وایلس هم هست؟
قیمت چنده؟
وایلس هم هست؟
قیمت چنده؟
نه وایرلس نیست ولی اون تهش خیلی خوب اتصال داده شده به دسته و نگه دارنده داره واسه جلوگیری از قطعی سیم 11 یا 12 خریدم الانم باید همین حول و حوش باشه
پسر خوب یه مثال نقض بزنی کلا حرفتو قبول میکنم !! یه بازی بگو که جز رفع اشکال و باگای جزئی، نسخه دمو گرافیکش با نسخه نهایی فرق کنه !!!شما کدوم بازی رو دیدین که حداکثر گرافیک تو نسخه دمو برابر با نسخه اصلی باشه . مثلا تو همین نسخه دمو 3d grass نداریم . بعد میگی گرافیک همونه ؟
کدوم بازی ای رو دیدی که دموش 15 درصد بازی اصلی حجم داشته باشه و گرافیک و گیم پلیش برابر نسخه اصلی باشه . امکان داره ولی همچین کاری نمیکنن . مخصوصا EA که سابقه داره دموهاش کیفیت نداشته باشن .
کلا بدون اطلاع از چیزی صحبت نکنید ( اونم با قطعیت )
گل پسر اشتباه داوری فرق داره با به نفع گرفتن cpu !!! امکان داره تو هم یه تکل بری خطا باشه اما خطا نگیره داور !!!نگفتم هر دفعه . بازیکن cpu داره به راحتی میزنه تو ساق پای ژاوی و داور عین خیالش نیست . دیگه تکل از پشت تو ساق پا که دیگه خطاست عزیزم . صحنه اهسته و خود ایمپکت انجین قشنگ داره نشون میده . البته ضعف داوری که دیگه همه میدونن تو فیفا همیشه بوده و نمیشه ایراد گرفت .
اقا پسر گل ، وقتی با لجندری (افسانه ای !!!) بازی میکنی نباید انتظار هوش شبیه واقعیت داشته باشی ، world class (معنای لغویشو که میدونی ، معنای کناییش !!! میشه هوش مصنوعی در سطح واقعیت )میتونی بازی کنی که اون موقع میتونی شبیه سازیو کاملا احساس کنی!اها پس یعنی اگه اون اتفاقایی که گفتم طبیعیه تو بازی بیفته ؟ چه شبیه سازی ؟
گرگر جان شبیه سازه کامل میشه بی نقص ؟؟؟!!! خوب اگه بی نقصه نسخه های بعدیش برای چی میاد !!!ولی شما با مفهوم کلمات مشکل داری . میگی بازی شبیه سازه کامله ولی بی نقص (= کامل) نیست
+
کلا پسر خوب دیگه جواب نده که مسیر تاپیک بیشتر منحرف نشه ، بقیه بحثو تو پروفایلم دنبال کن
+
حتما درباره دمو ها و گرافیکشون تحقیق بیشتری بکن !!!
ارمین حالا من امروز لپتاپمو زدم به lcd فول ایچ دی زدیم 40 اینچ بسیار خرسند شدیم از بازی ! انصافا چهره ها رو امسال عجیب طبیعی ساختن ( البته احمقا نمیدونم چرا بعضی بازیکنا رو نمیسازن کلا ! پدرو و افلای یا بوسکتسو نساختن ! حتما مارسلو و دی ماریام نمی سازن دیگه !!)خوب خیلی رفتیم تو نخ گیم پد! البته چاره ای هم ندارم متاسفانه من بعد اینکه این لپ تاپ غیر گیمینگ رو گرفتم سیستم گیمینگم رو مفت فروختم به یکی از رفقا واسه همین نمی تونم بازی کنم فقط یکی دوبار روی لپ تاپ اینسپایرون 5010 بازی کردم... خوش به حال کسانی که این مدل رو دارن توی نهایت کیفیت گرافیکی آخ هم نگفت اصلا لگ نداشت هر چیزی هم که می تونست باعث سنگین شدن بشه فعال کردم ولی بازم فول فریم اجرا کرد... خدا من فیفا رو تا حالا اینقدر با کیفیت ندیده بودم!!! کفم برید عجب گرافیکی زده لامصب حالا اونایی که PES رواسه گرافیکش بازی می کردن باید این گرافیک رو ببینن تا تمام تخیل برتری PES از لحاظ گرافیک از ذهنشون پاک بشه فقط دلم می خواد یکی از اونها کیفیت فیفا رو توی لپ تاپ 5010 ببینه بعد نتیجه گیری کنه...
البته چهره ابرام !! رو یجوری ساختن به دلمان ننشست !![]()
سلام
دوست عزیز شما که مجبور نیستی رو Legendary بازی کنی.
فایلی که ضمیمه کردم رو دانلود و اجرا کن مشکل حل میشه.
ممنون آرمین جان . ببخشید تو زحمت افتادی.
فایلی که کامیار عزیز داد بهم رو ویرایش کردم و مشکل حل شد.
پس هنوز لذت بازی رو با لپتاپ های سری 6000 شرکت HP نچشیدی ! با اون کارت گرافیکی 6770 شرکت ATI !
موفق باشید![]()
Last edited by Masоud; 17-09-2011 at 23:03.
میخوام واس فیفا ویندوزمو عوض کنم
سون 32 بیت بهتره یا 64 بیت؟؟
یا اصلا اکس پی نصب کنم؟؟
الان دسته خوب چی تو بازار هست که قیمتشم مناسب باشه؟؟
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
میشه بگی در فیفا غیر از اینکه نمیشه با این گیم پد Running Jockey استفاده کرد دیگه چه مشکلی داره ؟
من یک ساله دارم با این گیم پد فیفا بازی میکنم و هیچ کاری نبوده که نتونم باهاش انجام بدم
هیچ محدودیتی برام ایجاد نکرده
از تمام قابلیت های فیفا استفاده کردم
برای فیفا 12 هم از داخل همون فایل دکمه هاشو تعریف کردم و الان مثل کره داره کار میده
هر چند من تجربه شمارو تو این چیزا ندارم اما اون حرفتو که میگی این گیم پد به درد فیفا نمیخوره رو قبول ندارم
هیچ مشکلی باهاش نداشتم
حالا شاید یه جورایی از دکمه های R3 و L3 استفاده بکنی کارت راه بیفته ولی کلا از دست دادن تریگر ها خیلی ناجوره! می تونی LT و RT رو که در واقع یکیش کلید حرکات تکنیکی آنالوگ راسته و یکی دیگه مال اسپرینت روی دکمه دیگه تنظیم کنی ولی خوب وقتی جاشون مناسب نباشه که جالب نیست کدوم کلید رو به عنوان Pace Control نگه می داری؟ یا فاینس شوت رو روی کدوم کلید تنظیم کردی؟من خودم روی تریگر ها فاینس شوت و Pace Control رو می ذارم
کلا هر چی باشه دسته های FGP660 به هر حال 10 دکمه ای هستند اسلایدرهاشونم که می بینی هزمان گرفتنی خنثی می کنن اثر هم دیگه رو! اینا معضل نیست؟
به هر حال من فقط پیشنهاد دادم به شخصه من دسته FGP660 ام رو بایگانی کردم توی کمدم
یه مثال . دموی Dragon age 2 . بس بود ؟ خود همین فیفا هم هست که قبول نمیکنی .
یعنی شما بازی میکنی حریف خطا میکنه داور نمیگیره طبیعی باهاش برخورد میکنی ؟ شاید داورای شما طرف شمانگل پسر اشتباه داوری فرق داره با به نفع گرفتن cpu !!! امکان داره تو هم یه تکل بری خطا باشه اما خطا نگیره داور !!!
شما میگی فیفا 12 کامله . پس اگه 13 بیاد دیگه چیزی برای اضافه کردن نداره ؟ معنی نقص رو اشتباه گرفتی . نقصی که من میگم باگ نیست . شما منظورت باگه ؟گرگر جان شبیه سازه کامل میشه بی نقص ؟؟؟!!! خوب اگه بی نقصه نسخه های بعدیش برای چی میاد !!!![]()
راست میگی راجع بهش صحبت نشه بهتره . چون فکر کنم اینجا من فقط تعصبی نیستم .
چرا عزیز مجبورم .
تنظیمات گیم پد من دقیقا مثل یک گیم پد ایکس باکس هست و دقیقا همونجوری نتظیم کردم و همشون جاهاشون درسته و هیچیو جای دیگه ای نتظیم نکردم
با LT که همون اسلایدر سمت چپ هست تکنیک استفاده میکنم
با RB فاینس شوت کی زنم
با RT میدوم
با LB هم بازیکن عوض میکنم
L3 و R3 هم دقیقا همون کاریو میکنن که گیم پد های ایکس باکس انجام می دن
یه چیزیم درست متوجه نشدم !! گفتی کلا هر چی باشه این گیم پد ها 10 دکمه ای هستن !!!
مگه گیم پد سیم دار ایکس باکس یا مثلا Logitech Chillstream بیشتر از اینا دکمه داره ؟
اونا هم که همینقدر دکمه دارن که![]()
انقد تو این تاپیک در مورد گیم پد و کییورد و تنظیمش بحث شده که وقتی میام میخوام چک کنم جز اینکه خوابم بگیره هیچی حس نمیکنم...
ولی انصافا دارم حال میکنم با بازی
من اگه جای گیم اسپات باشم به این بازی 9.5 میدم....
دوید روتر دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)