آقایون دو تا سوال:
1_چرا توی تعرفه ها پلانهای نامحدود ندارن؟قبلاً یادمه بود.
2_هر جای ایران که سرویس بدن،میشه از سایت خودشون تمدید کرد؟چون نمایندشون توی شهرستان داره دوبرابر از ما پول میگیره
آقایون دو تا سوال:
1_چرا توی تعرفه ها پلانهای نامحدود ندارن؟قبلاً یادمه بود.
2_هر جای ایران که سرویس بدن،میشه از سایت خودشون تمدید کرد؟چون نمایندشون توی شهرستان داره دوبرابر از ما پول میگیره
درود.
1- والا انقدر عصبانی هستم که فعلا دیگه نگاه تعرفه هاشونم نمیخوام بندازم. حالا شما یه تماس با خود شرکتش بگیر.
2- الان 6 ماهی هست که دارم از نوین نت استفاده میکنم. از همون لحظه ی ثبت نام هم، اینترنتی و از طریق خودشون بود و همچنین هر ماه هم اینترنتی تمدید میکنم. پس پول الکی به هیچ وجه به کسی ندید. اگر پوشش میده منطقه اتون رو ، اینترنتی ثبت نام کنید.
من همین کار رو هر ماه انجام میدم. راستی هزینه رانژه اولیه و ... هم نداره.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
دوستان یه سوال من زدم فعال سازی تلفنی (رایگان)
سخت نیست خودم میتونم راحت تنظیمات مودم رو انجام بدم؟ مدل مودمم dlink dsl-2730U هستش کسی اموزشش رو داره؟
درود.
خوب کاری کردی. خودشون زنگ میزنند و دقیق بهت میگند چی به چیه و مرحله به مرحله راهنماییت میکنند.
به من هم که زنگ زدند (فروردین ماه) هی داشت میگفت، گفتم خانم من قد موهای سرممودم ریست کردم و ... . شما VPI و VCI رو فقط بده.
خیلی آسونه داداش. مشکلی نخواهی داشت. (وزن دار شد)
پاینده باشید.
ali_40 اولین پستت که اینقدر مهربانانه نوشتی بهت تبریک میگم،دایی یه لیوان آب بخور یه کم فکر کن از بقیه کمک بگیر بعد حرف بزن،اگرم چیزی نمیدونی نظر نده ، تو که از سال 2009 تا الان حرفی نزدی خوب همین روند ادامه میدادی
نوین نت هیچ کسیو مجبور نکرده که سرویس فعلیشو عوض کنه.
Last edited by ooghry; 26-08-2012 at 10:27.
دوست عزيز شما هم خيلي گستاخانه جواب ميديد و اصلا از ادبيات خوبي استفاده نميكنيد و با شخصيتي كه در شان كاربر سايت باشه خيلي فاصله داريد !ali_40 اولین پستت که اینقدر مهربانانه نوشتی بهت تبریک میگم،دایی یه لیوان آب بخور یه کم فکر کن از بقیه کمک بگیر بعد حرف بزن،اگرم چیزی نمیدونی نظر نده ، تو که از سال 2009 تا الان حرفی نزدی خوب همین روند ادامه میدادی
نوین نت هیچ کسیو مجبور نکرده که سرویس فعلیشو عوض کنه.
خود شما هم از سال 2008 تا حالا 7 تا پست زديد ... گفتن اينكه سعي كنيد به همين روند ادامه بديد و پست نزنيد چه حسي به شما دست ميده ؟
حرف شما صحيح هست و نوين نت كسي رو مجبور نكرده يا زير قرارداد خودش نخواهد زد اما بسياري از مشتري هاي اين شركت به خاطر اين تغييرات مسخره از اين شركت ميرن ، نوين نت به صورت ناگهاني تغييرات زياد و به نظر من بسيار بدي رو در سرويس هاش اعمال كرده كاهش زمان دانلود رايگان شبانه و طبقه بندي غير كارشناسي ساعات اون و در آخر حذف زمان شبانه رايگان براي اكانت هاي 2/4 مگ كه مشتري هاي خاص خودشو داشت و خيلي ها براي همين نوع سرويس مشتري اين شركت شدند ...
ممنونم دوست عزیز . فقط این جمله آخر که نوشتین ( بهت توصیه میکنم.تا یک روز مونده به پایان سرویست از ترافیک رایگانت استفاده کن و بعد تمدید بزن که ترافیک باقیموندت یا هدیت نپره. ) میدونم که قبل از تمام شدن دوره باید سرویس تمدید کنم گه هر چی ترافیک دارم انتقال پیدا کنه به دوره بعد . ولی این تیکه که یک روز مانده به سرویسم باید از ترافیک رایگان استفاده کنم بعد تمدید کنم نفهمیدم ! یعنی چی ؟![]()
یک روز یا یک ساعت فرقی نداره،منظورم اینه چون احتمال داره موقع پرداختت مشکلی پیش بیاد برای کارتت یا درگاه بانک یا یادت بره به نظرم یک روز زودتر نیت بکن که قبل از اکسپایر شدن تمدید زده باشی.
دوستان خواهشن یکی با این ای پی پینگ بگیر ............
173.194.66.101
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)