخوای که با توجه به ورودی خروجی های آیگرم شوفاژت تقسیم بع تعدادش کن.مثلا 2 تا 1.4متری کافیه.بهترین جا برای خریدتم خیابان طالقانی و کارگر تو تهرانه.در مورد ایران رادیاتور هم فقط انقدر بگم هرچی میخری ایران رادیاتور نخر که ااز نظر فنی از پکیج های درجه 3 چینی هم بدتره و این موضوع راحت با مقایسه قابل اثباته.موفق باشی
    ممنون از جواب سریعتون

اما در مورد خدمات در رباط کریم نگفتید و اینکه با وجود سختی آب بالا در منطقه چه راه حلی پیشنهاد میدید !

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان، واسه یه آپارتمان 95 متری از بین مارکهای بوتان، ایرات رادیاتور و ایساتیس کدوم رو پیشنهاد میدید، که استاندارد باشه و خوش ساخت کمتر خرابی و گیر داشته باشه؟
    آقا یونس
    توی این پکیج های که شما انتخاب کردی بوتان از بقیه بهتره و من پیشنهاد میکنم بوتان بخری.خدماتش نسبت به شرکتهای دیگه بهتره و خرابی کمتری هم داره.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

میخواستم برای واحد حدودا 75 متری دوخوابه حدودا 12 متری پکیج و رادیاتور با قیمت مناسب و خدمات و سرویس دهی در منطقه اسلامشهر و رباط کریم بگیرم
    طبقه اول بالای پارکینک از ساختمان 3طبقه 6واحدی قطر لوله دودکش 10 سانتی
    ضمنا ممنون میشم قیمت مناسب ترین جای ممکن برای خرید رو پیشنهاد کنید
    طبق آخرین توصیه هایی که تاحالا تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم فرولی و ایمر پیشنهاد شده و تاکید شده از بوتان مخصوصا بخاطر صدای بیش از حد دوری کنم
    نظرتون در مورد پکیج ایران رادیاتور چیه ؟
    آیا واقعا سری رادیاتور سری کال باوجود مزایا معایب نداشتن رنگ از داخل رو داره ؟
    اینکه به شما توصیه کردن از پکیج بوتان بخاطر صدای بیش از حد باید دوری کرد کاملا اشتباه خدایش من پکیج های خیلی زیادی رو در حالت کارکردن دیدم بوتان صدای کمی داره به نظز من اگر بخوایم از نظر صدا رتبه بندی کنیم به ترتیب بیشترین صدا مربوط به :
    1- ایران رادیاتور
    2- ایساتیس
    3- ال جی
    .
    .
    - اریستون
    - ایمر گاز
    - بوتان
    - بوش
    - فرولی
    .
    .

5. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازم ممنونم که جواب سوالاتم رو دادید
    به عنوان آخرین سوال و راهنمایی از اعضایی که دستشون تو کاره و حدس و گمانی در مورد شرایط فعلی و آینده بازار دارن میپرسم، آیا احتمال برگشت قیمت ها وجود داره ...! تا کی ؟
    من خونه م آخر سال حاضر میشه و از نمایندگی بوتان هم که راهنمایی گرفتم بدون کارشناسی قبل از نصب و فقط تلفنی گفت کالدا ونزیا + حدودا 40تا پره پریمو جواب میده ...! این مدلارو تایید میکنید؟ الان تهیه کنم بهتره یا بعد از عید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد

اگه يه راهنمايي در مورد پكيج بهم بدين ممنون ميشم
    ساختمون ٧ طبقه ، براي طبقه ٥ ام، ١٠٠ متر دو خوابه تو تبريز

در مورد قيمت و خدمات و عمر هم يه توضيح كوتاه ميخواستم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حامد جان شما هم میتونی پکیج فن دار نصب کن هم بدون فن.اما ترجیحاً فن دار نصب کن.
    یک پکیج 24 هزار با توجه به متراژی که گفتی کافیه.
    برای اتاق خواب دوتا 12 پره و برای پذیرای دو تا 20 پره خوبه اما اگر میخوای رادیاتور پنلی بگیری دوتا 1متری برای خواب ودوتا 140 برای پذیرای خوبه.
    کلا عمر مفید یک پکیج 4 تا 5 ساله اما بعد از اون میفته تو خرج و باد سالانه یک مبلغی براش کنار بذاری(تو این اوضاع بالا رفتن قیمت، قطعات پکیج هم خیلی گرون شده).
    توی تبریز نمایندهای خدمات خیلی خوبی داریم از بین پکیج ها فرولی - بوتان - ایمر گاز -والترو ، پکیج های خوبی هستند.و الان خدمات بهتری نسبت به بقیه دارن.
    با سلام خدمت اساتيد

اگه يه راهنمايي در مورد پكيج بهم بدين ممنون ميشم
    ساختمون ٧ طبقه ، براي طبقه ٥ ام، ١٠٠ متر دو خوابه تو تبريز

در مورد قيمت و خدمات و عمر هم يه توضيح كوتاه ميخواستم

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من که فکر نمی کنم قیمتها به این زودی ها پایین بیاد.پس پیشنهاد میدم هرچه زودتر بخری.
    به نظر من پکیج های اوپتیما بوتان بهتر از کالد ونیزا کار میکنه و بهتره اوپتیما بخری.
    بازم ممنونم که جواب سوالاتم رو دادید
    به عنوان آخرین سوال و راهنمایی از اعضایی که دستشون تو کاره و حدس و گمانی در مورد شرایط فعلی و آینده بازار دارن میپرسم، آیا احتمال برگشت قیمت ها وجود داره ...! تا کی ؟
    من خونه م آخر سال حاضر میشه و از نمایندگی بوتان هم که راهنمایی گرفتم بدون کارشناسی قبل از نصب و فقط تلفنی گفت کالدا ونزیا + حدودا 40تا پره پریمو جواب میده ...! این مدلارو تایید میکنید؟ الان تهیه کنم بهتره یا بعد از عید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    انگار بقیه صاحب نظرا به تعطیلات رفتن و خبری ازشون نیس
    ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    اگه میشه شماره تلفن میدادی تلفنی باهات تماس میگرفتم

فردا میخوام برم کارگر و بعد هم طالقانی
    برام جالبه که هیچ وقت قیمتی که تو سایت بوتان شاپ زدن کسی جنس نمی فروشه و هربار تماس گرفتم هم گفتن قیمتامون به روزه ...!
    مثلا تا 2 هفته پیش کالدار 1326بود و حالا 1562 شده و دو ماه پیش 1080
    امیدوارم موفق به خرید و نهایتا راضی از خرید و کیفیت و خدمات بشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز از بین این 3 تا ، ایران رادیاتور که مفت گرونه.ایساتیس بد نیست اما از پکیج های ایتالیایی هم گرونتره! و به قیمتش نمی ارزه. بوتان از نظر کیفی و مبلغی از جفتشون بهتره.بخصوص مدل بنسروش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •