بچه ها تو اول بازی که می خوای فرار کنی و یه نفر جلو در هستش و ما باید با انداختن سنگ توجه هش به یه جای دیگه پرت کنیم تا فرار کنیم باید چیکار کرد ؟ نمی دونم چرا هر کاری میکنم من رو کیبینه یارو؟؟ باید بکشیبمش یا فرار کنیم مخفیانه ؟
بچه ها تو اول بازی که می خوای فرار کنی و یه نفر جلو در هستش و ما باید با انداختن سنگ توجه هش به یه جای دیگه پرت کنیم تا فرار کنیم باید چیکار کرد ؟ نمی دونم چرا هر کاری میکنم من رو کیبینه یارو؟؟ باید بکشیبمش یا فرار کنیم مخفیانه ؟
سنگ پرت میکنی دورترین جای ممکن، یکم صبر میکنی تا دور بشه، بعدش از پشت سرش حرکت میکنید.
من اگه بخوام هر دو پایان بازی رو ببینم باید چیکار کنم؟
ممنون دوست من مشلم حل شد و ردش کردم . فقط یه مشکل دیگه اینکه من دارم با دایرکس 11 بازی می کنم یکم تصویر تو چرخش جوری هستش که ادم احساس سرگیجه میگیره !! این از خود بازی هستش یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم تا تصویر درست نشون داده بشه ! اگه بخوام با دایرکست 9 ادامه بدم باید از اول بازی کنم ؟
تو تنظیمات گرافیک، افکت Post FX رو بزار روی low درست میشه، البته یه تنظیم دیگه هم هست که میشه گوشه های تصویر که در حالت عادی تو چرخشها کش میاد تغییر داد و میشه کاری کرد که دیگه کش نیاد، فقط اسم تنظمیشو یادم نیست، تو منو دنبالش بگرد حتماً پیداش میکنی،
همه زور میزنن که با دایرکت 11 بازی کنن بعد تو میخوای بیای با دایرکت 9 بازی کنی؟!!![]()
Last edited by aramesh_61; 12-12-2012 at 15:17.
مرحله ۳۴ رو تموم کردید از این مسیر:C:\ProgramData\Orbit\46 سیو بازی رو بکاپ بگیرید،۴مرحله آخر بطور پیوسته هستن
میزان Field of view رو تو تنظیمات گرافیک روی 73.15 بذارید.
دوستان سلم میگم اون مرحله ای ک داره کشتی غرق میشه...زیر اب ی یارو درگیر میشه کلید لولی ک میده اسپیس هستش ک دورش میکنه اما کلید دومی ک میده مشخص نیست چه حرفیه؟راهنماییم کنید چ کلیدیو میگه بزن
اول Space بعد C و بعدش هم فکر میکنم E باشه
من بازی رو تموم کردم اما هنوز هوای بارونی رو ندیدم![]()
باید به مدت 2-3 ساعت فقط توی نقشه بگردی بدون اینکه ماموریتی بری تا شاید بارون اومد
من فقط 2 بار به بارون خوردم ولی خیلی قشنگ بود ، افکت و صداگذاری محشر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)