سلام
قصد خرید یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دس دوم رو دارم
راسته که میگن بیشتره امکانات اپل رو نمیشه توی ایران استفاده کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
قصد خرید یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دس دوم رو دارم
راسته که میگن بیشتره امکانات اپل رو نمیشه توی ایران استفاده کرد؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام ... خیر این حرف رو بیشتر عوام میزنن ... ممکنه بعضی مواقع برای دانلود از اپ استور به خاطر آی پی ایران به مشکل برخورد کنید که با v p n مشکل حل میشه ...
سلام
من قصد خرید ipad 4 cellular دارم توی سایت gsm قیمت زده 1860 .... آیا به نظر شما قبل عید بخرم یا بعد عید ؟ الان زمان مناسبی برای خرید هست ؟...
سلام ... چرا آیپد نسل 4 ؟ بهتره به air یا mini 2 فکر کنید ... آیپد 4 مشکل گرما و مدت شارژ شدن داره و وزن زیادی هم داره ...
بهتره air بگیرید ...
الان قیمت آیپد ها تقریبا ثابت شده ...
سریال آیپد رو در لینک بالا چک کردم. مدت زمان انقضا گذاشته واسه گارانتی دستگاه. این یعنی دستگاه مشکلی داره؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم یه محاقظ صفحه ی ضد ضربه براش گرفتم یه مقدار حالت چسبندگی داره و موقع کشیدن دست روی صفش دست روی صفحه گیر میکنه. این طبیعیه؟! (مارک MOCOII به قیمت 145 تومن)
Last edited by AmiIin; 18-02-2014 at 16:17.
مغازه ای هست که بزان این کار رو کنی یعنی دسترسی به اینترنت رو بدن که بری تو این سایت و شماره سریال رو چک کنی ..
الان من برای مک بوکم که مال ۲۰۱۱ هست و اون موقع خریدم و تا به حال چک نکردم این پیغام رو میده
We're sorry, but this serial number is not valid. Please check your information and try again.
سلام ... مشکل چیه ؟ تا 16 feb 2015 گارانتی داره ... شما یک سال تاریج رو بکشی عقب تاربخ اکتیو شدن هست ...
نیاز نیست اجازه بده ... این حق شماست ... میتونید با خودتون گوشی ببرید و با اینترنت سیم کارت چک کنید .
سریال نامبر اشتباه هست ... ( یا نامعتبر ... )
نا معتبر باشه یعنی چی ؟
آخه من از مغازه خریدم که آک بود .. یعنی تقلبی بوده و چینی ؟
سلام ... نه تقلبی که نه ... شما سریال پشت بدنه مک بوک رو وارد کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)