کاوه جان بابا ایت نرینر اون موقع که من 2 بار تموم کردم بازی رو نیمده بود هنوز.
ضمنا من هر دوبار بدون ترینر تموم کردم فقط آخر بازی که تموم شد هی ور رفتم به سیو گیما با ترینر و این جور چیزا:d.
کاوه جان بابا ایت نرینر اون موقع که من 2 بار تموم کردم بازی رو نیمده بود هنوز.
ضمنا من هر دوبار بدون ترینر تموم کردم فقط آخر بازی که تموم شد هی ور رفتم به سیو گیما با ترینر و این جور چیزا:d.
نه دوست عزیز CAREER رو هم که %100 بری این تنظیمات تو CAREER باز نمیشه فقط توی MY CARS این تنظیمات باز میشه.البته من CHALLENG SERIES رو هم تموم کردم ولی هنوز تو CAREER این تنظیمات رو ندارم.نوشته شده توسط rb97
نه اتفاقا بازي تا آخر نصب شد.نوشته شده توسط H3SAM
آخر كاري كه ميخواستم بازي رو شروع كنم ميگفت dll نيست كه اونم دانلود كردم .
الان هم ارور ماله nfs.exe هست !!!
از اون ارور هاي معمول بازيا نيست كه مشكل تو اجرا باشه و بگه ارور شماره فلان.
ارور مانند همونايي هس ت كه با گير برنامه معمولا ايجاد ميشه . (منظورم بعد از زدن alt+ctrl+delete كه يه برنامه رو كه ميبنديم end task رو ميزنيم آخرش يه اروري نشون ميده و ميگه send كنم ارور رو )
شايد ماله كركه ؟!!
شما هم كرك رو روي آيكن exe برنامه پيست كردين ديگه ؟؟
اگه اين جور باشه پس مشكل كجاست ؟
من هم همین مشکل رو داشتم با فرق اینکه بازی رو که میخواستم نصب کنم.به %50 که میرسید یه دفعه بی جهت میرفت روی %100 و نصب تموم میشد.بازی رو که نصب کردم میرفت توی بازی Load میکرد صدای Demo هم میومد ولی ارور Send Erore و Dont Send میداد.بعدش فهمیدم اصلا مشکل توی خود Setup هست که روی کامپیوتر ریخته شده.Setup ناقص نصب شده بود.CD های خودم مشکل داشت با CD های ساسان نصبش کردم مشکل رفع شد.شما هم CD ها رو عوض کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.نوشته شده توسط khatamifar
يعني برم پسش بدم ؟نوشته شده توسط H3SAM
ماله شركت پريس هستش.
6 تا سي دي .
باشه .
حالا ماله كدوم شركت رو بگيرم ؟؟
من امروز بازی رو نصب کردم تو دومین مرحله که من با دو ماشین دیگه هستم اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم فقط بعد از مدتی این نوشته می اد رو صفحه : activate now press activate crew member button
Last edited by sinasignal; 15-11-2006 at 17:38.
من امروز بازی رو نصب کردم تو دومین مرحله که من با دو ماشین دیگه هستم اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم فقط بعد از مدتی این نوشته می اد رو صفحه : activate now press activate crew member button
sinasignal جان خوب بابا یه نگاهی به Control Option مینداختی عزیز.
شما باید Ctrl رو بزنی.
ممنوننوشته شده توسط sAsAn.K
گفتم كه امروز نصب كردم زياد وارد نيستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)