من یکی از دوستام اونجاست میگه اخرین رتبش تو سال 88 900 بوده
سخت
متوسط
آسان
من یکی از دوستام اونجاست میگه اخرین رتبش تو سال 88 900 بوده
من که میدونم میخوای منو نا امید کنی . . .
من از تراز سال قبل خودم حساب کردم حدود 3500 میخواست (البته به انتخاب بقیه هم بستگی داره) ولی به هرحال تا نتیجه نهایی نیاد دربارش نظر نمیدم
انشا... که هممون هرجا که دوست داریم قبول میشیم
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
راستی یکی هم توی همین تاپیک گفته بود سال قبل 2300 گرفته
البته سال 88 ظرفیت ها خیلی پایین بوده که 89 2 برابر شده امسال هم که 20 در 100 ریاد شده خوبه میاری
سلام بر دوستان محترم
در کنکور کارشناسی ناپیوسته 90 توانستم رتبه 184 در رشته الکترونیک را کسب کنم
می خواهم بپرسم که با این رتبه روزانه تهران شهید شمسی پور نوبت اول قبول می شوم و یا انتخاب دوم و سوم که اصفهان و مشهد می باشد قبول می شوم. با تشکر
![]()
سلام بر دوستان محترم
در کنکور کارشناسی ناپیوسته 90 توانستم رتبه 184 در رشته الکترونیک را کسب کنم
می خواهم بپرسم که با این رتبه روزانه تهران شهید شمسی پور نوبت اول قبول می شوم و یا انتخاب دوم و سوم که اصفهان و مشهد می باشد قبول می شوم. با تشکر
![]()
احتمالش کمه باهنر شیراز و کرمان را بگذاری کنارشون شاید قبول شی البته من فقط نیمسال اول گفتم اگه دومم زده باشی حتما قبولی قبولی
سلام دوستان
من امسال رتبه 1200 برق کنترل آوردم. الان انتخاب رشته کردم ولی واسه ویرایش 2 دل شدم. میشه لطفا بگین کدوم یکی از موسسه های زیر واسه انتخاب بهتره؟اگه امکانش بود به ترتیب بگین.
ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدینوقت کمی دارم. انقدر هم سرچ زدم فایده نداشت فقط اینطوری شدم
1- اکباتان قزوین
2- علامه رفیعی قزوین
3- کوثر قزوین
4-البرز قزوین
5-شهاب دانش قم
پیشاپیش ممنون
Last edited by lovely_killer; 06-09-2011 at 02:07.
شهاب سطحش بالاتره ولی اگه قصد قزوین داری اشتباهه البرز از کوثر بهتره
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:40 AM ----------
خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریعت دوست عزیز
یه 2 تا سئوال دیگه.حالا من با این 1200 شهاب دانش قبول میشم؟
و این انتخاب رشته غلط نیست؟( منظورم اینه که اولی کنترل, بعدی قدرت, بعد دوباره کنترل بعد...)؟
1- کنترل- شهاب دانش قم
2-قدرت- شهاب دانش قم
3- کنترل-قزوین
4-کنترل-قزوین
5- قدرت-قزوین
اگه اینم کسی تونست لطفا جداگانه راهنمایی کنه.![]()
من رتبه ی مخابراتم 400 شده ولی میگن هم رشته ی خیلی سختیه هم بازار کارش خوب نیست و هم واسه ارشد به مشکل میخورم. نظرتون در این مورد چیه؟
یه دنیا ممنون
Last edited by lovely_killer; 06-09-2011 at 03:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)