یکی از دوستان میتونه بگه برای شخصی که می خواد به طور مستمر از سیم کارت رایتل استفاده کنه اعتباری بهتره بگیره یا دانمی ؟ چرا ؟
یکی از دوستان میتونه بگه برای شخصی که می خواد به طور مستمر از سیم کارت رایتل استفاده کنه اعتباری بهتره بگیره یا دانمی ؟ چرا ؟
رایتل الان تو رودهن آنتن میده ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
هر کیلو بایت 0.5 ریال که مگی تقریبا 50 تومن فکر کنم ولی گیگش دیگه نمی صرفه خیلی گرون در میاد
ستاره 140 مربع رو بگیر میگه چقدر از شارژ هدیه و اینترنت هدیه ات مونده
آره عزیز باز میکنن باید صبر کنی تایید بشه تا بتونی استفاده کنی![]()
توی چه اموری آخه ، اینترنت ؟ تماس ؟ مکالمه تصویری ؟
توی اینترنت دائمی تا یک مگ میدن ولی به اعتباری تا 512
فرقشون هم ااینه که اون سر ماه میاد پولش این اعتباری هر چقدر استفاده کردی دیگهولی باید حساب کتابش خوب باشه وگرنه باید میلیونی پول بده یه دفعه ده دقیقه مکالمه تصویری کنه تمومه
![]()
نه اونجوری نیست باید بری توی سایت رایتل بخش ورود کاربری ، محصولات من یا طرح های منبسته تو بخری !
اون رمز رو زیر ورود نوشته دریافت کد میزنی بعد شماره موبایل و بعد کد میفرسته به شماره موبایل و اون رمز رو میزنی و وارد حسابت میشی ولی الان صفحه ی Ecare باز نمی شه وگرنه دقیق تر میگفتم بهت![]()
داداش ینی واسه خرید بسته باید حساب توبانک داشته باشم ازون طریق بسته بخرم؟؟؟
داداش شایان میشه ای دی یاهو تو واسم پ.خ کنی ؟؟
Last edited by ramsam2; 01-03-2013 at 11:27.
فکر نکنم نه نیست![]()
ببین دقیق نمی دونم منم میخواستم همین الان شارژ کنم ولی صفحه Ecare بالا نمیاد که بخرم ولی به احتمال قوی هم اونجوری یا اینکه سیم کارت به اندازه اون بسته شارژ کنی و از طریق سایت درخواست بسته رو بدی
پ.خ نمی تونم بکنم 20 تا پست نشده هنوزsmshayan76 اینه دیگه
![]()
دوستان من سیم دیتا هیچ تعرفه ای نمیتونم انتخاب کنم اینم عکسش تایید میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
![]()
کسی میدونه چرا برای سیم کارت دایمی دیگه سرویس بالای 128 تو جدولشون نیست؟! یعنی فقط طرح زمستونی این سرعت داشته؟ الانم که زمستونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)