تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 76 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینا کی میخوان دست از آیتم تکراری و مسخره ی بهمن هاشمی بردارن!
    صندلی داغ ادای چه کسیو در میاورد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کسایی که تو 4پایه داغ آورده بودن کیا بودن مثلا؟ یکیشون صداش به شاهین نجفی میزد ..!!..

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر کنم دو نفر از گروه زد بازی بودن... (البته چون زیاد گوش نمیدم، دقیقا اسماشونو نیدونم...)

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

داشتند خواننده های زیر زمینی رو مسخره میکردند : دی باحال بود ، خود مجری هم جو گیر شد آخر برنامه داشت رپ میخوند.

=======
    من این دوتا رو نمیتونم کنار هم بذارم :
    * حذف ۳۰۰دقیقه از آیتمهای سیاسی «خنده بازار»
    از ۴۰۰آیتمی که برای این مجموعه نوشته شده تنها ۳۰۰آیتم گرفته شده واز این ۳۰۰آیتم تنها ۲۰۰آیتم پخش شده است.
    و
    عماد افروغ رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم از دیگر منتقدانی است که به تازگی به صف منتقدان برنامه خنده باز ارپیوسته
    دیگه همه مون میدونیم برا چی اون همه آیتم پخش نشده.... شما اگه خیلی دلت میسوزه که چرا اون آیتم درباره مایلی کهن پخش شد میخواستی اون رو حذف کنی و اون که به خودتون متلک انداخته بود (همون آیتم دیو ها + سیاسیاش) بذاری باشه....

آخه اگه اینا میخواستند کسی کسی رو مسخره کنند که میتونستند برنامه ای بسازند که مردم همه از خنده شلوارشون رو خراب کنند + از اسم واقعی افراد استفاده میکردند! فکر کنم همین ترفتند باعث شده دست خیلیا بسته باشه و نتونند شکایت کنند فقط در حد اعتراض اونم شاید توی یه هفته نامه.....

اگه میخواین تصور کنید که چی شده که اون همه آیتم حذف شده اون قسمت ساختمان پزشکان که مستند ساخته بودند و بردند تو صدا و سیما برای تدوین بعد همه ش سانسور شد رو به یاد بیارین ، دقیقا همون بوده قضیه. یه نفر نشسته و گفته خوب! این آیتم ترویج جن گیریه ، این آیتم توهین به مقامات بالاست ، این آیتم فلانه.... خلاصه همینطور حذف کرده و فکر نکرده که اینا کلی روش فکر شده....

واقعا خیلی حرفه! یعنی این چیزی که ما دیدیم و از این به بعد خواهیم دید از خنده بازار تازه 200 آیتم از چهارصد آیتمی هست که نویسندگان نوشتند.....

پی نوشت: مثل این که جدیدا مد شده همه میرن تو صف منتقدان خنده بازار و.... فکر کنم آش میدن : دی

5. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

زياد ميگفت اعتراض اعتراض ،‌اين بيشتر به شاهين ميخورد تا بقيه ي خواننده ها .....
    اون تيكه ي دادگاه هم خيلي باحال بود ،‌ يارو اوني كه كنار قاضي نشسته بود دادگاه رو با مسابقه اشتباه گرفته بود
    اما قسمت نود درصد داره كم كم خيلي يه نواخت ميشه ..... آقا انگليسي خوبه رو ولي خيلي بهش حال دادن

7. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اون بدبخت ها هم تقصیر ندارن هر چی ایتم میسازن اینا حذف میکنن....

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خنده دارترین قسمت دیشب برنامه 90 درصد بود که دادکان رو آورده بودن و اون قسمت شادابیان(کفاشیان)هم خیلی بامزه بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان چه روز هایی و چه ساعتی پخش میشه؟

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان چه روز هایی و چه ساعتی پخش میشه؟
    5شنبه ها ساعت 10:30
    فکر کنم از هفته های بعد جمعه ها هم بذاره.

12. 2 کاربر از * Helium * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    همین الان تو برنامه ی هفت آقای فراستی درباره ی خنده بازار یه صحبتهای جالبی کرد! من ضبطش کردم حالا اگه تونستم آپلود کنم میذارم اینجا....

مذمون صحبتهاش این بود که من همیشه حمایت کردم از اینها و حتی خودم بهشون گفتم که طنزتون رو باید شدیدتر کنید.....
    ولی از همون سری قبلی هم گفتم که شما مشکل متن دارید یعنی متنتون باید از این حالت لودگی بیاد بیرون....
    مثلا ما کی تو این برنامه چک پول نقد کردیم و.... که توی خنده بازار این رو نشون دادند؟
    فکر کنم ما ازشون تعریف و حمایت که کردیم اینا به جای اینکه بهتر بشن تازه بدتر شدند....

=====
    به نظر من فراستی درست میگه.... اینا میگن ما حواشی و حوادث اطراف شخصیت ها رو به طنز میکشیم ولی مخصوصا توی این سری از خنده بازار میبینیم که چیزایی رو به طنز میکشن که اصلا حتی شبیه ش هم برای این افراد اتفاق نیوفتاده....

مثلا این که فردوسی پور ارتفاع صندلیش خیلی بلنده من نمیدونم منظورش چیه؟؟ اگه قد فردوسی پور کوتاه بود بازم میشد یه جوری توجیه کرد.... البته از این موردها زیاده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •