تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 1849 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

آقایون دو تا سوال:
    1_چرا توی تعرفه ها پلانهای نامحدود ندارن؟قبلاً یادمه بود.
    2_هر جای ایران که سرویس بدن،میشه از سایت خودشون تمدید کرد؟چون نمایندشون توی شهرستان داره دوبرابر از ما پول میگیره

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آقایون دو تا سوال:
    1_چرا توی تعرفه ها پلانهای نامحدود ندارن؟قبلاً یادمه بود.
    2_هر جای ایران که سرویس بدن،میشه از سایت خودشون تمدید کرد؟چون نمایندشون توی شهرستان داره دوبرابر از ما پول میگیره
    1- والا انقدر عصبانی هستم که فعلا دیگه نگاه تعرفه هاشونم نمیخوام بندازم. حالا شما یه تماس با خود شرکتش بگیر.
    2- الان 6 ماهی هست که دارم از نوین نت استفاده میکنم. از همون لحظه ی ثبت نام هم، اینترنتی و از طریق خودشون بود و همچنین هر ماه هم اینترنتی تمدید میکنم. پس پول الکی به هیچ وجه به کسی ندید. اگر پوشش میده منطقه اتون رو ، اینترنتی ثبت نام کنید.

من همین کار رو هر ماه انجام میدم. راستی هزینه رانژه اولیه و ... هم نداره.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

3. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان یه سوال من زدم فعال سازی تلفنی (رایگان)
    سخت نیست خودم میتونم راحت تنظیمات مودم رو انجام بدم؟ مدل مودمم dlink dsl-2730U هستش کسی اموزشش رو داره؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

دوستان یه سوال من زدم فعال سازی تلفنی (رایگان)
    سخت نیست خودم میتونم راحت تنظیمات مودم رو انجام بدم؟ مدل مودمم dlink dsl-2730U هستش کسی اموزشش رو داره؟
    خوب کاری کردی. خودشون زنگ میزنند و دقیق بهت میگند چی به چیه و مرحله به مرحله راهنماییت میکنند.

به من هم که زنگ زدند (فروردین ماه) هی داشت میگفت، گفتم خانم من قد موهای سرم مودم ریست کردم و ... . شما VPI و VCI رو فقط بده.
    خیلی آسونه داداش. مشکلی نخواهی داشت. (وزن دار شد )

پاینده باشید.

6. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ali_40 اولین پستت که اینقدر مهربانانه نوشتی بهت تبریک میگم،دایی یه لیوان آب بخور یه کم فکر کن از بقیه کمک بگیر بعد حرف بزن،اگرم چیزی نمیدونی نظر نده ، تو که از سال 2009 تا الان حرفی نزدی خوب همین روند ادامه میدادی

نوین نت هیچ کسیو مجبور نکرده که سرویس فعلیشو عوض کنه.
    Last edited by ooghry; 26-08-2012 at 10:27.

8. 5 کاربر از ooghry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ali_40 اولین پستت که اینقدر مهربانانه نوشتی بهت تبریک میگم،دایی یه لیوان آب بخور یه کم فکر کن از بقیه کمک بگیر بعد حرف بزن،اگرم چیزی نمیدونی نظر نده ، تو که از سال 2009 تا الان حرفی نزدی خوب همین روند ادامه میدادی

نوین نت هیچ کسیو مجبور نکرده که سرویس فعلیشو عوض کنه.
    دوست عزيز شما هم خيلي گستاخانه جواب ميديد و اصلا از ادبيات خوبي استفاده نميكنيد و با شخصيتي كه در شان كاربر سايت باشه خيلي فاصله داريد !
    خود شما هم از سال 2008 تا حالا 7 تا پست زديد ... گفتن اينكه سعي كنيد به همين روند ادامه بديد و پست نزنيد چه حسي به شما دست ميده ؟
    حرف شما صحيح هست و نوين نت كسي رو مجبور نكرده يا زير قرارداد خودش نخواهد زد اما بسياري از مشتري هاي اين شركت به خاطر اين تغييرات مسخره از اين شركت ميرن ، نوين نت به صورت ناگهاني تغييرات زياد و به نظر من بسيار بدي رو در سرويس هاش اعمال كرده كاهش زمان دانلود رايگان شبانه و طبقه بندي غير كارشناسي ساعات اون و در آخر حذف زمان شبانه رايگان براي اكانت هاي 2/4 مگ كه مشتري هاي خاص خودشو داشت و خيلي ها براي همين نوع سرويس مشتري اين شركت شدند ...

