تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 38 از 103 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه بحثی هست که بعضی ها در نظر نمی گیرن
    الان ساعت رایگان شبه و واقعا خیلی ها هم هستن که اهل دانلود نیستن و شب که می شه وضع سرعت اینه
    حالا وقتی شبانه روز رایگان بشه آیا کسی هست که به اینترنت رحم کنه و نخواد بی وقفه دانلود کنه؟
    هرکی هم که می گه نه من نیستم دروغ می گه
    در ضمن چون مخابرات سرعت رو واقعی می ده و خیلی ها سرعت بالا تر می خوان پس معلومه که مشترک مخابرات سبت به شاتل یا پارس آنلاین کم تره
    پس اگه قرار باشه بین 10 نفر شیر بشه خیلی خوش بینانه در آن واحد 5 نفر دائم در حال استفاده اند و حالا نگیم 2 کیلو بیت اما سرعت از 4 . 5 بالا تر نخواهد بود
    البته این در مورد سرویس های بین 128 تا 512 خواهد بود و 1 یا 2 مگ به خاطر قیمت بالاترش ترافیک کم تری خواهد داشت
    و یه نکته ی دیگه که این وسط گم شده، وقتی می گن قانونش 1 به 10 ه، به نظرتون به همون قانون خودشون عمل می کنن و مثلا بین 13 یا 14 نفر و یا حتی بیشتر شیر نمی کنن؟
    اینا همه فقط نظر شخصیه منه شاید هم این طوری نشه. اما در نظر بگیرین اگه اینطوری بشه بازم این طرح قابل دفاع خواهد بود؟
    البته می دونم الان بعضی ها با یه ژست منطقی می گن خب برو مثلا 70 و اندی پول بده 2 مگ بگیر اما نمی گن که واقعا هر کسی همچین توان مالی ای داره یا نه و از اون بدتر اگه همه برن 2 مگ بگیرن که خب فاتحه ی اونم خونده می شه

2. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ... ما که اصلا سرویس Share نداریم... اگه کمی با عقل خودتون محاسبه کنید میفهمید که اصلا تقسیم کردن 256 بین 10 نفر غیر قابل توجیه هست!!! اصولا سرویس Share بین 2 الی نهایتا 3 نفر هست..

در مورد پی نوشت 2 : مخابرات میخاد با اینکارش اولا بیشتر سود اینترنت رو خودش ببره ... دوما نظارت دقیق تری بر کاربر ها داشته باشه..

در پناه حق تعالی باشید.
    دوست عزيز براي تكميل اطلاعاتتون يك تماس با شركت داتك بگيريد بگيد سرويس هاي نا محدودتون بين چند نفر شير ميشه (من زماني كه داشتم بين 8 نفر شير ميشد البته فكر كنم يه زماني شد 6 اما دوباره برگشت به شير كردن بين 8 نفر)

در مورد جواب به پي نوشت 2 : اگه يه روزي مخابرات اينترنت با سرعت 10000 مگابايت با قيمت 1 ريال به ماها بده مطمئن باشيد باز هم ادمهايي ميان اين بحث شمارو پيش ميكشن و همين حرف هارو ميزنن

پي نوشت در مورد حساب كتاب و اين حرفا : بهتر هست اگه از چيزي خبر موثق نداريد يا از روي شنيده ها فقط نتيجه مي گيريد در مورد صحبتي نكنيم نه اينكه بر اين اساس كه محاسبه بر اساس عقلتون هست كل مسائل رو زير سوال ببريد . مهم تو حرف زدن مدرك و سند موثق و درست هست نه اونچيزي كه ادم حس ميكنه درسته (يا به قول شما حساب كتاب عقلش ميگه درسته)

`پينوشت 2 : يه اصل خيلي ساده هست كه وقتي چيزي محدود باشه ادم بيشتر حرص ميزنه و سعي ميكنه از اون بيشتر استفاده كنه ، قضيه دانلود شبانه هم همينه ، اكثر ماها به دانلود شبانه به همين شكل نگاه ميكنيم اما وقتي اين محدوديت برداشته بشه كم كم وضع ما هم درست ميشه و اين حالت نادرست از بين ميره
    موفق و مويد باشيد دوست گرامي
    Last edited by logos; 01-09-2011 at 21:44.

4. 5 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

یه بحثی هست که بعضی ها در نظر نمی گیرن
    الان ساعت رایگان شبه و واقعا خیلی ها هم هستن که اهل دانلود نیستن و شب که می شه وضع سرعت اینه
    حالا وقتی شبانه روز رایگان بشه آیا کسی هست که به اینترنت رحم کنه و نخواد بی وقفه دانلود کنه؟
    هرکی هم که می گه نه من نیستم دروغ می گه
    در ضمن چون مخابرات سرعت رو واقعی می ده و خیلی ها سرعت بالا تر می خوان پس معلومه که مشترک مخابرات سبت به شاتل یا پارس آنلاین کم تره
    پس اگه قرار باشه بین 10 نفر شیر بشه خیلی خوش بینانه در آن واحد 5 نفر دائم در حال استفاده اند و حالا نگیم 2 کیلو بیت اما سرعت از 4 . 5 بالا تر نخواهد بود
    البته این در مورد سرویس های بین 128 تا 512 خواهد بود و 1 یا 2 مگ به خاطر قیمت بالاترش ترافیک کم تری خواهد داشت
    و یه نکته ی دیگه که این وسط گم شده، وقتی می گن قانونش 1 به 10 ه، به نظرتون به همون قانون خودشون عمل می کنن و مثلا بین 13 یا 14 نفر و یا حتی بیشتر شیر نمی کنن؟
    اینا همه فقط نظر شخصیه منه شاید هم این طوری نشه. اما در نظر بگیرین اگه اینطوری بشه بازم این طرح قابل دفاع خواهد بود؟
    البته می دونم الان بعضی ها با یه ژست منطقی می گن خب برو مثلا 70 و اندی پول بده 2 مگ بگیر اما نمی گن که واقعا هر کسی همچین توان مالی ای داره یا نه و از اون بدتر اگه همه برن 2 مگ بگیرن که خب فاتحه ی اونم خونده می شه
    سلام دوست عزیز.. صحبت هاتون کاملا تایید میشه...

البته باید اینو اضافه کنم که مخابرات از همون اول نشسته پهنای باند مصرفی و تعداد مشترک هایی که قراره اضافه بشن رو محاسبه کرده ... پس اگه میبینید نوشته اشتراک 1 به 10 زیاد تعجب نکنید!!

در مورد اشتراک اختصاصی هم زیاد ضرر نمیکنه .. خود مخابرات هر مگ دیتا رو به صورت اختصاصی به ISP ها 140 تومن میفروشه!!! پس حتما برای خودش مفت درمیاد که داره 2مگ رو 70 تومن میده... در ثانی اینقدر کش سرور داره که هر 150مگ دیتا رو حدود 220مگ میفروشه...

هر جور حساب بکنی این طرح فقط سرعت کمتر برای مشترکین و سود بیشتر برای مخابرات رو فراهم میکنه..

6. 4 کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من کی گفتم 128 دارم.
    من کی گفتم سرعت بیشتر داده بهمون
    گفتم سرعت واقعی رو داده .256=32 ...... 512=64
    خب منم حرفم با اونایی هست که میگن سرعتمون کم میشه
    خب اگه 256 گرفتن باید سرعتشون 256 باشه ولی چون قراره سرعت ها واقعی شه ناراضی ان چون سرعت بالاشون کم میشه بعدش میگن که به خونه 128 بیشتر نمیدن در حالیکه همین الان هم باید 128 بیشتر کسی سرعت نداشته باشه

هم خدا رو میخوان هم خرما

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من واقعا عاشق نوع بحث كردن شما هستم
    هيشكي كلا هيچ اطلاعاتي نداره ، هركي يه چيزي همين جوري شنيده ، از رو شنيده هاي توي بقالي و فكر هاي .... مياين يه چيزي هم اينجا مي نويسيد و همديگرو ميخوايد قانع كنيد در مورد اتفاقي كه نمي دونيد دقيقا چيه !!!!
    به هر حال موفق باشيد با اين بحث تون

پي نوشت : فقط يه چيزي بگم در مورد اون دوستاني كه خيلي در مورد ضريب شيرينگ دارن حرف ميزنن !! الان اكثر اينترنت هاي نامحدودي كه مي دن ضريبشون به 8 هست من فكر كنم حدود 4 يا 5 سال 128 و 256 نا محدود داشتم كه يك به 8 شير شده بود ميانگين سرعتم هم 14 و 30 بوده شايت بعضي وقتهاي ، اونم خيلي كم سرعتم به زير 10 هم ميرسيده اما خيلي اتفاق نادري بوده واسه من !!! دقت كنيد ضريب اشتراك من 1 به 8 بوده !!!

پي نوشت 2 : مي تونيد يه كم صبر كنيد حداقل ببينيد قراره بهتون چي بدن بعد بياين بحث كنيد
    دوست عزيز براي تكميل اطلاعاتتون يك تماس با شركت داتك بگيريد بگيد سرويس هاي نا محدودتون بين چند نفر شير ميشه (من زماني كه داشتم بين 8 نفر شير ميشد البته فكر كنم يه زماني شد 6 اما دوباره برگشت به شير كردن بين 8 نفر)

در مورد جواب به پي نوشت 2 : اگه يه روزي مخابرات اينترنت با سرعت 10000 مگابايت با قيمت 1 ريال به ماها بده مطمئن باشيد باز هم ادمهايي ميان اين بحث شمارو پيش ميكشن و همين حرف هارو ميزنن

پي نوشت در مورد حساب كتاب و اين حرفا : بهتر هست اگه از چيزي خبر موثق نداريد يا از روي شنيده ها فقط نتيجه مي گيريد در مورد صحبتي نكنيم نه اينكه بر اين اساس كه محاسبه بر اساس عقلتون هست كل مسائل رو زير سوال ببريد . مهم تو حرف زدن مدرك و سند موثق و درست هست نه اونچيزي كه ادم حس ميكنه درسته (يا به قول شما حساب كتاب عقلش ميگه درسته)

`پينوشت 2 : يه اصل خيلي ساده هست كه وقتي چيزي محدود باشه ادم بيشتر حرص ميزنه و سعي ميكنه از اون بيشتر استفاده كنه ، قضيه دانلود شبانه هم همينه ، اكثر ماها به دانلود شبانه به همين شكل نگاه ميكنيم اما وقتي اين محدوديت برداشته بشه كم كم وضع ما هم درست ميشه و اين حالت نادرست از بين ميره
    موفق و مويد باشيد دوست گرامي
    این عزیز داره همین جا میگه که در اشتباهید ولی بازم پشت بندش بیاید بگید باید 10 بشه 3 یا میکننش 13 یا تأیید میکنم و فلان و بهمان... =)))))))

دیگه وقتی اینجوری باشه کاری نمیتونم بکنم جز اینکه بگم:

موفق باشید.

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب اگه 256 گرفتن باید سرعتشون 256 باشه ولی چون قراره سرعت ها واقعی شه ناراضی ان چون سرعت بالاشون کم میشه بعدش میگن که به خونه 128 بیشتر نمیدن در حالیکه همین الان هم باید 128 بیشتر کسی سرعت نداشته باشه

هم خدا رو میخوان هم خرما
    حق شمارو خوردیم یا جاتو تنگ کردیم؟

این عزیز داره همین جا میگه که در اشتباهید ولی بازم پشت بندش بیاید بگید باید 10 بشه 3 یا میکننش 13 یا تأیید میکنم و فلان و بهمان... =)))))))

موفق باشید.
    این عزیزی که می گی مگه صحبتش وحی منزله که اینجوری می گی چون اون گفته حتما همون طوری خواهد بود و بقیه همه در اشتباهند؟
    ر ج مملکت علنی دروغ می گه و وعده ی تو خالی می ده، حالا رو حرف وزیر و زیردستش حساب کنیم؟
    خارج زندگی می کنی، مگه نه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

هم خدا رو میخوان هم خرما

موفق باشید.
    واقعا از طرز فکر شما متاسفم!!!!
    همون بهتر که شما اینترنت 128Kbps بگیرید با اشتراک 1 به 10 که با حداکثر با سرعت 1.6KBps دانلود کنید! بیشتر از این برای شما زیادی هست!

13. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا از طرز فکر شما متاسفم!!!!
    همون بهتر که شما اینترنت 128Kbps بگیرید با اشتراک 1 به 10 که با حداکثر با سرعت 1.6KBps دانلود کنید! بیشتر از این برای شما زیادی هست!
    شایعه درست نکنید 1 به 10 دیگه چیه. اخه با عقل جور در نمیاد که با 1.6کیلوبایت دانلود کنیم. با دایال اپ 6 تا دانلود داره بعد adsl 1.6؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .................................................. ...............................

زیاد حاشیه نریم تو تایپیک تا بسته بشه.

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

حالا هر کی ندونه فکر میکنه 1 به 10 اینه که یه 128 رو 10 تیکه میکنن به هر نفر یه تیکه میدن

15. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

پس بعضی دوستان با ارزون شدن اینترنت هم مخالف هستند چون این طوری کاربر هاش زیاد میشه سرعتش میاد پایین .

تا بحث قیمت و محدودیت اینترنت میشه بعضی ها سریعا خارج را یادآوری می کنند حالا که می خواهد یکی از این محدودیت ها برداشته بشه همون ها مخالف هستند.

17. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا دوروز بیشتر نیس این تاپیک زدن اون وقت شده 38صفحه!!!!!!!!!چقدر اسپمر داره اینجاااااااا
    کلا منم موافق نیستم با این طرح اگه سرعت همون بمونه و کم نشه خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •