تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 56 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من این رو پارسال اوایل تابستون خریدم حدود 14 ماه پیش نمی دونم توی بازار هست یا نه الان ولی اگه پیدا کنید و بخرید فوق العاده دسته تمیزی هست حقیقتا تمام چیزهایی که می تونه از خرابی زودرس دسته جلوگیری کنه توش رعایت شده.
    اسم دقیق گیم پد اینه

Viera Joypad VI-911
    اینم وب سایت سازنده اشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : کجاست سازنده اش بیاد پورسانتمو بده هی دارم تبلیغش می کنم نه خدائیش اگه بد بود ریکامند نمی کردمش تنها ایرادش کلیدهای Mode و Macro هست که خیلی نزدیک به کلید های Select و Start هستند ادم باید مواظب باشه حین بازی یهو دستش نخوره بهشون چون فعال شدنی ناجور میشه گرچه وقتی دست آدم عادت می کنه اصلا دست نمی خوره بهش ولی خو می تونست کمی فاصله بده.

خوب خیلی رفتیم تو نخ گیم پد! البته چاره ای هم ندارم متاسفانه من بعد اینکه این لپ تاپ غیر گیمینگ رو گرفتم سیستم گیمینگم رو مفت فروختم به یکی از رفقا واسه همین نمی تونم بازی کنم فقط یکی دوبار روی لپ تاپ اینسپایرون 5010 بازی کردم... خوش به حال کسانی که این مدل رو دارن توی نهایت کیفیت گرافیکی آخ هم نگفت اصلا لگ نداشت هر چیزی هم که می تونست باعث سنگین شدن بشه فعال کردم ولی بازم فول فریم اجرا کرد... خدا من فیفا رو تا حالا اینقدر با کیفیت ندیده بودم!!! کفم برید عجب گرافیکی زده لامصب حالا اونایی که PES رواسه گرافیکش بازی می کردن باید این گرافیک رو ببینن تا تمام تخیل برتری PES از لحاظ گرافیک از ذهنشون پاک بشه فقط دلم می خواد یکی از اونها کیفیت فیفا رو توی لپ تاپ 5010 ببینه بعد نتیجه گیری کنه...
    وایلس هم هست؟
    قیمت چنده؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وایلس هم هست؟
    قیمت چنده؟
    نه وایرلس نیست ولی اون تهش خیلی خوب اتصال داده شده به دسته و نگه دارنده داره واسه جلوگیری از قطعی سیم 11 یا 12 خریدم الانم باید همین حول و حوش باشه

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

شما کدوم بازی رو دیدین که حداکثر گرافیک تو نسخه دمو برابر با نسخه اصلی باشه . مثلا تو همین نسخه دمو 3d grass نداریم . بعد میگی گرافیک همونه ؟
    کدوم بازی ای رو دیدی که دموش 15 درصد بازی اصلی حجم داشته باشه و گرافیک و گیم پلیش برابر نسخه اصلی باشه . امکان داره ولی همچین کاری نمیکنن . مخصوصا EA که سابقه داره دموهاش کیفیت نداشته باشن .

پسر خوب یه مثال نقض بزنی کلا حرفتو قبول میکنم !! یه بازی بگو که جز رفع اشکال و باگای جزئی، نسخه دمو گرافیکش با نسخه نهایی فرق کنه !!!
    کلا بدون اطلاع از چیزی صحبت نکنید ( اونم با قطعیت )
    نگفتم هر دفعه . بازیکن cpu داره به راحتی میزنه تو ساق پای ژاوی و داور عین خیالش نیست . دیگه تکل از پشت تو ساق پا که دیگه خطاست عزیزم . صحنه اهسته و خود ایمپکت انجین قشنگ داره نشون میده . البته ضعف داوری که دیگه همه میدونن تو فیفا همیشه بوده و نمیشه ایراد گرفت .

گل پسر اشتباه داوری فرق داره با به نفع گرفتن cpu !!! امکان داره تو هم یه تکل بری خطا باشه اما خطا نگیره داور !!!
    اها پس یعنی اگه اون اتفاقایی که گفتم طبیعیه تو بازی بیفته ؟ چه شبیه سازی ؟

اقا پسر گل ، وقتی با لجندری (افسانه ای !!!) بازی میکنی نباید انتظار هوش شبیه واقعیت داشته باشی ، world class (معنای لغویشو که میدونی ، معنای کناییش !!! میشه هوش مصنوعی در سطح واقعیت )میتونی بازی کنی که اون موقع میتونی شبیه سازیو کاملا احساس کنی!
    ولی شما با مفهوم کلمات مشکل داری . میگی بازی شبیه سازه کامله ولی بی نقص (= کامل) نیست
    گرگر جان شبیه سازه کامل میشه بی نقص ؟؟؟!!! خوب اگه بی نقصه نسخه های بعدیش برای چی میاد !!!

+
    کلا پسر خوب دیگه جواب نده که مسیر تاپیک بیشتر منحرف نشه ، بقیه بحثو تو پروفایلم دنبال کن
    +
    حتما درباره دمو ها و گرافیکشون تحقیق بیشتری بکن !!!

خوب خیلی رفتیم تو نخ گیم پد! البته چاره ای هم ندارم متاسفانه من بعد اینکه این لپ تاپ غیر گیمینگ رو گرفتم سیستم گیمینگم رو مفت فروختم به یکی از رفقا واسه همین نمی تونم بازی کنم فقط یکی دوبار روی لپ تاپ اینسپایرون 5010 بازی کردم... خوش به حال کسانی که این مدل رو دارن توی نهایت کیفیت گرافیکی آخ هم نگفت اصلا لگ نداشت هر چیزی هم که می تونست باعث سنگین شدن بشه فعال کردم ولی بازم فول فریم اجرا کرد... خدا من فیفا رو تا حالا اینقدر با کیفیت ندیده بودم!!! کفم برید عجب گرافیکی زده لامصب حالا اونایی که PES رواسه گرافیکش بازی می کردن باید این گرافیک رو ببینن تا تمام تخیل برتری PES از لحاظ گرافیک از ذهنشون پاک بشه فقط دلم می خواد یکی از اونها کیفیت فیفا رو توی لپ تاپ 5010 ببینه بعد نتیجه گیری کنه...
    ارمین حالا من امروز لپتاپمو زدم به lcd فول ایچ دی زدیم 40 اینچ بسیار خرسند شدیم از بازی ! انصافا چهره ها رو امسال عجیب طبیعی ساختن ( البته احمقا نمیدونم چرا بعضی بازیکنا رو نمیسازن کلا ! پدرو و افلای یا بوسکتسو نساختن ! حتما مارسلو و دی ماریام نمی سازن دیگه !!)
    البته چهره ابرام !! رو یجوری ساختن به دلمان ننشست !

4. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اها پس یعنی اگه اون اتفاقایی که گفتم طبیعیه تو بازی بیفته ؟ چه شبیه سازی ؟
    سلام

دوست عزیز شما که مجبور نیستی رو Legendary بازی کنی.

سلام

ولی برای من موقعی که یکیش نصبه اون یکی را که میخوام اجرا کنم یا نصب کنم پیغام میده یه ورژن دیگه از بازی نصبه و اجازه این کار را نمیده.
    فایلی که ضمیمه کردم رو دانلود و اجرا کن مشکل حل میشه.

دوستانی که دسته فراسو دارن بهتره این دسته رو واسه فیفا بازی کردن کلا از ذهنشون بیارن بیرون این دسته اصلا مناسب گیم هایی که از سیستم X Input استفاده می کنه کارایی نداره سیستم فیفا هم از قدییم xinput بوده و مثل ساکر دایرکت اینپوت نیست نمی خوام وارد جزئیات بحث این دو سیستم بشم فقط تا این اندازه بگم که به دلیل اینکه مشخص نیست اسم اسلایدر ها چیه نمیشه کاری براشون انجام داد پیرو قولی که به دوست گلم مسعود عزیز داده بودم همین الان داشتم روی این کار می کردم متاسفانه اسلایدر ها مشکل ساز میشن و چون نمیشه اسمی براشون گذاشت کانفیگ به اتمام نمی رسه!
    ممنون آرمین جان . ببخشید تو زحمت افتادی.