10. 4 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال توی پیغام خصوصی پرسیده بود چون من هنوز 20 تا پست ندارم نمیتونم تو پ.خ جواب بدم گفتم همینجا بگم که بقیه هم بدونن.

فکر کنم تصورت از تمدید اشتباه باشه،یه مثال واست میزنم:
    یک سرویسی داری از تاریخ 1/6/91 تا 1/7/91
    اگه روز 15/6/91 شما سرویس خودت رو تمدید کنی و پول یک سرویس یک ماهه پرداخت کنید سرویس شما از 1/7/91 تا 1/8/91 تمدید میشه(این قانون همیشه بوده) و هم ترافیکی که پول داده بودی تا 1/8/91 اعتبار داره و هم ترافیک هدیه.
    ولی اگه تو تاریخ 15/6/91 تغییر سرویس بزنی(بعد از محاسبه بستانکاری فعلی و ...) اگر پرداخت کنی سرویس جدیدت میشه از 15/6/91 تا 15/7/91
    این دو تا قانون از قدیم بوده.
    چیزی که احتمالا به شما گفتن برای دانلود شبانه رایگانه.
    فرض کن همین سرویس 1/6/91 تا 1/7/91 از 2 بامداد تا 8 صبح رایگان داره اگر سرویستو تمدید نکنی یا تغییر ندی میتونی تا 1/7/91 شبانه رایگان دانلود کنی ولی اگه مثلا 15/6/91 سرویستو تمدید کنی یا تغییر بدی دیگه شبانه رایگانت میشه همون سرویس جدیده که انتخاب کردی،بهت توصیه میکنم.تا یک روز مونده به پایان سرویست از ترافیک رایگانت استفاده کن و بعد تمدید بزن که ترافیک باقیموندت یا هدیت نپره.
    ممنونم دوست عزیز . فقط این جمله آخر که نوشتین ( بهت توصیه میکنم.تا یک روز مونده به پایان سرویست از ترافیک رایگانت استفاده کن و بعد تمدید بزن که ترافیک باقیموندت یا هدیت نپره. ) میدونم که قبل از تمام شدن دوره باید سرویس تمدید کنم گه هر چی ترافیک دارم انتقال پیدا کنه به دوره بعد . ولی این تیکه که یک روز مانده به سرویسم باید از ترافیک رایگان استفاده کنم بعد تمدید کنم نفهمیدم ! یعنی چی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز . فقط این جمله آخر که نوشتین ( بهت توصیه میکنم.تا یک روز مونده به پایان سرویست از ترافیک رایگانت استفاده کن و بعد تمدید بزن که ترافیک باقیموندت یا هدیت نپره. ) میدونم که قبل از تمام شدن دوره باید سرویس تمدید کنم گه هر چی ترافیک دارم انتقال پیدا کنه به دوره بعد . ولی این تیکه که یک روز مانده به سرویسم باید از ترافیک رایگان استفاده کنم بعد تمدید کنم نفهمیدم ! یعنی چی ؟
    یک روز یا یک ساعت فرقی نداره،منظورم اینه چون احتمال داره موقع پرداختت مشکلی پیش بیاد برای کارتت یا درگاه بانک یا یادت بره به نظرم یک روز زودتر نیت بکن که قبل از اکسپایر شدن تمدید زده باشی.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان خواهشن یکی با این ای پی پینگ بگیر ............
    173.194.66.101

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان خواهشن یکی با این ای پی پینگ بگیر ............
    173.194.66.101

15. این کاربر از gnewer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •