دوباره پست رو بخون
من همین تبدیل بیت به بایت رو حساب کردم
دوباره پست رو بخون
من همین تبدیل بیت به بایت رو حساب کردم
همین الآن از شنبه شاتل این کار رو کرده و سرعت از دایل آپ هم کمتر شده در خیلی از مواقع. حتی صفحه دیدن. با Du meter چک میکنم دیشب زیر 2-3 کیلوبایت شده بود. روز هم معمولاً 5-6 اینا. در ضمن هیچ موقع دیگه 1.6 نمیشه چون محال هست هر 10 نفر باهم استفاده کنن. نهایت 5-6 نفر همزمان استفاده کنن.
شما اصلا به اون عکسی که خود رگولاتوری گذاشته توجه کردین ؟کی همچین چیزی گفته؟!!
این حرف هارو از کجا در میارین توروخدا؟!؟!
واسه چی مینیمم و ماکسیمم سرعت دانلود تعیین کردن؟
شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه.
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونیدلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین.
تا الان هم شیرینگ 1 به 10 بوده و اصلا ربطی به ابلاغیه جدید نداره فقط تو این ابلاغیه بهش تاکید شده تا شرکت ها بخاطر کم آوردن باند برای اجرای قانون جدید قانون قدیمی 1 به 10 رو زیر پا نگزارن.
من دارم شاخ در میارم . خیلی از دوستان تو این تاپیک این رو نمیدودنن و فکر می کنن الان سرویس Dedicate و پهنای باندشون بدون شیر هست !!
شیرنگ بوده همه هم میدونن
ولی واسه 128 نامحدود هیچ وقت سرعتش از 14 پایین نیومده !!!
در نتیجه اینها خط 1 مگابیت رو واسه 8 نفر شیر کردن که شده همون 128 کیلوبیت
ولی اون طوری که تو اون عکس نشون داده
نوشته که همون 128 کیلوبیت رو شیر میکنن
شما یک دلیل بیار که چرا اینها اومدن حداقل و حداکثر سرعت سرویس ها رو تعیین کردن ؟
یکی از این سرویس های نامحدود بگیره ببینه چیه تا ببینیم خوبه یا نه.
مخابرات هم 1 به 10 ولی 1 به 1 هست![]()
سلام
الان این سرویس 1 به 10 که بعضی ISP که عنوان کردید قرار دادن؟
برار فک کنم منظور شما شرینگ 1 به 10 هستش
یعنی یه خط رو بین 10 نفر به اشتراک میزارن
بعضی ISP ها قبل این طرح هم 1 به 10 و یا کمترو یا بیشتر رو اجرا میکردن.
به این که نمیگن سرویس ،این خودش یعنی نامردی ISP ها
ولی الان دیگه موظف هستن 1به 10 اجرا کنن
به به! اینم از یه pap دیگه!!! آسیاتک!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
سنت 2 رقمی شد باهات بحث میکنم...شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه.
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونیدلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین.
کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!در نتیجه اینها خط 1 مگابیت رو واسه 8 نفر شیر کردن که شده همون 128 کیلوبیت
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!
Last edited by MASOUD_MW2; 19-09-2011 at 19:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)