سلام.
اين چه مپيه گذاشتيد سرور بلاك ؟ ما نوبا نميتونيم ردش كنيمولي خوب شد سرور هاي ديگه پر مشن.
نميدونم چرا سرور zcatch زياد نميان بچه ها. باحاله كه. يه سري هم كه ميان ، ميان هي Vote ميدن بازي رو خراب مي كنن. بيايد يه مدلش رو بازي كنيم ديگه.
![]()
سلام.
اين چه مپيه گذاشتيد سرور بلاك ؟ ما نوبا نميتونيم ردش كنيمولي خوب شد سرور هاي ديگه پر مشن.
نميدونم چرا سرور zcatch زياد نميان بچه ها. باحاله كه. يه سري هم كه ميان ، ميان هي Vote ميدن بازي رو خراب مي كنن. بيايد يه مدلش رو بازي كنيم ديگه.
![]()
دوســـتان اینجارو چت روم شخصی و این مسائل نکنــــید! واسه این حرفا یه چیزی به اسم پیام خصوصی هست دیگه چرا تو تاپیک این همه اسپم و بحث اضافه باشه ! اگه ادامه بدین این تاپیکم مثل تاپیک قبل بسته میشه پس لطف کنن رعایت کنــن این دوســـتای تازه وارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوســــت عزیز شما هم پستهای قبل و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بندازی یه سرچی بزنی پیدا میکنــــی چیزی که میخوای رو
Last edited by moeincavallier; 01-04-2012 at 03:09.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس جالب از باگ سرور پانیک
---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------
lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم چرا یکی نمیاد یه پانیک ایرانی بزنه؟قول میدم اگه 100سرور هم بزنه بازم full باشه شما برین بازی کنین بعد وقتی دیوانش شدین می فهمین
عكس شب زنده داران گرامي ساعت 4:00 D:
+ حمله ناگهاني no0b & +moein بعد از عكس به ما :(
![]()
Last edited by mrsh1376; 01-04-2012 at 03:26.
چرا من نیستم؟
ای ببری راست میگی منم عاشقه همون موقع هستم یادمه نوب بودم هر دفعه میومدم میدیدم گوب واستاده داره بلاک میکنه و الان من واستادم بلاک می کنم![]()
حالا یه عکس گذاشت.........حالا هی بیاین بگین چرا من نیستم.......چرا من نیستم؟
یه چیزی هست به نام فراموشی که هم من هم شما هم ببری ازش درد میکشیم! ول کن دیگه بابا!![]()
نخیر همه منو میشناسن
میگم رمز کانال ها چیه الان؟ من خیلی وقته توی کانالای خارجی بازی میکنم ولی پینگا خیلی بالاست ... بعضی موقعها هم با بچهها میتینگ میزاریم سیستم خونه رو سرور میکنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)