فایلی که کامیار عزیز داد بهم رو ویرایش کردم و مشکل حل شد.

پس هنوز لذت بازی رو با لپتاپ های سری 6000 شرکت HP نچشیدی ! با اون کارت گرافیکی 6770 شرکت ATI !

موفق باشید
    Last edited by Masоud; 17-09-2011 at 23:03.

6. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

میخوام واس فیفا ویندوزمو عوض کنم
    سون 32 بیت بهتره یا 64 بیت؟؟
    یا اصلا اکس پی نصب کنم؟؟

الان دسته خوب چی تو بازار هست که قیمتشم مناسب باشه؟؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

دوستانی که دسته فراسو دارن بهتره این دسته رو واسه فیفا بازی کردن کلا از ذهنشون بیارن بیرون این دسته اصلا مناسب گیم هایی که از سیستم X Input استفاده می کنه کارایی نداره سیستم فیفا هم از قدییم xinput بوده و مثل ساکر دایرکت اینپوت نیست نمی خوام وارد جزئیات بحث این دو سیستم بشم فقط تا این اندازه بگم که به دلیل اینکه مشخص نیست اسم اسلایدر ها چیه نمیشه کاری براشون انجام داد پیرو قولی که به دوست گلم مسعود عزیز داده بودم همین الان داشتم روی این کار می کردم متاسفانه اسلایدر ها مشکل ساز میشن و چون نمیشه اسمی براشون گذاشت کانفیگ به اتمام نمی رسه! توصیه میکنم گیم پد ویه را بگیرن PC باز ها نمی دونم چطوری توضیه بدم ولی ارگونومیک ترین سخت افزار ورودی هست که تاحالا تجربه کردم با وجود اینکه یکسال تمام دستم به دسته کنسول ایکس باکس عادت کرده ولی باز هم وقتی این گیم پد رو دستم میگیرم ابدا احساس غریبی نمی کنم باهاش...

تنوع رنگش هم خوبه و ار رنگ های جذابی استفاده می کنه

من تا حالا زیاد گیم پد خریدم انواع و اقسام تنها دسته کامپیوتری که عمر زیادی برام داشته و واقعا برام کار کرده و قطعی و خرابی دکمه اینا نداشته همین دسته بود.

ساده بگم گیم پدهایی که مشکل کمبود کلید دارن و سیستمشون با سیستم استاندارد هم خوانی نداره به درد فیفا نمی خوره ولی pes رو می تونید بازی کنید چون سیستم اون دایرکت اینپوت هست
    میشه بگی در فیفا غیر از اینکه نمیشه با این گیم پد Running Jockey استفاده کرد دیگه چه مشکلی داره ؟

من یک ساله دارم با این گیم پد فیفا بازی میکنم و هیچ کاری نبوده که نتونم باهاش انجام بدم
    هیچ محدودیتی برام ایجاد نکرده
    از تمام قابلیت های فیفا استفاده کردم

برای فیفا 12 هم از داخل همون فایل دکمه هاشو تعریف کردم و الان مثل کره داره کار میده
    هر چند من تجربه شمارو تو این چیزا ندارم اما اون حرفتو که میگی این گیم پد به درد فیفا نمیخوره رو قبول ندارم
    هیچ مشکلی باهاش نداشتم

9. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا شاید یه جورایی از دکمه های R3 و L3 استفاده بکنی کارت راه بیفته ولی کلا از دست دادن تریگر ها خیلی ناجوره! می تونی LT و RT رو که در واقع یکیش کلید حرکات تکنیکی آنالوگ راسته و یکی دیگه مال اسپرینت روی دکمه دیگه تنظیم کنی ولی خوب وقتی جاشون مناسب نباشه که جالب نیست کدوم کلید رو به عنوان Pace Control نگه می داری؟ یا فاینس شوت رو روی کدوم کلید تنظیم کردی؟من خودم روی تریگر ها فاینس شوت و Pace Control رو می ذارم
    کلا هر چی باشه دسته های FGP660 به هر حال 10 دکمه ای هستند اسلایدرهاشونم که می بینی هزمان گرفتنی خنثی می کنن اثر هم دیگه رو! اینا معضل نیست؟
    به هر حال من فقط پیشنهاد دادم به شخصه من دسته FGP660 ام رو بایگانی کردم توی کمدم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پسر خوب یه مثال نقض بزنی کلا حرفتو قبول میکنم !! یه بازی بگو که جز رفع اشکال و باگای جزئی، نسخه دمو گرافیکش با نسخه نهایی فرق کنه !!!
    کلا بدون اطلاع از چیزی صحبت نکنید ( اونم با قطعیت )
    یه مثال . دموی Dragon age 2 . بس بود ؟ خود همین فیفا هم هست که قبول نمیکنی .

گل پسر اشتباه داوری فرق داره با به نفع گرفتن cpu !!! امکان داره تو هم یه تکل بری خطا باشه اما خطا نگیره داور !!!
    یعنی شما بازی میکنی حریف خطا میکنه داور نمیگیره طبیعی باهاش برخورد میکنی ؟ شاید داورای شما طرف شمان

گرگر جان شبیه سازه کامل میشه بی نقص ؟؟؟!!! خوب اگه بی نقصه نسخه های بعدیش برای چی میاد !!!
    شما میگی فیفا 12 کامله . پس اگه 13 بیاد دیگه چیزی برای اضافه کردن نداره ؟ معنی نقص رو اشتباه گرفتی . نقصی که من میگم باگ نیست . شما منظورت باگه ؟

راست میگی راجع بهش صحبت نشه بهتره . چون فکر کنم اینجا من فقط تعصبی نیستم .

سلام

دوست عزیز شما که مجبور نیستی رو Legendary بازی کنی.

موفق باشید
    چرا عزیز مجبورم .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

حالا شاید یه جورایی از دکمه های R3 و L3 استفاده بکنی کارت راه بیفته ولی کلا از دست دادن تریگر ها خیلی ناجوره! می تونی LT و RT رو که در واقع یکیش کلید حرکات تکنیکی آنالوگ راسته و یکی دیگه مال اسپرینت روی دکمه دیگه تنظیم کنی ولی خوب وقتی جاشون مناسب نباشه که جالب نیست کدوم کلید رو به عنوان Pace Control نگه می داری؟ یا فاینس شوت رو روی کدوم کلید تنظیم کردی؟من خودم روی تریگر ها فاینس شوت و Pace Control رو می ذارم
    کلا هر چی باشه دسته های FGP660 به هر حال 10 دکمه ای هستند اسلایدرهاشونم که می بینی هزمان گرفتنی خنثی می کنن اثر هم دیگه رو! اینا معضل نیست؟
    به هر حال من فقط پیشنهاد دادم به شخصه من دسته FGP660 ام رو بایگانی کردم توی کمدم
    تنظیمات گیم پد من دقیقا مثل یک گیم پد ایکس باکس هست و دقیقا همونجوری نتظیم کردم و همشون جاهاشون درسته و هیچیو جای دیگه ای نتظیم نکردم
    با LT که همون اسلایدر سمت چپ هست تکنیک استفاده میکنم
    با RB فاینس شوت کی زنم
    با RT میدوم
    با LB هم بازیکن عوض میکنم
    L3 و R3 هم دقیقا همون کاریو میکنن که گیم پد های ایکس باکس انجام می دن

یه چیزیم درست متوجه نشدم !! گفتی کلا هر چی باشه این گیم پد ها 10 دکمه ای هستن !!!

مگه گیم پد سیم دار ایکس باکس یا مثلا Logitech Chillstream بیشتر از اینا دکمه داره ؟
    اونا هم که همینقدر دکمه دارن که

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انقد تو این تاپیک در مورد گیم پد و کییورد و تنظیمش بحث شده که وقتی میام میخوام چک کنم جز اینکه خوابم بگیره هیچی حس نمیکنم...

ولی انصافا دارم حال میکنم با بازی
    من اگه جای گیم اسپات باشم به این بازی 9.5 میدم....
    دوید روتر دمت گرم

15. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •