تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 39 اولاول ... 28343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 384

نام تاپيک: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012

در آغاز فعالیت smha65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    الکومکسو از کجا میشه تهیه کرد؟ این شرکت پیشرو تماشای ایرانیان که اینترنتی میفروشه معتبره؟ کنترلش واقعا مشکل داره؟ بین سما و الکومکس کدوم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز من این دستگاه ( الکومکس ام وی 200 ) را از توپ خونه (میدان امام خمینی) خریدم ، دستگاه کاملاً خوبیه و پشتیبانی خیلی قوی ای داره ، من که راضی ام . یه سری به سایت شرکتش بزنید بد نیست تمام اطلاعات مورد نیاز شما در سایتشان موجود است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این دستگاه خیلی خوبی است ولی مشکل در آپدیت نشدنشه ... با این حال من ازش راضی هستم و الان به عنوان PIP تلویزیون استفاده می کنم یعنی وقتی برنامه ای رو خوشم بیاد ضبط می کنم و مثلا همون موقع در تلویزیون دارم اخبار می بینم ... برای ضبط خیلی خوبه چون هارد رو هم قبول می کنه ولی تلویزیون می خواهد که هارد را فرمت کند ...
    اوایل اسفند 1390 من بررسی کردم و یک سری مشکل داشت و عنوان کردم که آپدیت بشه برخی از اونها حل شد، لیستشون اینه:

ردیف اهمیت عنوان شرح مشکل و راه حل
    1 کم خاموش شدن اتوماتیک دستگاه زمانی که برنامه ریزی برای ضبط برنامه داشته باشیم و دستگاه قبل از شروع به کار ضبط خاموش باشد، قاعدتا باید بعد از زمان خاموش شود.
    اما:
    در شرایطی ممکن است در هنگام ضبط کاربر تمایل به استفاده از تایم شیفت نماید.مثلا متوجه شده است که دستگاه روشن است و تلویزیون را روشن می کند و می خواهد از ابتدای برنامه یا اخبار را ببیند یا کانال دیگری را ببیند.
    راه حل:
    در این صورت دستگاه باید به صورت هوشمند تشخیص دهد که کنترل سیستم مورد استفاده قرار گرفته است و حداقل برای خاموش کردن دستگاه اجازه بگیرد.
    2 زیاد تغییر نام فایل های ضبط شده وقتی در منوی فایل های ضبط شده، نام برنامه ای را که بیش از 26 دقیقه ضبط شده است و قاعتا بیش از یک فایل دارد را تغییر می دهیم. فقط فایل اول تغییر نام پیدا می کند و بعد از آن فقط می توان 26 دقیقه آن را دید.
    راه حل:
    اصلاح شیوه تغییر نام فایل ها
    پیشنهاد:
    به جای استفاده از روش نام گذاری فایل های طولانی به شکل شماره بعد از پسوند .mts که بعدا توسط رایانه به سختی تشخیص داده می شود از روش نام فایل+ $ +شماره + .mts استفاده شود و برای فایل اول 0 انتخاب شود.
    3 بسیار کم صدای روشن شدن هنگام روشن شدن دستگاه و هنگام نمایش لوگوی الکومکس، دو صدای شبیه تیک تیک می آید (حرفه ای و هنری نیست)که اگر با یک رینگ با وولوم کم و ساده تغییر کند تاثیر خوبی خواهد داشت.
    4 زیاد تنظیمات ساعت زمانی که برق دستگاه قطع شود بعد از اولین روشن شدن ساعت غلط است و اگر کاربر بلد باشد باید به منو و تنظیم زمان رفته و یک بار دستی و خودکار را کلیک کند تا دستگاه متوجه شود.
    راه حل:
    به صورت خودکار و هوشمند در ابتدای روشن شدن این کار انجام شود.
    5 بسیار زیاد کار با هارد اکسترنال دستگاه پس از وصل کردن هارد اکسترنال آن را تشخیص می دهد ولی اگر هارد به دستگاه وصل باشد و دستگاه off شود در دفعات بعد نه تنها هارد را تشخیص نمی دهد که بعد از قطع ارتباط و وصل مجدد هم امکان تشخیص نیست در این حالت فلش مموری را هم تشخیص نمی دهد و حتما باید اتصال usb قطع و بعد از آن دستگاه از طریق قطع برق خاموش شود.
    مشکل شخصی:
    دو بار مجبور شدم به دلیل ایجاد مشکل توسط دستگاه به هارد 500 گیگا بایتی پورتبل و به هارد 2 ترابایتی با منبع تغذیه ، این دو را فرمت نمایم تا کامپیوتر بتواند محتوای آنها را تشخیص دهد!؟ در آپدیت جدید نمی دانم درست شده است یا خیر.
    راه حل:
    اصلاح سیستم و بهینه سازی آن برای کار با هارد که یکی از نقاط مثبت دستگاه و برگ برنده ای در مقابل رقباست.
    6 متوسط امکان مدیریت فایل های فلش مموری و هارد پیشنهاد:
    با توجه به توانایی دستگاه در حذف و تغییر نام برنامه های ضبط شده این قابلیت برای مدیریت فایل های دیگر مانند موسیقی و کلیپ ها و حتی فایل هایی که ساپورت نمی شود بوجود آید.
    مزیت:
    برای مدیریت فضای فلش مموری و هارد لازم نیست آن را به رایانه وصل کنیم و می توان فایل های اضافه را حذف و بقیه را مدیریت کرد.
    7 بسیار کم ترتیب رنگ های عملکرد و ریموت دستگاه پیشنهاد:
    هنگام راهنمایی برای دگمه های رنگی دستگاه بهتر است با توجه به ترتیب رنگ های روی ریموت این کار انجام شود(حرفه ای شدن دستگاه)
    رنگ آبی، زرد ، سبز و قرمز
    8 متوسط عکس گرفتن از تصویر پیشنهاد:
    به منظور ایجاد قابلیت جدید، بتوان از صفحه عکس گرفت این کار الان به صورت فیلم برداری امکان پذیر است که چند ثانیه برای آماده سازی زمان می برد ولی گرفتن تصویر فوری می تواند مزیت رقابتی برای دستگاه ایجاد کند.
    9 متوسط امکان ویرایش ساده فیلم ها (کات کردن) پیشنهاد:
    حداقل بتوان در برنامه های ضبط شده ، جهت کاهش فضای سیستم قسمت هایی را حذف کرد (مثلا ابتدا یا انتها و یا تبلیغات میان آن را) و سیستم مجددا با همان نام فایل را ذخیره سازی نماید.
    10 متوسط هوشمندی LED پیشنهاد:
    هوشمند شدن led لازم است ، مثلا نمایش گر led در هنگام ضبط برنامه هر دو ثانیه یک ثانیه ساعت را هم نشان دهد و موارد مشابه.
    11 زیاد جلو و عقب بردن برنامه ها در زمان نمایش برنامه های ضبط شده یا فایل های ساپورتی فقط می توان تا سرعت 32 برابر نمایش برنامه را جلو و عقب برد که برای فایل های طولانی زمانی اتلاف می شود.
    پیشنهاد:
    الف-امکان حرکت در زمان نمایش فایل ها به صورت 5 دقیقه ای بوجود آید.
    ب- امکان ورود زمان توسط ریموت و شروع نمایش از لحظه انتخاب شده بوجود آید.
    12 زیاد امکان عدم نمایش میله ضبط در تایم شیفت در زمان استفاده از تایم شیفت، میله ای نمایش داده می شود که برخی مواقع مانع دیدن زیر نویس ها می شود.
    راه حل:
    الف- امکان عدم نمایش میله مذکور با زدن مثلا دکمه آبی ریموت و بر عکس.
    ب- امکان انتخاب میله ضبط در بالا یا پایین صفحه با زدن دکمه ای
    ج- تغییر شکل میله ضبط و یا تغییر حالت به دیجیتال با زدن دکمه ای یا از طریق تنظیمات دستگاه
    13 بسیار زیاد خطای قفل کردن دستگاه در آپدیت جدید در صورتی که برنامه در حال ضبط بیش از 26 دقیقه ضبط شده باشد و بخواهید ادامه ضبط متوقف شود به کرّات مشاهده شده است که منوی cancel و exit نمایش داده می شود ولی دستگاه هنگ کامل می کند و تنها با قطع برق و بوت مجدد می توان از دستگاه استفاده نمود.
    راه حل:
    الف-همیشه باید بالاترین اولویت به دکمه خاموش روی ریموت داده شود و حتی در زمان هنگ هم باید این دکمه بتواند ریبوت سرد را انجام دهد.
    ب-مشکل حل شود
    14 زیاد مدیریت بعدی در تایم شیفت با توجه به اینکه بعد از پاز دستگاه و راه افتادن تایم شیفت ممکن است دفعات بعد بخواهیم همان موارد را ببینیم یا آنکه تایم شیفت را به صورت فایل ضبط شده نگهداری نماییم یا بخواهیم برای کاهش حجم فلش مموری یا هارد تایم شیفت موجود را حذف نماییم موارد زیر لازم است.
    پیشنهاد:
    در بین برنامه های ضبط شده تایم شیفت هم وارد شود تا کلیه موارد فوق قابل اعمال باشد یا بخش مستقلی برای آن در نظر گرفته شود.
    15 کم نمایش اطلاعات محتوای فلش مموری و هارد پیشنهاد:
    در منوی usb بتوان اطلاعات فلش مموری یا هارد را مشاهده و مدیریت نمود:
    مثلا فضای خالی، تعداد فایل های موسیقی و فیلم و عکس و ...
    و اگر بتوان کات(انتقال فایل) و پیست و ایجاد فایل نیز بنماییم می شود فلش مموری را مدیریت نمود و نیاز به کامپیوتر کاهش پیدا می کند.
    این موضوع مزیت رقابتی دستگاه را افزایش می دهد

4. 3 کاربر از zarejaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afshin4841's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دستگاه خیلی خوبی است ولی مشکل در آپدیت نشدنشه ... با این حال من ازش راضی هستم و الان به عنوان PIP تلویزیون استفاده می کنم یعنی وقتی برنامه ای رو خوشم بیاد ضبط می کنم و مثلا همون موقع در تلویزیون دارم اخبار می بینم ... برای ضبط خیلی خوبه چون هارد رو هم قبول می کنه ولی تلویزیون می خواهد که هارد را فرمت کند ...
    اوایل اسفند 1390 من بررسی کردم و یک سری مشکل داشت و عنوان کردم که آپدیت بشه برخی از اونها حل شد، لیستشون اینه:

ردیف اهمیت عنوان شرح مشکل و راه حل
    3 بسیار کم صدای روشن شدن هنگام روشن شدن دستگاه و هنگام نمایش لوگوی الکومکس، دو صدای شبیه تیک تیک می آید (حرفه ای و هنری نیست)که اگر با یک رینگ با وولوم کم و ساده تغییر کند تاثیر خوبی خواهد داشت.
    4 زیاد تنظیمات ساعت زمانی که برق دستگاه قطع شود بعد از اولین روشن شدن ساعت غلط است و اگر کاربر بلد باشد باید به منو و تنظیم زمان رفته و یک بار دستی و خودکار را کلیک کند تا دستگاه متوجه شود.
    راه حل:
    به صورت خودکار و هوشمند در ابتدای روشن شدن این کار انجام شود.
    11 زیاد جلو و عقب بردن برنامه ها در زمان نمایش برنامه های ضبط شده یا فایل های ساپورتی فقط می توان تا سرعت 32 برابر نمایش برنامه را جلو و عقب برد که برای فایل های طولانی زمانی اتلاف می شود.
    14 زیاد مدیریت بعدی در تایم شیفت با توجه به اینکه بعد از پاز دستگاه و راه افتادن تایم شیفت ممکن است دفعات بعد بخواهیم همان موارد را ببینیم یا آنکه تایم شیفت را به صورت فایل ضبط شده نگهداری نماییم یا بخواهیم برای کاهش حجم فلش مموری یا هارد تایم شیفت موجود را حذف نماییم موارد زیر لازم است.
    پیشنهاد:
    در بین برنامه های ضبط شده تایم شیفت هم وارد شود تا کلیه موارد فوق قابل اعمال باشد یا بخش مستقلی برای آن در نظر گرفته شود.
    15 کم نمایش اطلاعات محتوای فلش مموری و هارد پیشنهاد:
    در منوی usb بتوان اطلاعات فلش مموری یا هارد را مشاهده و مدیریت نمود:
    مثلا فضای خالی، تعداد فایل های موسیقی و فیلم و عکس و ...
    و اگر بتوان کات(انتقال فایل) و پیست و ایجاد فایل نیز بنماییم می شود فلش مموری را مدیریت نمود و نیاز به کامپیوتر کاهش پیدا می کند.
    این موضوع مزیت رقابتی دستگاه را افزایش می دهد
    سلام
    اول از همه ورود شما به پی سی ورلد رو خیرمقدم می گم.

مطالبی که عنوان کردید بسیار دقیق و موشکافانه است. ولی با دستگاه خودم با بعضی از آنها برخورد نداشتم .
    چند مورد هم هست که با شما موافقم و بعضی وقتها میتونه آزاردهنده باشه و رفع آنها استفاده از دستگاه رو آسان تر خواهد کرد:
    مورد 3 : به شدت با شما موافقم.
    مورد 4: من هم دیدم ولی با روشن کردن دستگاه و تعویض کانال ساعت خود به خود تنظیم میشه .
    مورد 11: در این مورد امکان وارد کردن زمان دلخواه بر روی فیلم وجود دارد. فقط باید دکمه آبی رو بزنید و سپس زمان مورد نظر رو وارد کنید.
    مورد 14: پیشنهاد خوبیه با این حال هر بار که از تایم شیفت استفاده می کنیم فایل جدیدی ایجاد نمیشه در واقع جایگزین تایم شیفت قبلی میشه در نتیجه تنها یک فایل تایم شیفتی داریم.
    مورد 15: امکان نمایش فضای خالی هارد یا فلش وجود دارد: منو----->حافظه یو اس بی------>تنظیمات ضبط شبکه ها----->دستگاه ضبط. بقیه موارد هم پیشنهادات خوبین.

با آرزوی سلامتی
    Last edited by afshin4841; 15-03-2013 at 02:37.

6. 2 کاربر از afshin4841 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان عزیزی که این موارد فوق را اعلام نموده اند لطفا موارد مطرح شده را در نرم افزار جدیدی که در آدرس زیر است ، تست کنند .

عموما در کشور امارات هستم و موقیعت تست به دقت شما را ندارم . لطفا بررسی و نتیجه را اعلام کنید . ما ضمن اینکه این موارد را در مدل 200 حل و فصل می کنیم در حال ارایه یک مدل جدیدتری هستیم که هیچ یک از دستگاههای موجود در ایران حایز شرایط آن نیست لذا از موارد مطرح شده به شدت استقبال می کنیم .

8. این کاربر از ELCOMAX2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه afshin4841's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیزی که این موارد فوق را اعلام نموده اند لطفا موارد مطرح شده را در نرم افزار جدیدی که در آدرس زیر است ، تست کنند .

عموما در کشور امارات هستم و موقیعت تست به دقت شما را ندارم . لطفا بررسی و نتیجه را اعلام کنید . ما ضمن اینکه این موارد را در مدل 200 حل و فصل می کنیم در حال ارایه یک مدل جدیدتری هستیم که هیچ یک از دستگاههای موجود در ایران حایز شرایط آن نیست لذا از موارد مطرح شده به شدت استقبال می کنیم .
    سلام
    به نظز من بر طرف نمودن نکاتی که zarejaan و بنده اشاره کردیم تا حد زیادی به حل ایرادات دستگاه کمک خواهد کرد.
    در مورد آپدیتی که قرار دادید باید عرض کنم که پس از ارتقای دستگاه به آن ، نوشته های منو ها و زیرنویس فیلم ها دارای سایه شد که چشم را آزار می داد و همینطور اشباع رنگ آبی منو و حتی شبکه ها کاهش پیدا کرد و به اصطلاح آبکی و ماست شده بود که من دوباره ورژن 2012.3.17 را نصب نمودم تا مشکل برطرف شود.

ظاهرا این آپدیت دچار مشکل هست حالا اگر دیگران هم نظر بدهند بهتر می توان قضاوت کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

با عرض سلام، همون روزهای اولی که مدل mv200 وارد بازار تهیه اش کردم و انصافا این دستگاه از هم نوع های خودش یک سر و گردن بالاتر است.
    تنها مشکل بسیار آزار دهنده در هنگام کار با دستگاه ریموت کنترل آن است که اگر مثل من اعصابتان بیشتر از گارانتی برایتان ارزش داشته باشد این مساله 100 درصد قابل حل است:
    من دستگاه را باز کردم و دیدم چشمی دریافت کننده از ریموت، با طلق مشکی جلوی پنل دستگاه فاصله دارد. برای همین با انگشت از پشت چشمی به آن فشار وارد کردم تا کامل به جلو رفت و به طلق مشکی چسبید. همین و تمام...!! دستگاه را بستم و الان مدتهاست مشکل ریموت من کامل حل شده، از فاصله نزدیک به 4 متر در زاویه 45 درجه و بلکه بیشتر (آشپزخانه) به راحتی دستگاه دریافت میکند. امتحان کنید ضرری نداره!!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

11. 2 کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با عرض سلام، همون روزهای اولی که مدل mv200 وارد بازار تهیه اش کردم و انصافا این دستگاه از هم نوع های خودش یک سر و گردن بالاتر است.
    تنها مشکل بسیار آزار دهنده در هنگام کار با دستگاه ریموت کنترل آن است که اگر مثل من اعصابتان بیشتر از گارانتی برایتان ارزش داشته باشد این مساله 100 درصد قابل حل است:
    من دستگاه را باز کردم و دیدم چشمی دریافت کننده از ریموت، با طلق مشکی جلوی پنل دستگاه فاصله دارد. برای همین با انگشت از پشت چشمی به آن فشار وارد کردم تا کامل به جلو رفت و به طلق مشکی چسبید. همین و تمام...!! دستگاه را بستم و الان مدتهاست مشکل ریموت من کامل حل شده، از فاصله نزدیک به 4 متر در زاویه 45 درجه و بلکه بیشتر (آشپزخانه) به راحتی دستگاه دریافت میکند. امتحان کنید ضرری نداره!!
    این مسیله قبلا به خط تولید توضیح داده شده بود و در بعضی موارد رعایت و بعضا رعایت نکرده اند . در هر صورت از تذکر سودمند شما سپاسگذارم .

13. 3 کاربر از ELCOMAX2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باعرض سلام و تبریک سال نو
    دستگاه من بعد از 10 دقیقه فریز میکنه و تصویر به صورت برفکی در میاد و باید از پشت روشن وخاموش کنم و دوباره همانطور میشه از نرم افزارهای مختلف استفاده کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من پارسال یک دستگاه ELCOMAX 2012 خریدم. در یک ماه گذشته هم فیلمهای زیادی با فرمت MKV دانلود کردم اما برای پخش در تلویزیون 20 اینچ معمولی که دارم آن هم توسط دستگاه گیرنده و پخش دیجتالی ELCOMAX 2012 یک هفته‌ای هست که دستگاه را امتحان میکنم .
    این دستگاه زیرنویس را به سه صورت کوچک،متوسط،بزرگ و در رنگهای سفید، سیاه ، قرمز ، آبی ، سبز ، زرد و با چهار حالت پس زمینه برای فونت شامل: شفاف ، خاکستری ، سبز مایل به زرد و سفید نمایش می‌دهد.
    زیرنویس انگلیسی و فارسی که با پسوند STR و فرمت UTF-8 هستند را امتحان کردم البته فایلهای زیرنویس به صورت همنام با فایل فیلم باید باشد مثلا اگر نام فایل ویدیوئی LIFE OF PI.MKV باشد میتوانید فایل زیرنویس فارسی را به LIFE OF PI-PR.STR و فایلزیرنویس انگلیسی فیلم را نیز به LIFE OF PI-EN.STR تغییر نام دهید و هردو فایل را کنار فایل فیلم در یک پوشه بگذارید در این وضعیت دستگاه الکومکس از لحاظ نمایش صحیح زیرنویس مشکلی ندارد اما در یک فیلم سینمایی تا آخر فیلم، نمایش زیرنویس بدون نقص بود اما در 2 فیلم سینمایی دیگر یکی همین فیلمی که مثال زدم( LIFE OF PI ) و فیلم آنا کارنینا از وسطهای فیلم زیرنویس محو می‌شود!
    اما برای حل این مشکل با سرچ در اینترنت متوجه شدم که با نرم افزار رایگان MKVtoolnix 6.20 میتوان زیرنویس را به فایل MKV الصاق کرد (البته با قابلیت پنهان یا آشکار کردن زیرنویس)
    با اضافه کردن خیلی ساده و تقریبا سریع زیرنویسها با کمک کلید ADD به فایل ویدیوئی و زدن دکمه START muxing در نرم افزار مزبور، شما یک فایل ویدیوئی جدید MKV دارید که زیرنویسهای مورد نظرتان در آن مستطر(مخفی) است و در نرم افزارهای کامپیوتر یا همین دستگاه الکومکس یا دستگاههای مشابه قابل پخش است.

یک مشکل دیگر هم در دستگاه الکومکس پیدا کردم (در ضمن من یکبار نرم افزار دستگاه را آپدیت هم کردم و آپدیت جدیدی نیز ارائه نشده است)
    مشکل وقتی پیش میاد که شما فیلم را با دکمه "بک فوروارد" کنترل از راه دور الکومکس عقب میبرید وقتی اینکار را یک یا دو بار بیشتر یا کمتر انجام بدهید زیرنویس دوباره محو میشود!!
    (این هم از عجایب دستگاههای دیجیتالی چینی است که اشکالاتشان تمامی ندارد البته هیچ محصولی حتی آن به ظاهر برندهای ایرانی نیز فکر نکنم مونتاژ با قطعات درجه 2 و 3 چینی نباشند)

برای رفع این مشکل فعلا تنها راه حلی که براساس آزمون وخطا به آن رسیدم این است که ا
    گر یک زیرنویس به فایل MKV الصاق شده است دکمه STOP کنترل را بزنید و سپس دکمه PLAY را بزنید وقتی دو گزینه "بازیابی" و "خروج" روی صفحه تلویزیون ظاهر شدند گزینه "بازیابی" را انتخاب کنید تا دوباره به زمانی از فیلم که در آن دکمه STOP را زده بودید برگردید آن هم در حالی که زیرنویستان را میتوانید دوباره فعال کنید.
    اما اگر دو زیرنویس فارسی و انگلیسی به فایل MKV الصاق شده است میتوانید وقتی هریک از زیرنویسها محو شد با کلیک بر دیگری و دوباره کلیک بر زیرنویس اول، زیرنویس اول را دوباره آشکار کنید.

یک راه حل خیلی خیلی خوب هم این است که خیر دیدن زیرنویس را با این دستگاههای دیجیتالی درجه 2 و 3 ساخت کشور معظم چین را تا زمان ورود (شاید محتمل) دستگاههای مرغوب اروپایی و آمریکایی بزنید و یا با کامپیوتر زیرنویس فیلمها را ببنید!!
    توضیح تکمیلی در مورد زیرنویس در دستگاه الکومکس
    مشکلی که عنوان کردم یعنی محو شدن زیرنویس در هنگام عقب بردن فیلم در اصل باقی ماندن زیرنویس در همان زمانی است که شما دکمه عقب بردن را در روی کنترل دستگاه زدید، به عنوان مثال اگر شما فیلم را از زمان 1،25،23 با دکمه روی کنترل به زمان 1،15،00 یعنی حدود 10 دقیقه عقب بردید زیر نویسی که مشاهده میکنید همان زیر نویس زمان1،25،23 خواهد بود و یرای مشاهد و فعال کردن زیرنویس یا همان روشهایی را که گفتم باید انجام دهید یا باید صبر کنید تا پخش فیلم از زمان 1،15،00 به همان زمان 1،25،23 برسد تا خود دستگاه زیرنویس را فعال کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •