تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 561 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5603

نام تاپيک: سخنان كوتاه از بزرگان جهان

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از گناه نفرت داشته باش نه از گناهکار (گاندي)

«لعنت کسی را که از خارج به تهران آید و بخواهد شب آنجا بماند» -- مرآت البدان به نقل از شاه عباس صفوی 996 هجری

شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات و بدبختي ها به زندگي لبخند بزند.

آرتو اشي (Arthur Ashe) قهرمان افسانه اي تنيس ويمبلدون به خاطر خون آلوده اي که در جريان يک عمل جراحي در سال 1983 دريافت کرد، به بيماري ايدز مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. او از سراسر دنيا نامه هايي از طرفدارانش دريافت کرد. يکي از طرفدارانش نوشته بود: «چرا خدا تو را براي چنين بيماري دردناکي انتخاب کرد؟‌» آرتور در پاسخش نوشت:در دنيا، 50 ميليون کودک بازي تنيس را آغاز مي کنند. 5 ميليون نفر ياد مي گيرند که چگونه تنيس بازي کنند.500 هزار نفر تنيس را در سطح حرفه اي ياد مي گيرند. 5هزار نفر پا به مسابقات مي گذارند. 5 هزار نفر سرشناس مي شوند. 50 نفر به مسابقات ويمبلدون راه پيدا مي کنند، چهار نفر به نيمه نهايي مي رسند و دو نفر به فينال ... و آن هنگام که جام قهرماني را روي دستانم گرفته بودم، هرگز نگفتم خدايا چرا من؟ و امروز هم که از اين بيماري رنج مي کشم، نيز نمي گويم خدايا چرا من؟

زندگي كوتاهتر از آن است كه به خصومت بگذرد و قلب ها گرامي تر از آنند كه بشكنند آنچه از روزگار به دست مي آيد با خنده نمي ماند و آنچه از دست برود با گريه جبران نمي شود فردا خورشيد طلوع خواهد كرد حتي اگر ما نباشيم

دشمنت را دوست بدار، زيرا کسى بهتر از او اشتباهات تو را نمى گويد

دنيا را بد ساخته اند ... کسي را که دوست داري ، تو را دوست نمي دارد ... کسي که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمي داري ... اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد ... به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند ... و اين رنج است ... (دکتر علي شريعتي)

زندگي مثل شطرنج
    اگه بلد نباشي همه مي خوان اونا بهت ياد بدن...
    و اگه بلد باشي همه مي خوان شکستتد بدن......

از شمع سه چيز آموختم:- ايستاده بميرم.- بي صدا بميرم.- به پاي يار بميرم.

نردبان اين جهان ما ومنيست عاقبت اين نردبان افتادنيست لاجرم آن كس كه بالاتر نشست استخوانش سختر خواهد شكست

يادت باشه دنيا گرده,هر وقت احساس كردي به آخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي.!!!

در دلم ترديد دارم عشق را فهميده ام
    يا فقط نوري ز عشق من ديده ام

گر که اين نور است پس عشق چيست
    يا که معشوق چنين اعجاز کيست

تا کجا بايد برفت و در کجا بايد نشست
    تا به کي اين شيشه ي دل دم به دم بايد شکست

در شکستن رازها پنهان و اسراري نهان
    بي شکستن در وجودش نيست اين درّ گران

اين چه اعجازي است دل را مي برد
    صاحب اعجاز از بهر وصال جان مي خرد

چون که جان دادي دگر دلداده اي
    عاشقي را مي خري و ساکن ميخانه اي

من که مخمور مي و ساقي شدم ديوانه ام
    تا ابد هم ساکن ديوانه ي ميخانه ام

از کبوترپرسيدم : زندگي چيست؟ پرهايش را تکان داد و جواب نداد ازدريا پرسيدم:زندگي چيست؟ خروشيد و جوابم را نداد ازآفتاب پرسيدم:زندگي چيست؟ غروب کرد وجوابم را نداد ازانسان پرسيدم:زندگي چيست؟ گفت: زندگي خون دل خوردن است اولش عشق وبعد مردن است

عشق با هم زير باران خيس شدن نيست عشق آن است که يک نفر چتر شود و ديگري نفهمد که چرا خيس نشده است

به چشمي اعتماد کن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

• با شكيبايي وصبر ، انتظار گشايش و پيروزي مي رود.( حضرت محمد صلي الله عليه و آله)
    • - اگر كوه ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش . ( امام علي عليه السلام)
    • - صبر، ضامن پيروزي است . ( حضرت علي عليه السلام )
    • - هر كس يك ساعت شكيبايي ورزد ، ساعت ها حمد و سپاس خواهد گفت . ( حضرت علي عليه السلام )
    • - صبر، قله ايمان است . ( امام صادق عليه السلام)
    • - بردباري ، هنگامي خوب است كه مبدأ منزهي داشته باشد ، وگرنه در مقابل بيدادگري ، بردباري ناتواني، و ناتواني مقدمه نابودي است. ( زرتشت)
    • - بردباري به هنگام خشم ، و خوش رويي به هنگام تنگدستي ، مشكل ترين كار است . ( سقراط)
    • - هر چه بخواهيد به دست خواهيد آورد : اگر صبر و بردباري ، سرمايه شما باشد. ( لافونتن)
    • - كسي كه هيچ چيزرا تحمل نمي كند، خود، تحمل ناپذير است( ژانه)
    • - عظمت واقعي در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم، دوباره برخيزيم . ( ژيد)
    • - مصائب خود را مانند لباس هايتان باكمال بي اعتنايي تحمل كنيد. ( شكسپير)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خرد ، نه بستگی به مقدار کسب دانش ، که بستگی به استفاده از آن دارد.

(پرمودبترا)

نفس خود را هفت بار نکوهش کردم:

اولین بار: هنگامی که می خواستم با پایمال کردن ضعیفان خودم را بالا ببرم.

دومین بار: هنگامی که در مقابل کسانی که ناتوان بودند خود را به ناخوشی زدم.

سومین بار: هنگامی که انتخاب را به عهده من گذاردند و به جای امور مشکل امور اسان و راحت را برگزیدم.

چهارمین بار: هنگامی که مرتکب اشتباهی شدم و خود را با اشتباهات دیگران تسلی دادم.

پنجمین بار: هنگامی که از ترس سر به زیر بودم و ان وقت ادعا می کردم بسیار صبور و بردبارم.

ششمین بار: هنگامی که جامه خود را بالا می گرفتم تا با سختی ها و ناملایمات زندگی تماس پیدا نکنم.

هفتمین بار: هنگامی که در مقابل خدا به نیایش ایستادم و انگاه سروده های خویش را فضیلت دانستم.

(جبران خلیل جبران)

دو نوع اخلاق داریم که دوش به دوش هم در حرکتند:اول اخلاقی که موعظه اش می کنیم اما بدان عمل نمی کنیم.دوم اخلاقی که بدان عمل می کنیم اما به ندرت به موعظه اش گوش می دهیم.
    (برتراند راسل)

اگر همواره به گذشته بیندیشید، همیشه همان چیزهایی را بدست می آورید که تا به حال کسب کرده اید.
    (فاینمن)

حقیقت چیزی نیست که نوشته می شود...ان چیزی است که سعی می شود پنهان بماند.
    (تولستوی)

بدترین و خطرناک ترین کلمات اینست:"همه اینجورند".
    (تولستوی)

یا چنان نمای که هستی یا چنان باش که می نمایی.
    (بایزید بسطامی)

فرق انسان و سگ در انست که اگر به سگی غذا بدهی هرگز تو را گاز نخواهد گرفت.
    (تولستوی)

کسی که حفظ جان را مقدم بر آزادی بداند، لیاقت آزادی را ندارد.
    (بنجامین فرانکلین)

خداوند آزادی را آفرید و بشر بندگی را.
    (اندره شینه)

بزرگترین درس زندگی اینست که گاهی احمق ها هم درست می گویند.
    (وینستون چرچیل)

هرگز مردی ولو بسیار نادان را ندیدم که از وی چیزی نتوانسته ام بیاموزم.
    (گالیله)

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی.اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت.
    (کنفوسیوس)

سکوت، جوابی غیرقابل پاسخ است.
    (چسترتون)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر قرار باشد بایستی و به طرف هر سگی که پارس می کند سنگ پرتاب کنی هرگز به مقصد نمی رسی.
    (لارنس استرن)

کسی که زیاد حرف می زند یا زیاد می داند یا زیاد دروغ می گوید.

در جهان تنها دو گروه از مردم هستند که هرگز تغییر نمی یابند،برترین خردمندان و پست ترین بی خردان.

دیوانگی بشر آنچنان ضروری است که دیوانه نبودن ،خود شکل دیگری از دیوانگی است.
    (پاسکال)

اگر ادم خوبی با تو بدی کرد چنان وانمود کم که نفهمیده ای.او توجه خواهد کرد و مدت زیادی مدیون تو خواهد بود.
    (یوهان ولفگانگ گوته)

اگر مردم می دانستند تا کنون چند بار حرف های دیگران را بد فهمیده شده است، هیچکس در جمع این همه پرحرفی نمی کرد.
    (یوهان ولفگانگ گوته)

پیروزی ان نیست که هرگز زمین نخوری انست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
    (گاندی)

انکه می خواهد روزی پریدن آموزد نخست می باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن را بیاموزد؛ پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند.
    (نیچه)

"موفقیت" بدست اوردن چیزی است که دوست داری و "خوشبختی" دوست داشتن چیزی است که بدست اوردی.

"همه مردم" را بعضی مواقع می توان فریفت و بعضی از مردم را برای" همه عمر".لیکن نمی توان همه مردم را برای همه عمر فریب داد.

عشق تنها به چشمان یکدیگر خیره شدن نیست بلکه متّفقاً به بیرون، به جهت معنی نگاه کردن است.
    (دکتر تامس.ا.هریس)

عشق عینک سبزی است که با ان انسان کاه را یونجه می بیند.
    (مارک تواین)

شما ممکن است بتوانید گلی را زیر پا لگدمال کنید، اما محال است بتوانید عطر ان را در فضا محو سازید.
    (ولتر)

هیچ وقت نمی توانید با مشت گره کرده دست کسی را به گرمی بفشارید.
    (گاندی)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مراقب باشید چیزهایی را که دوست دارید بدست آورید و گرنه ناچار خواهید بود چیزهایی را که بدست اورده اید دوست داشته باشید(جرج برنارد شاو)

شکوه دنیوی همچون دایره ای است بر سطح اب که لحظه به لحظه به بزرگی ان افزوده می شود وسپس در نهایت بزرگی هیچ می شود.
    (ویلیام شکسپیر)

وقتی جوان تر بودم همه چیز را به خاطر می آوردم حالا می خواست اتفاق افتاده باشد یا نه!
    (مارک تواین)

مردها را شجاعت به جلو می راند و زن ها را حسادت.زن زشت در دنیا وجود ندارد فقط برخی از زنان هستند که نمی توانند خود را زیبا جلوه دهند.
    (جرج برنارد شاو)

بنده انی، که در بند انی.
    (ابو سعید ابوالخیر)

برهر چه همی لرزی می دان که همان ارزی..........زین روی دل عاشق از عرش فزون باشد.
    (مولوی)

میانه روی در خرج یک نیمه معیشت است،دوستی با مردم یک نیمه عقل و خوب پرسیدن یک نیمه دانش.

هیچ وقت با یک ادم احمق دهن به دهن نشو،چون کسانی که از بیرون نظاره گر این دعوا هستند احمق تر از اونی هستند که بتوانند تشخیص بدهند حق با تو است یا او.

وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغ ها می کند، پرهایش سفید می ماند ولی قلبش سیاه می شود.
    (مارک تواین)

من هرگز به ابنده فکر نمی کنم چراکه خوش به زودی خواهد امد.
    (البرت اینشتین)

پزشکان فکر می کنند کار خیلی مهمی انجام داده اند وقتی نام بیماری یک مریض را به او می گویند.
    (امانوئل کنت)

اگر در حال پیشرفت نیستید بدانید که دارید بدتر می شوید.
    (پت رایلی)

بیش از هر چیز نخست بدان که چه می خواهی.
    (فوخ)

عشق ما را می کشد تا دوباره حیات مان ببخشد.
    (بوین)

استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن دین من است.
    (دکتر علی شریعتی)

بزرگترین آرزویم اینست که هیچ آرزویی نداشته باشم.
    (موریاک)

راز موفقیت اینست:هدفی را بی وقفه دنبال کنید.
    (پاولوفا)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عالی ترین سلاح برای مغلوب کردن دشمن، خونسردی است.

اگر خاموش باشی تا دیگران به سخنت اورند بهتر است که سخن گویی و خاموشت کنند.
    (سقراط)

میزان عشق شما به دیگران با میزان عشقی که به خود دارید نسبت مستقیم دارد.
    (دکتر وین دایر)

چقدر روح محتاج فرصت هایی است که در ان هیچ کس نباشد.
    (دکتر علی شریعتی)

این جهان پر از صدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می بافند.
    (فروغ فرخزاد)

انکه حقیقت را نمی داند بی شعور است اما انکه حقیقت را می داند و ان را دروغ می پندارد تبهکار است.
    (برتولت برشت)

مهم اینست که در هر لحظه بتوانیم آنچه را که هستیم، قربانی آنچه را که می توانیم باشیم، بکنیم.
    (ورشال دوبرا)

من کار را از همان جایی که دیگران ترکش کرده اند شروع کرده و پی گیری می کنم.
    (توماس ادیسون)

یکی از نکاتی که افراد موفق را از ناموفق جدا می کند اینست که افراد موفق تلاش می کنند و منتظر می مانند اما افراد نا موفق فقط منتظر می مانند.

هر گرفتاری به اندازه خود، همراه خود امتیاز مثبت دارد.
    (ناپلئون هیل)

برخی از اهداف آنچنان متعالی هستند که حتی شکست در رسیدن به انها شکوهمند و افتخار آفرین است.

انسان چون ارزوی کوچک دارد دنیای کوچکی را انتخاب می کند که با ان تناسب داشته باشد.دنیا را کوچک می بیند تا ارزوی کوچکش به نظرش کوچک نیاید.
    (ایت الله حائری شیرازی)

ناممکن، واژه ای از لغت نامه احمق هاست.
    (ناپلئون بناپارت)

زندگی مثل راندن دوچرخه است،برای اینکه تعادلت را حفظ کنی باید به حرکت رو به جلو ادامه بدهی.
    (البرت اینشتین)

زندگی تراژدی است برای ان کسی که احساس می کند، و کمدی است برای انکه می اندیشد.
    (ژان دلابرویر)

تنها دو چیز نا محدود وجود دارد:اول عالم هستی و دوم حماقت بشر.البته در مورد اولی زیاد مطمئن نیستم.
    (البرت اینشتین)

تجربه، نامیست که همه افراد روی اشتباهات خویش می گذارند.
    (اسکار وایلد)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1- تا بحال هیچ فیلسوفی قدم به عرصه خاک نگذاشته که بتواند دندان درد را تحمل کند. (ویلیام شکسپیر)

2- هرچه بیشتر انسان ها را می شناسم، سگ ها را بیشتر ستایش می کنم. (ایوان شفر)

3- زمانی که پریان از رقصیدن و روحانیون از گوشه نشینی دست برداشتند، عمر دنیای شاد به پایان می رسد. (جان سلدن)

4- واعظ می گوید: چنان کن که من می گویم، نه چنان که من می کنم. (جان سلدن)

5- خداوند، شریر را به اندازه کافی بر تخت نگه میدارد تا فرصت کافی برای توبه کردن داشته باشد. (سوفی سگور)

6- برای شاد بودن، تنها به بدنی سالم و حافظه ای ضعیف نیاز داری. (آلبرت شوایتزر)

7- در زندگی نه هدفی دارم نه مسیری، نه منظوری و نه حتی معنایی. اما شادم و این نشان می دهد که یک جای کار ایراد دارد. (چارلز شولز)

8- فقرا نمی دانند که تنها دلیل آنان برای زندگی، تمایل ما به تظاهر به برخورداری از فضیلت سخاوت است. (ژان پل سارتر)

9- آنان که گذشته را به خاطر نمی آورند مجبور به تکرار آن هستند. (جرج سانتایانا)

10- من مردانی را دوست دارم که مردانه رفتار کنند، قوی و کودکانه. (فرانسواز ساگان)

11- وقایعی مثل انقلاب، تنها شروع جذابی دارند. (هوارد ساکلر)

12- اگر تمامی ما قدرت جادویی خواندن افکار یکدیگر را داشتیم نخستین چیزی که در دنیا از بین می رفت عشق بود. (برتراند راسل)

13- احساس وظیفه در کار نیکو و در روابط آزاردهنده است. انسان ها تشنه محبت اند نه مراقبت. (برتراند راسل)

14- ترس از عشق، ترس از زندگی است و آنان که از عشق دوری می کنند مردگانی بیش نیستند. (برتراند راسل)

5- زندگی خوب، زندگی شاد است، البته منظور من این نیست که اگر شما خوب باشید حتما شاد خواهید بود. منظور من این است که اگر شما شاد باشید خوب زندگی خواهید کرد. (برتراند راسل)

16- زن زشت وجود ندارد، تنها زنانی وجود دارند که حوصله نشستن جلوی آینه و آرایش را ندارند. (هلنا روبنیشتین)

17- بعد از ازدواج دیگر عشق نیست. تنها زندگی است. (رومن رولان)

18- قبل از ازدواج، مرد قبل از خواب به حرف هایی می اندیشد که شما گفته اید اما بعد از ازدواج مرد، قبل از این که شما حرف بزنید به خواب می رود. (هلن رولان)

19- دختری که ازدواج می کند، توجه جمع کثیری از مردان را با بی اعتنایی یکی از آنان عوض می کند. (هلن رولان)

كپي رايت محفوظ نقل از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستي ازدواج دو روح است ودرآن طلاق و جدائي جايز نيست.

وقتی با دوستانت دعوا می‌کنی تازه می‌فهمی آنها چقدر از اسرارت باخبرند

صفت بخل، آبروی انسان را لکه دار می کند، علاقه به دنيا موجب رنجها و گرفتاری ها می شود، ارجمندترين و گرامی ترين خوی ها، نيکی کردن و پناه دادن به بيچاره درمانده و برقرار کردن آرزوی آرزومند است.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خشمگين شدن , انتقام خطاهای ديگران را از خود گرفتن است.

رهبران اهل مطاله هستند.

هرگز مکوش غير آنچه که هستى باشى و بکوش در کمال آنچه که هستى باشى

صبر / نصف ايمان است .

حق / كهنسالتر از قانون است .

پولداران پول دارند / فقرا بچه !

وجدانت را مجبور مكن كه نفهمد آنچه را كه ميبيند

عاقل هر چند هواي دروغ گفتن در انديشه اش باشد / دروغ نمي گويد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستانت را درنظر خود ارزان مينديش و خود را نيز درنظر ايشان چنين مکن. فولر

مردها را شجاعت به جلو می‌راند و زنها را حسادت .

مهم نيست كه شما سرنگون شويد مهم آن است كه دوباره برپاخيزيد.

فقط در ناملايمات است كه فضايل انسان به اوج خود مي رسد در غياب باد توده پنبه مانند يك قله كوه استوار است.

انسان در كشف اسرار طبيعت باهوش ترين حيواناتست و در روش زندگي بي هوش ترين آنها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •