تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 79 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینکه یکی بهتراز دیگری هستش اصلا منطقی نیست و باید نیاز ها مورد بررسی قرار بگیره
    بهر حال هرکی نظر خودشو داره ولی در مجموع تصور نمیکنم استفاده از در کل لذتی هم داشته باشه استفاده از اینترنت لاک پشتی روی همچین سیستم هایی
    ---------------------------------
    شما چه دلیلی داری ؟
    تفاوت قیمت ipad 2 3g با مدل wifi حدود 200 تومان که میشه قیمت وایمکس جیبی یا مودم 3g البته دومی ارزونتره ... وایمکس که این همه تبلیغ میکنن فقط وقتی یک جا وایسادیم انتن میده مسیر بین شهرها هم انتن نداره کلا ... مودم 3g هم یک وسیله ی اضافیه که کار همون 3g ایپدو میکنه خوب این چه کاریه همش باید همراهمون باشه ... اما خودش 3g باشه دیگه یک سیم کارت میندازی با سرعت لاکپشتی وصل میشی البته edge هم که بیشتر جاها هست... سرعت دانلودم با گوشیم 25 kb/s بود... از wimaxam بیشتر خداروشکر 3g wifi دیگه پس همه جا با هر خدماتی میشه به اینترنت وصل شد ... حالا شما دلیلتونو بگین

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

تفاوت قیمت ipad 2 3g با مدل wifi حدود 200 تومان که میشه قیمت وایمکس جیبی یا مودم 3g البته دومی ارزونتره ... وایمکس که این همه تبلیغ میکنن فقط وقتی یک جا وایسادیم انتن میده مسیر بین شهرها هم انتن نداره کلا ... مودم 3g هم یک وسیله ی اضافیه که کار همون 3g ایپدو میکنه خوب این چه کاریه همش باید همراهمون باشه ... اما خودش 3g باشه دیگه یک سیم کارت میندازی با سرعت لاکپشتی وصل میشی البته edge هم که بیشتر جاها هست... سرعت دانلودم با گوشیم 25 kb/s بود... از wimaxam بیشتر خداروشکر 3g wifi دیگه پس همه جا با هر خدماتی میشه به اینترنت وصل شد ... حالا شما دلیلتونو بگین
    130 دلار اختلاف مدل سیم کارت خور با مدل عادی هستش
    باید ببینیم کاربردمون چیه
    مثلا اگر طرف فقط تو خونه باشه و یا در محل کار و یا تحصیلش هم اینترنت WIFI باشه پس 3G و 4G هزینه اضافی هستش
    ولی اگر شخص در مداوم در جایی باشه که اینترنت ADSL نباشد و یا اصلا جهانگرد باشه اونوقت هست که حتما 3G لازمه
    در ضمن وقتی اپل قابلیت خوردن سیم کارت درون آیپد را به عنوان یک انتخواب گران قیمت در نظر گرفته پس همه به اون اجتیاج ندارند
    من هم به علت ضرر های WIFI و حساسیت عجیبی که امواجش دارم که باعث پختن مغزم میشه مدل 3G را گرفته بودم و احتمالا مدل 4G را هم در اینده میگیرم
    بعدش هم فکر نکنم مودم 3G اصلا روی ایپد کار کنه (بدون جیلبریک)وگرنه قیمتش نصف در میاد تا خود آیپد سیم کارت خور
    البته GPS در مدل 3G و 4G فراموش نشود که هستکه اگر شخص مداوم در حال جا به جای باشه براش لازمه
    در حقیقت سیم کارت خور=افراد با جا به جایی بالا
    مدل وای فای=افرادی در خانه و با محل کار و تحصیل باشند فقط

3. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تفاوت قیمت ipad 2 3g با مدل wifi حدود 200 تومان که میشه قیمت وایمکس جیبی یا مودم 3g البته دومی ارزونتره ... وایمکس که این همه تبلیغ میکنن فقط وقتی یک جا وایسادیم انتن میده مسیر بین شهرها هم انتن نداره کلا ... مودم 3g هم یک وسیله ی اضافیه که کار همون 3g ایپدو میکنه خوب این چه کاریه همش باید همراهمون باشه ... اما خودش 3g باشه دیگه یک سیم کارت میندازی با سرعت لاکپشتی وصل میشی البته edge هم که بیشتر جاها هست... سرعت دانلودم با گوشیم 25 kb/s بود... از wimaxam بیشتر خداروشکر 3g wifi دیگه پس همه جا با هر خدماتی میشه به اینترنت وصل شد ... حالا شما دلیلتونو بگین __________________
    تایید میشه
    من هم به علت ضرر های WIFI و حساسیت عجیبی که امواجش دارم که باعث پختن مغزم میشه مدل 3G را گرفته بودم و احتمالا مدل 4G را هم در اینده میگیرم
    شما ایرانید ؟ ما تو ایران 3g نداریم و نهایتش 2.5g هستش
    بهر حال نظر من اینه که اول نیازاتونو بسنجید بعد اقدام به خرید نه اینکه بگید خب من که پول میدم حالا یه امکان اضافی هم داشته باشه !!!
    این حرف بنظر من نمیتونه منطقی باشه
    شما اگه واقعا نیاز داری خب بخرید
    یا اون دوستمون که میگفت گوشی من 3310 هست خب ایشون هم لازم داره و باید مدل 4g رو خریداری کنه
    تو همون کشور های خارجی هم بین شهر ها اینترنت بی سیم وجود نداره و باید از اپراتور استفاده بشه اما همونجا هم کسی که نیاز داره این و به قول دوستمون گردشگر یا مهندسی هستش که تو راه هم به اینترنت جهت انجام دادن کارهاش نیاز داره باید اینترنت داشته باشه اونم اینترنت پر سرعت که این کارش اپل رو مجاب میکنه که بره به سمت 4g ولی کسی که نیاز نداره و حتی تو سفر هم کارداره و کارشو انجام میده و ذخیرشون میکنه و بعد اینکه برگشت اونارم انتقال میده به فضای کار پس لزوی نداره که سیم کارت خور داشته باشه
    و حتی همون شخص میکتونه تو اقامتگاهی که هست حتی در صورت وجود نداشتن شبکه های بی سیم میتونه اینترنت گوشیشو روی تبلتش شیر کنه
    ولی تو ایران امکانش نیست و به طرف گفته میشه این کارو ن ولی قبول نداره و پول اضافه دادن رو به صلاح میدونه
    مسیر بین شهر ها و تو ماشین و اتوبوس یا هواپیما مکانی نیست که شخص لزوما در اون مکان به نت احتیاج داشته باشه و باید حتما تو همون لحظه هم به نت دسترسی داشته باشه وگرنه 1 میلیون دلار ضرر میکنه !!!

5. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

130 دلار اختلاف مدل سیم کارت خور با مدل عادی هستش
    باید ببینیم کاربردمون چیه
    مثلا اگر طرف فقط تو خونه باشه و یا در محل کار و یا تحصیلش هم اینترنت WIFI باشه پس 3G و 4G هزینه اضافی هستش
    ولی اگر شخص در مداوم در جایی باشه که اینترنت ADSL نباشد و یا اصلا جهانگرد باشه اونوقت هست که حتما 3G لازمه
    در ضمن وقتی اپل قابلیت خوردن سیم کارت درون آیپد را به عنوان یک انتخواب گران قیمت در نظر گرفته پس همه به اون اجتیاج ندارند
    بعدش هم فکر نکنم مودم 3G اصلا روی ایپد کار کنه (بدون جیلبریک)وگرنه قیمتش نصف در میاد تا خود آیپد سیم کارت خور
    البته GPS در مدل 3G و 4G فراموش نشود که هستکه اگر شخص مداوم در حال جا به جای باشه براش لازمه

مگه مدل ipad 3g قابلیت wifi نداره که میگین چون ضرر داشت نخریدم؟؟؟؟ جفتش مثل همه فقط یکیش سیم کارتم میخوره اگه فقط بخوایم تو خونه استفاده کنیم که چرا رفتیم تبلت خریدیم ؟؟؟؟ تبلت = ساخته شده برای جابجایی زیاد دیگه ... محل تحصیلم که فقط بازی میکنییییم اونجا هم که کامپیوتر هست اینترنتم داره ولی همیشه wirlesse دانشگاه مشکل داره مسافرت بخوایم بریم اینترنت نداریم دهکده رو هواست

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام ...

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مدیر محترم .

از قرار معلوم جناب عالی آیپد جدید رو خریدید و کاملا هم مشخصه تو زمینه آیپد خبره هستید .

لطف کنید به این مشکلات اخیر که در مورد ایپد جدید مطرح شده واکنش نشون بدید !!! ( تایید یا تکذیب کنید خوب)

... بفرمایید این مشکلات با ارتقا نرم افزاری (ios6) قابل حل هست یا مشکل از عدم تعادل سخت افزاری توی کانفینگ سیستمه ؟؟؟؟

همون طور که دوستان دیگه هم اشاره کردن، مشکلاتی مثل ضعف وایر لس ، مشکل توی شارژ شدن آیپد ، گرم شدن و ...

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام ...

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مدیر محترم .

از قرار معلوم جناب عالی آیپد جدید رو خریدید و کاملا هم مشخصه تو زمینه آیپد خبره هستید .

لطف کنید به این مشکلات اخیر که در مورد ایپد جدید مطرح شده واکنش نشون بدید !!! ( تایید یا تکذیب کنید خوب)

... بفرمایید این مشکلات با ارتقا نرم افزاری (ios6) قابل حل هست یا مشکل از عدم تعادل سخت افزاری توی کانفینگ سیستمه ؟؟؟؟

همون طور که دوستان دیگه هم اشاره کردن، مشکلاتی مثل ضعف وایر لس ، مشکل توی شارژ شدن آیپد ، گرم شدن و ...

با تشکر

گرم شدن ایپد که تایید شده ولی گفتا طبیعیه

9. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من قبلا یه چیزایی گفتم ولی به طور خلاصه:
    ضعف وایرلس: من هیچ مشکلی احساس نکردم.

شارژ آیپد: قبلا توضیح دادم، حدود 1.5 برابر بیشتر طول می کشه ولی باز هم اذیت نمی کنه چون من آیپد قبلی رو هم شب ها شارژ می کردم و الان هم شب تا صبح کاملا شارژ میشه.

گرم شدن: بله گرم میشه ولی نه تا حدی که اذیت کننده باشه.. همین الان هم از آیفون یا اکثر تبلت های دیگه گرم تر نیست ولی نسب به آیپد 2 که اصلا گرم نمی شد کاملا محسوسه.
    شارژ رو بعید می دونم در iOS 6 تغییر کنه، با بهینه تر کردن iOS و پردازش ها میشه مصرف پردازنده کمتر بشه و در نتیجه گرمای تولیدی هم کمتر و ضعف وایرلس رو که من مشاهده نکردم ولی این نوع مشکلات هم می تونن سخت افزاری باشن و هم نرم افزاری.

11. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر
    Ios ۶ مگه اومده ؟؟؟

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام و درود...

نه دوست عزیز... فعلا ارائه نشده و بعیده قبل از عرضه شدن آی فون نسل بعد ارائه بشه...

در پناه حق تعالی باشید

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام و درود...

نه دوست عزیز... فعلا ارائه نشده و بعیده قبل از عرضه شدن آی فون نسل بعد ارائه بشه...

در پناه حق تعالی باشید
    پس منظور این دوستمون چی بود از ارایه آی او اس ۶ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •