مطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا به نظرتون وضعیت چگونه خواهد بود؟
این هفته اگه عرضه ی اولیه داشته باشیم ، بازار منفی نباشه مثبت هم نخواهد بود .
بعضی ها دهه ی فجر رو سوژه کردن میگن دهه ی فجر میره بالا ، یکی نیست بگه تا دهه ی فجر یه هفته مونده ، اگه بخوان داغون کنن توی همین یه هفته چهار روز میتونن منفی کنند ، کمه ؟
Last edited by کاربر شماره ی یک; 24-01-2014 at 19:31.
اصلا معلوم نیست چه خبره - اخه کی داره از این افت ارزش سهام ها سود میکنه که اینطور پرگاز دارن همه چیز رو نابود میکنن - ملت و مال و اموالشون شدن باریچه دست اینها - هر دفه یه ساز میزنن - هیچ برنامه مدونی که بشه روش حساب کرد تو این مملکت وجود نداره - البته من که ضرر نکرپم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم
وقتی دوتا عرضه ی اولیه پشت سر هم میزارن ، از طلا و دلار حمایت میکنند ، بازار رو یه روز دوهزار میارن پایین یه روز هزار و هفتصد تا میبرن بالا ، شما مطمئن باش برنامه ریزی شدس ولی به نفع کی ، خدا میدونه ...
اگه تعداد افراد مث شما بالا باشن ، یعنی این هفته هم یه ریزش اساسی خواهیم داشت ، چون سعی بر اینه کلا سودهایی که شده رو قشنگ صاف کنن ، تا وقتی که همه ی بازار رو به زانو درنیارن بیخیال منفی کردنش نمیشن![]()
اقا اگه اینطوریه - که اینا اینطوری فکر میکنن - پس اهای من بدبخت شدم - تو ضررم - فردا میان میندازنم زندان - ای - وای - خدا - چکار کنم - توبه - خدایا توبه میکنم - ( دیگه فکر کنم دلشون خنک شد الان)
فردا مثبته بچه ها![]()
با این چیزا نیست ، آمار ملتو دارن ، منظورم این بود که تاوقتی کسانی مثل شما هستن که هنوز توی سود هستن و ضرر نکردن و به خاطر همین نمیفروشن هستن ، بازار همینجوری میمونه ، اما وقتی همه توی ضرر اساسی باشن ، موقع برگشت بازارهتا نقدینگی که وارد بازار شد رو حسابی حالش گرفته نشه ، درست نمیشه
بالاخره باید یه جوری فراری بدن ملت رو طرف مسکن و اشتغال زایی
خبرای منفی از خبرای مثبت بیشتره ، اما همه چیز بستگی به این داره که تصمیم بگیرن فردا چکار کنن ...
نکته ی جالبی که این وسط هست بیمه ی سهامه ، قشنگ تبلیغ شد این روزها براشون ....
میدونم دوست عزیز منظورتون چی هست - خواستم شوخی کرده باشم - جو عوض شه - به هر حال امیدورم دوباره بورس سبز شه -![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)