تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 38 از 461 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

بنده فقط یه چیز میدونم ازین کتاب اونم این که اصلا تو شهرستان که گیر نمیاد
    حداقل تو کرمانشاه هیچ جا پیداش نکردم . البته به طرز عجیبی کتاب خونه مدرسه مون دارتش ! ولی باید بزاری اول مهر شه کتاب خونه باز شه تا برم قرضش بگیرم برای مدتی نامعلوم
    بچه ها داره دروغ ميگه حرفشو باور نكنيد چون همه جا هست(شوخي!!!!!)

برو پاساژ سروش كتابفروشي دانش نه!! اون يكي اسمش چي بود نمي دونم(فك كنم انديشه نو) همون طبقه همكف بپرسي برات ميگن اونجا كتاباي 10استاد رو مياره(من خودم از اونجا گرفتم !!!!)

بچه ها پست vahid-p تاييد ميشه 10 استاد كتاباي رياضيش خوبه ولي بقيه كتاباش رو تاييد نمي كنم چون كتاباي بهتري هم از اونا وجود داره

دوستان لطف كنن پيغام خصوصي ندن چون نمي تونم جواب بدم( اينترنتم شده روزي 1 ساعت يارانه گرفته )

موفق باشيد
    Last edited by Samba; 28-07-2011 at 10:13.

2. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام,
    بچه ها من هنوز جوابمو در مورد خلاصه نویسی نگرفتم الان وقتی تست میزنم نکته های جدیدو گوشه کتابم مینویسم.....پس چیو خلاصه کنم(اگه یکی یه جواب کامل در مورد اینکه چطوری هردرسو خلاصه نویسی کنم بذاره وااااقعا ممنون میشم)
    چنتا سوال دیگه هم داشتم:
    1-از چه نظر برنامه ریزی گزینه 2 خوب نیست؟
    2-من فردا آزمون دارم ولی همیشه وقت کم میارم میخام تا قبل از کنکور روشایی که دوستان بهم میگن و امتحان کنم تا ببینم کدوم واسم خوبه درحال حاضر من از رو وقت پیشنهادی جلو میرم وقتم تموم شد میرم درس بعدی ولی همیشه 5-6تا از سوالای ریاضی و فیزیک و بعضی وقتاهم از ادبیاتم میمونه حالا خاهشا یه روش پیشنهاد کنین
    3-صفحه آخر درسای عربی رو بخونم؟؟لغتای جدید کارگاه ترجمه ک آخر کتاب نیومده چطور؟؟
    4- من از لایتنر برا بیشتر درسا استفاده میکنم اینکارو ادامه بدم؟؟؟؟اگه نه چرا؟؟
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by Atefe_72; 28-07-2011 at 14:15.

4. 2 کاربر از Atefe_72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام,
    بچه ها من هنوز جوابمو در مورد خلاصه نویسی نگرفتم الان وقتی تست میزنم نکته های جدیدو گوشه کتابم مینویسم.....پس چیو خلاصه کنم(اگه یکی یه جواب کامل در مورد اینکه چطوری هردرسو خلاصه نویسی کنم بذاره وااااقعا ممنون میشم)
    چنتا سوال دیگه هم داشتم:
    2-من فردا آزمون دارم ولی همیشه وقت کم میارم میخام تا قبل از کنکور روشایی که دوستان بهم میگن و امتحان کنم تا ببینم کدوم واسم خوبه درحال حاضر من از رو وقت پیشنهادی جلو میرم وقتم تموم شد میرم درس بعدی ولی همیشه 5-6تا از سوالای ریاضی و فیزیک و بعضی وقتاهم از ادبیاتم میمونه حالا خاهشا یه روش پیشنهاد کنین
    3-صفحه آخر درسای عربی رو بخونم؟؟لغتای جدید کارگاه ترجمه ک آخر کتاب نیومده چطور؟؟
    ممنون از راهنماییتون
    به نظرم بعد از چند بار که یه مبحثو مطالعه میکنید شروع کنید به خلاصه نویسی یعنی منظورم اینه همون اول وقتی می خواید تازه یه چیزیو یاد بگیرید خلاصه نویسی نکنید (چرا ؟ چون اون دفعه اول از دید شما همه نکات مهم هستن و حجم زیادی از خلاصه شما رو مطالبی در بر میگیره که بیهوده هستن و ارزشی ندارن )
    مطالبی از مبحث که مطمئنید تا 1 سال دیگه هم یادتون نمیره ( انقدر واستون بدیهی شدن) وارد خلاصه نویسی نکنید
    کلاَ نکاتی که فکر می کنید یادتون میره یا ارزش خیلی بالایی دارن خلاصه کنید
    از تست هایی که بعدش حل می کنید اونایی که 1-غلط حل کردید 2-به ظاهر مهم هستن علامت گذاری کنید .
    نکته های جدیدی ممکنه تست ها داشته باشن اونا هم باید یادداشت کنید
    بعد برای آزمون دیگه لازم نیست کل جزوه مطالعه بشه و همه تست هارو یه بار دیگه حل کنید
    فقط همین نکات + تست های علامت دار حل کنید کافیه .
    برنامه ریزیه گزینه 2 ندیدم چجوریه ..
    ولی جزوه های گزینه 2 ( گام اول دروس پایه) من استفاده می کردم خیلی عالی بودن همه نکات در برداشتن در یک کلام مفید و مختصر.
    جعبه لایتنر هم خوبه برای واژه های زبان انگلیسی و کلا دروس حفظی خوبه .حتماَ ادامه بده .

6. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هنوز جوابمو در مورد خلاصه نویسی نگرفتم
    خلاصه نویسی میتونه خیلی مفید باشه ولی نه همیشه. ببین من وقتی سوم بودم، تقریبا تمام دروس دوم و سوم رو با سلیقه ی هرچه تمام خلاصه کردم و الانم دارمشون. ولی بعدا خیلی پشیمون شدم. دلایل:
    1. وقت بسیار زیادی ازم گرفت. میتونستم با بجای اینکار، بشینم یه دور کامل درس رو بخونم.
    2. صبر و تحمل خیلی زیادی میخواد.
    3. برای اکثر دروس، خلاصه نویسی بی معنیه. چون دقیقا نمیدونی چیو باید خلاصه نویسی کنی. بزار بیشتر توضیح بدم. خلاصه نویسی با خودش وسواس میاره. این وسواس باعث میشه نکات خیلی زیادی رو توی خلاصه ها بنویسی که عملا دیگه اسمش خلاصه نیست.
    4. (این از همه مهمتره) اکثر کتاب های تست و کمک درسی، خودشون درس رو بصورت خلاصه گفتن و کار شما رو آسون کردن. دو سه تا مثال: کتاب جمع بندی عربی نشر الگو. این کتاب تمام قواعد و نکات عربی رو خیلی خلاصه و جمع و جور گفته. کتاب هندسه1 و 2 گاج سفید. درسنامه های این کتاب، خودش خلاصه نویسیه. در ضمن، کتاب های آبی قلمچی با اینکه از نظر من بسیار مزخرف هستن، ولی گزیده ی نکاتشون خیلی خوبه.*** علی الخصوص توی درس شیمی. ***
    حتی اگه یه کتاب ، خیلی مفصل توضیح داده باشه و نشه به عنوان خلاصه ازش استفاده کرد، میتونی قسمت های مهم و کلیدی رو هایلایت کنی.

ولی یه جاهایی خلاصه نویسی خیلی کمک میکنه. این رو دیگه باید خودت تشخیص بدی. مثلا فصل یک شیمی 2 ، هزار تا اسم دانشمند داره که هر کدوم هزار تا اختراع کردن. اینجا خلاصه نویسی آدم رو نجات میده.

8. 6 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خلاصه نویسی میتونه خیلی مفید باشه ولی نه همیشه. ببین من وقتی سوم بودم، تقریبا تمام دروس دوم و سوم رو با سلیقه ی هرچه تمام خلاصه کردم و الانم دارمشون. ولی بعدا خیلی پشیمون شدم. دلایل:
    1. وقت بسیار زیادی ازم گرفت. میتونستم با بجای اینکار، بشینم یه دور کامل درس رو بخونم.
    2. صبر و تحمل خیلی زیادی میخواد.
    3. برای اکثر دروس، خلاصه نویسی بی معنیه. چون دقیقا نمیدونی چیو باید خلاصه نویسی کنی. بزار بیشتر توضیح بدم. خلاصه نویسی با خودش وسواس میاره. این وسواس باعث میشه نکات خیلی زیادی رو توی خلاصه ها بنویسی که عملا دیگه اسمش خلاصه نیست.
    4. (این از همه مهمتره) اکثر کتاب های تست و کمک درسی، خودشون درس رو بصورت خلاصه گفتن و کار شما رو آسون کردن. دو سه تا مثال: کتاب جمع بندی عربی نشر الگو. این کتاب تمام قواعد و نکات عربی رو خیلی خلاصه و جمع و جور گفته. کتاب هندسه1 و 2 گاج سفید. درسنامه های این کتاب، خودش خلاصه نویسیه. در ضمن، کتاب های آبی قلمچی با اینکه از نظر من بسیار مزخرف هستن، ولی گزیده ی نکاتشون خیلی خوبه.*** علی الخصوص توی درس شیمی. ***
    حتی اگه یه کتاب ، خیلی مفصل توضیح داده باشه و نشه به عنوان خلاصه ازش استفاده کرد، میتونی قسمت های مهم و کلیدی رو هایلایت کنی.
    .
    باهات موافقم. من خودم خلاصه نویسی نکردم و فقط گفتم که گرامر زبان چون اون کتاب گاج از کتابخونه برداشته بودم که باید پسش میدادم.
    اما مثلا دروسی مثل ریاضی و فیزیک و حتی شیمی تو خود کتاب تست هر نکته مهمی بود با مداد قرمز علامت میزدم و واقعا برا مرور خیلی راحته و سریع دوره میشه. قبلا هم مثال زدم مثلا من درسنامه های فیزیک رو برا مرور تو یه ساعت 4 فصل رو میخوندم و کامل هم برام یادآوری میشد.
    حالا شاید خلاصه نویسی مفید باشه، ولی من حوصلشو نداشتم و الان هیچ ضرری نکردم چون چیزی نبود تو کنکور که یادم رفته باشه.
    ولی یه جاهایی خلاصه نویسی خیلی کمک میکنه. این رو دیگه باید خودت تشخیص بدی. مثلا فصل یک شیمی 2 ، هزار تا اسم دانشمند داره که هر کدوم هزار تا اختراع کردن. اینجا خلاصه نویسی آدم رو نجات میده.
    بله نیاز به خلاصه نویسی داره ولی یادمه تو یه درسنامه ی فصل 1 شیمی 2 مبتکران نوشته بود "تاریخ ادبیات!" و خیلی خوب بود. دقیقا خلاصه همه ی دانشمندا بود که البته اگه کسی مبتکران نمی خونه، خودش میتونه خلاصه نویسی کنه، برا یکی دو مورد وقت زیادی نمی بره این خلاصه نویسا.

10. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من ناامید شدم اصلا امید ندارم یکی بیاد یه فاز مثبت !!

12. این کاربر از milad_face_off بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام,

این نوع برنامه ریزی به درد عمه پور دستمالچی میخورهواقعا مزخرفه!البته انتقاد دلسوزانه بود

14. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parsa700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
    یه چند وقتیه که هر یزی حواسمو پرت میکنه
    سلام.منم مشکل شما رو داشتم و همیشه خودم رو با دیگران مقایسه می کردم و اینی که وقتی یه مطلب رو می خوندم صد بار از خودم سوال میکردم آیا این بهترین روشه؟ کلا البته بنده خیلی خیالی هم هستم مثلا اگر 2 ساعت فیزیک می خوندم(رکوردمه!) خودمو میدیدم که دارم تو دانشگاه درس میدم و دانشگاه اتمی ایران رو افتتاح می کنمالیته نتیجشم این بود که تا آخرش بی برنامه بودم و کنکور رو هم خراب کردم.راه هایی که به نظرم می رسه اینه که خودت رو زیاد درگیر قید و بند نکنی و فقط جوری درس بخونی که دوست داری حتی اگه این کاری که می کنی تاثیر مثبتی برای کنکورت نداشته باشه.دلیلشم اینه که علاقه و انگیزه برای ادامه ی این مسیر واقعا طولانی خیلی لازمه.کلا سعی کن حسابی توی درسی که می خونی غرق شی و برات مهم نباشه که چه قدر طول می کشه!و البته برای من موقع آزمون های آزمایشی و امتحان های مدرسه این مشکل کم می شد.هرموقعی هم که به نتیجه ی کاری که داری میکنی گیردادی بگو توی امتحان های آزمایشی و امتحان های مدرسه و در نهایت کنکور همه ی کار هایی که من می کنم ثابت میشه و تایید میشه ومن وقت ارزیابی کارام رو دارم و اون موقع تصمیم می گیرم..حالا خدا کنه درست فهمیده باشم مشکلتو....

موفق باشی.

16. این کاربر از parsa700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
    یه چند وقتیه که هر چیزی حواسمو پرت میکنه مثلا صدای کولر سایه خودم روی کتاب وقتی دارم می خونم هیچیم حتی حواسمو پرت میکنه میفهمین اصلا نمی تونم تمرکز کنم جای اینکه فکرم روی درس باشه فقط روی این چیزاست. دیگه خودمم نمی دونم چمه اینا اصلا چیزی نیست که من واقعا باهاش مشکل داشته باشم مثلا در مورد کولر : توی کلاسمون یه کولره که واقعا صداهای وحشتناکی داره من اصلا اگه بچه ها بهم نگن متوجه نمیشم ولی نمیدونم چمه میدونین همین تمرکز بالا رو وقتی بهم دوستام یاداوری کردن حالا وقتی صدای خیلی آهسته ای هم میشنوم نه این که اذیتم کنه فکرم مشغولشه یا مثلا دو مورد هوش (که خیلی تو مدرسه ما مطرحه): همه بهم میگن آی کیویه خیلی بالایی دارم همین باعث شده یه چند وقتیه وقتی درس می خونم ذهنم فکر اینه که نکنه نفهمم یا این که مثلا به جای این که فکرم روی مطلب باشه رو اینه که ذهنم داره چه جوری تجزیه و تحلیل میکنه کلا این که درگیر هیچ و پوچم میدونم دارین میخندین ولی تو رو خدا یه چیزی بگین
    ولی من میگن که ای کاش من مثل شما بودم چرا که دقیقا من عکس مشکل شما را دارم

من بیشتر مواقع در طول روز آنچنان درگیر کار و مطالعه خودم هستم که راحت یادم میره که باید غذا بخورم.
    خیلی مواقع اصلا صدای تلفن و آیفن را نمی شنوم. (یعنی اصلا متوجه صدا نمیشم)
    وقتی با دوستان توی مهمانی هستم بارها شده که بعضی دوستان از من گله مند شدند که چرا کم توجهی به آنها داشتم. آخه آنها نمی دونند که من وقتی به یک نفر توجه می کنم خیلی برام سخت میشه که به یکی دیگه توجه کنم.
    بارها و بارها شده که چای ریختم که بخورم و نخورده سرد شده

و راحت بگم
    جوری شدم که اگر برنامه دقیق روزانه خودم را مشخص نکنم که امروز میخوام چه کارهایی انجام بدم این احتمال همیشه وجود داره که اگه بر روی یک چیز متمرکز بشوم احتمال فراموش شدن خیلی چیزها برایم وجود دارد

حال بعضی دوستام میگن که دوست دارن تمرکز من را داشتند ولی خودم زیاد همچین حسی را ندارم

حال که دوست عزیز من شما را با خودم و شرایط خودم مقایسه می کنم می بینم که
    من چون فقط در یک لحظه به یک چیز تمام اهمیت میدم دیگه محیط اطرافم برام خنثی میشه
    و شما چون اهمیت آن چه که میخوای زیاد برایت ملموس نشده چیزهای کم اهمیت اطراف ذهنت را به سمت خودش می کشونه
    و منظورم هم از اینکه میگم «آنچه که میخوای» هم خواسته در زمان حال هستش و هم خواسته در سطح کلان که در دنیای ما بهش میگن آرزو
    Last edited by esilovexp; 28-07-2011 at 23:30.

18. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام,
    چنتا سوال دیگه هم داشتم:
    ممنون از راهنماییتون
    امضام رو ندیدی؟؟؟
    نوشتم که دستور پخت و استفاده از طرح گام اول گزینه دو (بقیه هم بد نیست نگاهی بندازن ): مزایا و معایب به دور از هرگونه جناح گیری
    اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم اکثر سوالاتت رو اونجا جواب دادم.

20. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •