تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 95 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دیگه طاقت نیوردم امروز گوشی و خریدم همون 1 و 30 فول پک با شارژر ماشین، کابل hdmi و دو nfc tag . خیلی وقته تو نخش بودم اون افتی که میخواستم و کرد دیگه بشه 850 یا 800 هم مهم نیست
    در نگاه اول و یکمی که باهاش کار کردم باید بگم گوشی فوق العاده و محشریه. حالا بیشتر کار کنم تجربیاتم و میگم. همون ابتدا هم برام آپدیت جدید اومد. ولی 4 نیست.
    یچیز باحال هم بگم قابلیت نانو قاب گوشی را هم همون اول یارو برام تست کرد!! دست طرف از یه خودکاری جوهری شده بود خودش نفهمید سیم کارتم و که خواست جا بزنه کاور گوشی جوهری شد خفن. یارو کپ کرد منو میگی!! ولی با یه دستمال راحت پاک شد. حالا جالبه من یکم قبلش داشتم همین قابلیت نانو را به فروشنده میگفتم
    Last edited by hoomi_gta; 23-04-2012 at 19:41.

2. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مبارکت باشه
    نمیدونم چرا قیمت گوشی نم نم داره میاد پایین
    من میخوام اینقدر صبر کنم تا galaxy s 4 هم معرفی بشه بعد میرم گوشی میخرم

4. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسی رفیق . ارادتمند اتزیو فقید هم هستیم
    آره خیلی اومد پایین اونم به خاطر افت دلار بود. من از وقتی 1 و 400 بود قیمتشو دنبال میکردم دیگه خلقم تنگ شد نتونستم صبر کنم. انصافا نسبت به امکانات و سخت افزار خوفی که داره زیر 1 تومان براش بی انصافیه اینقدر اختلاف قیمت با 4s 32 gb وقتی چیزی ازش کم نداره؟
    راستی این nfs tag ها خیلی باحالن البته بیشتر برای کسایی که دیگه درجه تنبلیشون در حدیه که حال و حوصله ی تاچ و ندارن به درد میخوره
    Last edited by hoomi_gta; 23-04-2012 at 21:46.

6. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با سلام من گوشی xperia arcخودم امشب فروختم xperia s32 خریدی چطور گوشی هست راضی هستی ازش قصد خریدش دارم راستی یک سوال اون 3تا دکمه مخصوص اندروید رو داره یا لمسیش کردن راستی اندرویدی که روش نصبه ورژن چنده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دیگه طاقت نیوردم امروز گوشی و خریدم همون 1 و 30 فول پک با شارژر ماشین، کابل hdmi و دو nfc tag . خیلی وقته تو نخش بودم اون افتی که میخواستم و کرد دیگه بشه 850 یا 800 هم مهم نیست
    در نگاه اول و یکمی که باهاش کار کردم باید بگم گوشی فوق العاده و محشریه. حالا بیشتر کار کنم تجربیاتم و میگم. همون ابتدا هم برام آپدیت جدید اومد. ولی 4 نیست.
    یچیز باحال هم بگم قابلیت نانو قاب گوشی را هم همون اول یارو برام تست کرد!! دست طرف از یه خودکاری جوهری شده بود خودش نفهمید سیم کارتم و که خواست جا بزنه کاور گوشی جوهری شد خفن. یارو کپ کرد منو میگی!! ولی با یه دستمال راحت پاک شد. حالا جالبه من یکم قبلش داشتم همین قابلیت نانو را به فروشنده میگفتم
    مبارکت باشه.
    نقاط قوتش چیا بودن به نظرت؟! نقاط ضعفش چه طور؟!
    اگه کسی از آشناهات گوشی های هم رده رو دارن یه مقایسه بزاری خیلی جالب میشه.

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ارزش داره آیفون4 8گیگ رو با این گوشی تعویض کنم!؟
    میخوام مطمئن بشم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مبارکت باشه.
    نقاط قوتش چیا بودن به نظرت؟! نقاط ضعفش چه طور؟!
    اگه کسی از آشناهات گوشی های هم رده رو دارن یه مقایسه بزاری خیلی جالب میشه.
    مرسی رفیق
    تا حالا که نقطه قوتش از لحاظ فیزیکی وزن سبک طوریک ه خیلی سبک تر از چیزی بود که فکر می کردم و خوش دست تر از چیزی هم بود که خونده بودم. ظاهر فوق العاده جذاب مخصوصا اون نوار شیشه ای. من سفید گرفتم به نظرم سفیدم زیبا تر بود. جنس با کیفیت بدنه. جنس نانو که داره باعث میشه گرد و خاک هم به خودش نگیره. اثر انگشت هم روی قاب گوشی باقی نمیمونه. از لحاظ کارکرد هم سرعت فوق سریع گوشی. عملیات نصب نرم افزار و انتقال نرم افزار به حافظه حتی نرم افزار های بالای 20 مگ خیلی سریع انجام میشه. اصلا گوشی لگ نداره و خیلی روون. نرم افزار ها و ویجت های جالبی هم روی گوشی هست. وضوح تصویر فوق العاده . حافظش هم به نظر کافی میاد هرچند اگه جای اس دی کارت داشت بد نبود. دوربینش هم خوبه ولی حس 12 مگاپیکسل و نمیده البته قابلیت پانارومای 3d داره که جالب بود. در مورد دوربین کلا من دوربین دیجیتال و ترجیه میدم همین برند سونی . هنوز روش گیم سنگین نریختم تا قابلیت های گرافیکی و پردازشی و گوشی و بیشتر تست کنم.
    نقاط ضعفش تا اینجا دکمه های پایینش یه ذره تو مخیه. بعضی موقع های باید دو یا سه بار بزنی . البته قلقش میاد دستت. مصرف باطریش هم به نظرم ینمه زیاده. نقطه ضعف دیگه ای تا حالا ندیدم همینایی که گفتم.
    وقتی قیمت iphone 4s و با این مقایسه میکنی از اونجایی که از لحاظ سخت افزاری این گوشی از نظر خیلی از سایت های بنچمارکینگ سر تر هم هست به نظرم خرید اکسپریا اس گزینه بهتری باشه
    Last edited by hoomi_gta; 24-04-2012 at 10:01.

12. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که گوشی و دارن دو تا سوال دارم. یکی اینکه برای اینکه بتونم فلش به گوشی وصل کنم دقیقا چه کابلی باید بگیرم؟ و اینکه وقتی گوشی و به کامپیوتر وصل می کنم برای این گوشی دیگه Mount و Unmount نداره و توی کامپیوتر هم نمیشه safe remove کرد. خواستم ببینم برای کشیدن کابل usb راهی نداره که safe remove کنیم؟ یا مشکلی نداره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ارزش داره آیفون4 8گیگ رو با این گوشی تعویض کنم!؟
    میخوام مطمئن بشم.
    اگه خودتون آیفون 4 8 گیگ دارین و میخواین اینو بگیرین ، حتما این کارو بکنین.
    ولی اگه این گوشی رو دارین و میخواین بدین جاش آیفون 4 8 گیگ بگیرین اشتباه محظه.

15. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستانی که گوشی و دارن دو تا سوال دارم. یکی اینکه برای اینکه بتونم فلش به گوشی وصل کنم دقیقا چه کابلی باید بگیرم؟ و اینکه وقتی گوشی و به کامپیوتر وصل می کنم برای این گوشی دیگه Mount و Unmount نداره و توی کامپیوتر هم نمیشه safe remove کرد. خواستم ببینم برای کشیدن کابل usb راهی نداره که safe remove کنیم؟ یا مشکلی نداره؟
    اگه تو حالت MTP ‌وصل باشي نميخواد safe remove كني يا unmount نداره اصلا
    ولي اگه MSC ‌باشه بايد گزينه Unmount ‌باشه از اونطرف هم تو پي سيت بايد safe remove بياد

=======================
    درمورد تاچش كه ميگي رو موخه

گوشي Ray ‌هم همينطوري هستش دقيقا!‌ بعضا 2 بار بايد روي كليداي تاچ پايين كليك كني تا كار كنه
    ولي تو آپديت آخرش كاملا درست شده!
    مال شمام درست ميشه انشالا
    Last edited by Original Titan; 24-04-2012 at 18:58.

17. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •