دوستان من تا یکی دو ساعت دیگه میخواستم برم بازی رو برای PC بگیرم
اینجا و پست ها و مشکلات رو که خوندم تقریبا منصرف شدم
این مشکلات الان همش پا برجاست یا حل شده ؟
کدوم هاش حل نشده ؟
خود بازی و وضع لگش چطوره ؟
دوستان من تا یکی دو ساعت دیگه میخواستم برم بازی رو برای PC بگیرم
اینجا و پست ها و مشکلات رو که خوندم تقریبا منصرف شدم
این مشکلات الان همش پا برجاست یا حل شده ؟
کدوم هاش حل نشده ؟
خود بازی و وضع لگش چطوره ؟
خوب دوست عزیز من نسخه بلک باکس دانلود کردم که قسمت داستانی بازی رو تموم کردم
اون ماموریت های اضافه رو هم تقریباً کلیش رو رفتم
و حدوداً 73درصد از بازی رو رفتم
به جز یه مشکل تصویری که داشت بازی و رفع اون دیگه مشکلی من ندیدم
سلام .من یه مشکلیدارم که داغون کرده منو هر کاری میکنم درست نمیشه مشکل سیو هستش تو بازی هرچی دکمه home رو میزنم صفحه ابیه نمیاد اکانت بسازم همه چی هم نصب کردم.اولین بار به همچین مشکلی بر میخورم تو بازی های دیگه اینطور نمیشد .باید چه کار کنم؟؟؟
دوستان من کرک 54 مگی رو نصب کردم ولی وقتی روی لانچر کلیلک می کنم و پلی رو می زنم !
اول کلوز پروگرم می ده !
اونو که می زنی بعد پیغام زیر رو می ده !
Runtime error 216 at 04e42f16
می ده که فقط می شه اوکی زید !
اونو که می زنی قسمت وارد کردن سریال اصلی بازی میاد!!! که می گه سریال رو وارد کن !
من باید چی کار کنم !
به پدرام جون گل چه خبرا نیستی جیگر
در مورد مشکلات بازی بله اولش که اومده بود یه کم مشکل داشت مثل همین بد اجرا شدن توی حالت DX11 یا همین لودینگ اولیه طولانی و یا حتی پرت شدن از بازی ولی تقریبا تمومش با اومدن آپدیتی که توی همین پست اول گذاشته شده رفع شده
در مورد ارزش هم والا خود من که نسخه_ی کنسولی بازی رو انجام ندادم ولی اینطور که از بچه ها شنیدم بازی توی نسخه_ی pc بهبود چشم گیری پیدا کرده(مخصوصا در زمینه گرافیک) و ارزش حتی تحمل بعضی از این مشکلات رو داره![]()
دوست عزیز اگه فایلهای RAR رو داری برنامه WIN Rar رو بازکن تمام پارتهای راری رو که داری انتخاب کن و بالا تو Tab Tools گزینه Repair archive رو انتخاب کن بعد گزینه پایینی رو انتخاب کن همون Treat Corrupted archieve as ZIP رو زده بعد ok کن بعد از طریق همون رارهای فیکس شده دوباره اکسترکت کنید انشااله درست شه.
بچه ها کسی نمیدونه من باید چی کار کنم؟![]()
تو این سایت به این بزرگی کسی نمیتونه جواب من رو بده؟
این مشکل به احتمال زیاد به نصب و یا به روز نبودن برنامه GFWLIVE هست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه به روزش رو دانلود و نصب کن ببین مشکلت حل میشه...
ا
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
اقا من اخرین نسخشو یعنی 3.5 رو نصب کردم اینو هم که گفتی نصب کردم ولی تو بازی هرچی home رو میزن چیزی نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)