من تهران پارس آنلاین دارم که فعلا خوبه یه مخابرات هم دارم که اون زیاد جالب نیست اهواز هم پارس دارم که یه مدته خراب شده و میخام چنج کنم کسانی که گرفتن وضع مخابرات خوزستان چطوره؟ راضی هستین؟ ارزش داره بیام سمتش؟
من تهران پارس آنلاین دارم که فعلا خوبه یه مخابرات هم دارم که اون زیاد جالب نیست اهواز هم پارس دارم که یه مدته خراب شده و میخام چنج کنم کسانی که گرفتن وضع مخابرات خوزستان چطوره؟ راضی هستین؟ ارزش داره بیام سمتش؟
Last edited by Binary; 28-01-2013 at 16:45.
قطعا کمه، سرعت شما از 1مگ هم کمتره، توی تنظیمات مودمت ببین downstream چنده؟
قیمتا بد نیست کیفیت اگر خطتون ok باشه به نظر من خیلی خوبه .
Downstream Upstream SNR Margin :12.3 6.3 db Line Attenuation :32.0 22.0 db Data Rate :2048 2045 kbps Max Rate :6932 2247 kbps CRC :0 16
این تنظیمات مودمه نظرتون چیه؟؟
اینم از سرور فناوا
![]()
Last edited by shahabars; 06-08-2012 at 17:57.
دوست عزیز درست بستن سرعتت نسبتا خوبه یخورده کمه .
نه یه خورده کم نیست.مال شما یه خورده زیاده.مخابرات سرعت ها رو واقعی میبنده یعنی روی 2048 که به خاطر مسافت نویز و سایر عوامل مقداری از اون تلف میشه و به زیر 2048 میاد.اما برای بعضی ها مثل شما روی 2560 میبندن که باعث میشه حداقل پهنای باند رو داشته باشید...
اقا اینطوری که معلومه سرعت هارو چه دانلود چه آپلود واقعی میبندن . دوستان هم که میگن usptream رو به تنهایی پایین نمیارن !! حالا من میخوام 2 مگ بگیرم . با این وضعیت 1 مگ بگیرم بهتر نیست ؟!
سلام
کسی اطلاع داره سرویس دهی مرکز علامه اهواز چطوره؟
مخابرات ساعات رایگان هم داره؟اگه داره سرعتش چطوره؟
همونطور که دوستان گفتن خوبه دیگه سرویست، اسپید تستی که قبلا گذاشته بودی بد بود ولی این یکی خوبه
دوستان هیچکس در مورد سوال من نظری نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)