اما کرک من 8 مگه !
خو این ریلودد یا اسکید؟
(کل فولدر کرک 8مگه)
اما کرک من 8 مگه !
خو این ریلودد یا اسکید؟
(کل فولدر کرک 8مگه)
ظاهرا چیزی که من داشتم search میکردم انگار کسانی بودن که مشکل شما رو داشتن!!!!
ولی بدتر از اون تنها وجه مشترک این بود که کارت گرافیکشون gts 250 بود....
راستی دوستان اگه میخواین از حداکثر گرافیک بازی لذت ببرید image quality رو روی native بزارید...
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
فایل اجرایی که کرک شده رو دارم میگم...
نقد آقا عرفانو بخون بعد بیا درمورد گرافیک BF3 نظر بده!
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
اون 2.41
پس واسه من اسکید نه؟
اگه اینجوریه بی زحمت لینک ریلود....![]()
لینکش تو صفحه اول همین تاپیک هستش عزیز...
لینک مستقیم...
همون 16 مگی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش من کاری به نقد ندارم واقعیت رو گفتم. حالا شما دوس داری فکر کن bf3 بهتره ولی نیست و شماید تو نسخه 4 بشه تازه اگر بازم 2 سال دیگه future warfare 1 نیاد![]()
بعد راستی ملاک برتری یک بازی گرافیک نیست فقط دوست من . گیم پلی صدا گذاری داستان حتی لودینگ ها!![]()
من حرفی از برتری نمیزنم ،شما واقعیتارو نمیبینی ،دیگه ب گرافیک بازیم گیر میدی! صداگزاریش ک شک نکنید خیلی بهتر از CODMW3 هسش، تو داستانم شک نکنید CODMW3 بهتره !
لودینگم آره COD همیشه عالی بوده و هس ،اغراق نکردم اگه بگم بهترین لودینگ !(البته نظر منه)
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
درضمن یه نیگا به user score (متا) هم بندازید ،فک کنم بهتر درک میکنید!
دوستانی کهمشکل ارور و گیر کردن بازیا دارند 100% مال کرک شک نکنید من از کرک 16 8 مگی استفاده کردم همش گیر میکرد و رو گرافیک پایینم گیر میکرد کرک را عوض کردم الان دارم با اخرین گرافیک حال میکنم عجب حالی میدد این بازی.
دوستانی مشکل منا دارند این کرکا دانلود کنند 100% جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستانش بهتر بود؟؟؟ چیش بهتر بود؟ درسته mw3 اغراق داره ولی داستانش قشنگه در ضمن شخصیت پردازی بازی و صحنه های تراژیک و سینمایی mw3 کجا bf3 کجا. صدا گذاریش بهتر بود؟؟؟نمیشه گفت بهتر بود هم سطح بودن. در ضمن هیچ بازی مثل cod نمیتونه جوری صدا گذاری کنه که فکر کنی تو محیط جنگی!
واقعیت ها رو میشه واسه من بگی؟ من یکم گمراه شدم.![]()
دوستان من یه مشکلی دارم توی مرحله ی Goalpost. وسطاش که میرسم یهو یه پیغامی میده و میپره تو منوی بازی ! همه کرک ها هم تست کردم ! این عکسش.
![]()
عزیز دقت کن گفتم :codmw3 بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)