تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 78 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مطلب "روزهای تلخ بورس؛ علامت دهی خلاف روند ديپلماسی" و نظرات پایین آنر بخوانید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا به نظرتون وضعیت چگونه خواهد بود؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این هفته اگه عرضه ی اولیه داشته باشیم ، بازار منفی نباشه مثبت هم نخواهد بود .

بعضی ها دهه ی فجر رو سوژه کردن میگن دهه ی فجر میره بالا ، یکی نیست بگه تا دهه ی فجر یه هفته مونده ، اگه بخوان داغون کنن توی همین یه هفته چهار روز میتونن منفی کنند ، کمه ؟
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 24-01-2014 at 19:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا معلوم نیست چه خبره - اخه کی داره از این افت ارزش سهام ها سود میکنه که اینطور پرگاز دارن همه چیز رو نابود میکنن - ملت و مال و اموالشون شدن باریچه دست اینها - هر دفه یه ساز میزنن - هیچ برنامه مدونی که بشه روش حساب کرد تو این مملکت وجود نداره - البته من که ضرر نکرپم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم

6. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

وقتی دوتا عرضه ی اولیه پشت سر هم میزارن ، از طلا و دلار حمایت میکنند ، بازار رو یه روز دوهزار میارن پایین یه روز هزار و هفتصد تا میبرن بالا ، شما مطمئن باش برنامه ریزی شدس ولی به نفع کی ، خدا میدونه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

البته من که ضرر نکردم هنوز ولی اگه اینطوری پیش بره قطعا همه ضرر میکنیم
    اگه تعداد افراد مث شما بالا باشن ، یعنی این هفته هم یه ریزش اساسی خواهیم داشت ، چون سعی بر اینه کلا سودهایی که شده رو قشنگ صاف کنن ، تا وقتی که همه ی بازار رو به زانو درنیارن بیخیال منفی کردنش نمیشن

9. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه تعداد افراد مث شما بالا باشن ، یعنی این هفته هم یه ریزش اساسی خواهیم داشت ، چون سعی بر اینه کلا سودهایی که شده رو قشنگ صاف کنن ، تا وقتی که همه ی بازار رو به زانو درنیارن بیخیال منفی کردنش نمیشن

اقا اگه اینطوریه - که اینا اینطوری فکر میکنن - پس اهای من بدبخت شدم - تو ضررم - فردا میان میندازنم زندان - ای - وای - خدا - چکار کنم - توبه - خدایا توبه میکنم - ( دیگه فکر کنم دلشون خنک شد الان)
    فردا مثبته بچه ها

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اقا اگه اینطوریه - که اینا اینطوری فکر میکنن - پس اهای من بدبخت شدم - تو ضررم - فردا میان میندازنم زندان - ای - وای - خدا - چکار کنم - توبه - خدایا توبه میکنم - ( دیگه فکر کنم دلشون خنک شد الان)
    فردا مثبته بچه ها
    با این چیزا نیست ، آمار ملتو دارن ، منظورم این بود که تاوقتی کسانی مثل شما هستن که هنوز توی سود هستن و ضرر نکردن و به خاطر همین نمیفروشن هستن ، بازار همینجوری میمونه ، اما وقتی همه توی ضرر اساسی باشن ، موقع برگشت بازاره تا نقدینگی که وارد بازار شد رو حسابی حالش گرفته نشه ، درست نمیشه بالاخره باید یه جوری فراری بدن ملت رو طرف مسکن و اشتغال زایی

خبرای منفی از خبرای مثبت بیشتره ، اما همه چیز بستگی به این داره که تصمیم بگیرن فردا چکار کنن ...

12. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نکته ی جالبی که این وسط هست بیمه ی سهامه ، قشنگ تبلیغ شد این روزها براشون ....

14. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این چیزا نیست ، آمار ملتو دارن ، منظورم این بود که تاوقتی کسانی مثل شما هستن که هنوز توی سود هستن و ضرر نکردن و به خاطر همین نمیفروشن هستن ، بازار همینجوری میمونه ، اما وقتی همه توی ضرر اساسی باشن ، موقع برگشت بازاره تا نقدینگی که وارد بازار شد رو حسابی حالش گرفته نشه ، درست نمیشه بالاخره باید یه جوری فراری بدن ملت رو طرف مسکن و اشتغال زایی

خبرای منفی از خبرای مثبت بیشتره ، اما همه چیز بستگی به این داره که تصمیم بگیرن فردا چکار کنن ...
    میدونم دوست عزیز منظورتون چی هست - خواستم شوخی کرده باشم - جو عوض شه - به هر حال امیدورم دوباره بورس سبز شه -

16. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •