تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 113 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[QUOTE=ALI_METALL;6498056]همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.[COLOR="Silver"]

دقت کنین این موضوع فقط تا وقتیه که سیستمو نخریدیو روشن نشده - بعد اینکه تو دست گرفتی روشن شد دیگه نباید دنبالش رفت . چون فقط اعصاب رو بهم میریزه - اگه مهمه ، تا موقع خرید مهمه - وقتی گرفتی بعد بیای رو رو ریفر بودن سرچ کنی اگرم کاملا مطمئن بشی که 100% ریفر دیگه تو ایران نمیشه کاری کرد . هیچ راهی برای ثابت کردن حقت نداری و این مثه قضیه ی کسایی میمونه که سرطان دارن ولی نمی دونن و سالها زندگی میکنن - در حالی که بهمونا اگه بگی ممکنه به یک سال هم نرسن - پس
    یا قبل از این که لپ تاپ رو بخرین بگین کد رو براتون بخونه و اول برین دنبال ریفر بودن و شرط کنین که در همه جای اون همین کد باید باشه - بایس و تمام چیزای دیگه...... ---- ازون کد که مطمئن شدید برین لپتاپه اون کد رو بخرین
    یا اگه این کارو موقع خرید نکردین دیگه دنبالش نرین - اگه ریفر باشه که وا ویلا خودت حالت گرفته میشه - اگه 10 سالم توپ واست کار بکنه بازم ته ذهنت نوشته ریفر - حالا هم که خیلی سر در گمی داره - در صد زیادی شون بین زمینو هوان نه درست معلومه اصلن نه درست معلومه ریفر که این ازون که ریفر باشه هم بدتره ..

2. 2 کاربر از a.r.mehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها چطوری میشه بلوتوث این لپ تاپو خاموش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
    من تو ویترین یکی از مغازه ها دیدم تو بازار رضا نوشته بود فول اچ دی ولی کلا نایاب نگردی بهتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
    دوست عزیز من با زیگورات که صحبت کردم گفت که هزینه ی این lcd تو رنج 250 هست و میشه روش زد
    Last edited by farhad moradi; 26-09-2011 at 15:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما
    می خواستم بدونم ربطی به این داره ؟ یا حتما باید hibernate بشه؟
    تو صفحه 11 کامل توضیح داده شده اگه کامل و دقیق انجام بدید wear level میاد زیر 2%

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=a.r.mehri;6498762]
    همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.[COLOR="Silver"]

دقت کنین این موضوع فقط تا وقتیه که سیستمو نخریدیو روشن نشده - بعد اینکه تو دست گرفتی روشن شد دیگه نباید دنبالش رفت . چون فقط اعصاب رو بهم میریزه - اگه مهمه ، تا موقع خرید مهمه - وقتی گرفتی بعد بیای رو رو ریفر بودن سرچ کنی اگرم کاملا مطمئن بشی که 100% ریفر دیگه تو ایران نمیشه کاری کرد . هیچ راهی برای ثابت کردن حقت نداری و این مثه قضیه ی کسایی میمونه که سرطان دارن ولی نمی دونن و سالها زندگی میکنن - در حالی که بهمونا اگه بگی ممکنه به یک سال هم نرسن - پس
    یا قبل از این که لپ تاپ رو بخرین بگین کد رو براتون بخونه و اول برین دنبال ریفر بودن و شرط کنین که در همه جای اون همین کد باید باشه - بایس و تمام چیزای دیگه...... ---- ازون کد که مطمئن شدید برین لپتاپه اون کد رو بخرین
    یا اگه این کارو موقع خرید نکردین دیگه دنبالش نرین - اگه ریفر باشه که وا ویلا خودت حالت گرفته میشه - اگه 10 سالم توپ واست کار بکنه بازم ته ذهنت نوشته ریفر - حالا هم که خیلی سر در گمی داره - در صد زیادی شون بین زمینو هوان نه درست معلومه اصلن نه درست معلومه ریفر که این ازون که ریفر باشه هم بدتره ..

موافقم. چون یکبار سر خودمم همین جوری کلاه رفت!

برای همین قبل از خریدن کامل توجه ودقت کنید و از تجربه های ادام های دیگه استفاده کنید البته غیر از فروشنده ها!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تو ویترین یکی از مغازه ها دیدم تو بازار رضا نوشته بود فول اچ دی ولی کلا نایاب نگردی بهتره!
    اگرم باشه دقت کنین که تو این سایز با اون رزولیشن اصولا چیزی از چشم باقی نمیمونه . با اینکه تعریف اون ال سی دی رو زیاد شنیدم و بلو-ری هم زیاد تماشا می کنم ( اون رزو لیشن فقط انگه همین کاره ) خیلی بهش فکر نمی کنم چون حتما برای چشم مشکل ساز میشه ....

9. این کاربر از ceasar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام، می خواستم بدونم تا حالا کسی از خارج این لب تاپ رو خریده؟آیا امکان داره خرید از خارج هم ریفرب باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش وقت نمیکنم 38 صفحه قبل رو مرور کنم 2ماهی میشه این لپ تاپ رو دارم تنها چیزی که اذیتم کرده USB3 بوده
    با زدن هر فلش مموری جدید دستور فرمت میده و اطلاعات رو نفله میکنه، ضمنا رم ریدر و... هم نصب میکنم سرعتش نصف USB2 هم نمیشه... واقعا مساله فرمت عصبیم کرده... منتظر راهنمایی دوستان هستم...
    Last edited by mamal_hiv; 27-09-2011 at 12:47.

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همگی
    من سه هفته است که دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم.دفعه اولم هست که میخوام لپ تاپ بخرم.اینقدر تحقیق کردم تا رسیدم به l502 یکی دو روزیم هست که با شما آشنا شدم.ازین بابت خوشحالم.بحثایی که کردین خیلی بهم کمک کردن.چون من میخوام این لپ تاپو از یه فروشگاه بخرم که 1420 بهم میده.میترسیدم چون قیمتش از جاهای دیگه 80 90 تومان پایینتره.ولی چک کردن تگ بهم کمک میکنه. واقعا ممنونم.میشه لطف کنین توضیح بدین واسه چک کردن تگ بعد از وصل شدن به اینترنت با لپ تاپم چه مسیریو باید طی کنم؟آخه تو توضیحاتتون با عکس توضیح دادین که عکسا واسه من باز نمیشن!احتمالا هفته آینده میخرمش.امیدوارم با توضیحاتی که میدین بتونم لپ تاپ سالمی بخرم.راستی من اصفهانم.پیش پیش سپاسگزارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •