فکر کنم باید با یه هکر مشورت کنی
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
راه حل ساده :
استفاده از یک تروجان مثل Sub 7 یا NetDevil
سلام بچه ها :
مي خواستم بدونم منظور از Ip چيه ؟
ما كامپيوترامون شبكه هستند مي خواستم بيشتر راجع به شبكه كردن بدونم ممنون مي شم كمكم كنيد
اصلا Ip مخفف چيه؟
اصلا ربطي به شبكه داره ؟
چطوري مي شه به هش دسترسي داشت؟
سلام دوستان من برنامه نويسي تحت شبكه كار مي كنم كسي هست سوالات مرا در زمينه قفل ركورد و ترانزكت در جواب بده ؟ ممنون ميشمaccess 2003
منبع:سایت سخاروش
آدرس IP
برقراری ارتباط در يک شبکه ، مستلزم مشخص شدن آدرس کامپيوترهای مبداء و مقصد است ( شرط اوليه بمنظور برقراری ارتباط بين دو نقطه ، مشخص بودن آدرس نقاط درگير در ارتباط است ) . آدرس هر يک از دستگاه های درگير در فرآيند ارتباط ، توسط يک عدد منحصربفرد که IP ناميده می شود ، مشخص می گردند. آدرس فوق به هريک از کامپيوترهای موجود در شبکه نسبت داده می شود . IP : 10. 10.1.1 ، نمونه ای در اين زمينه است
انواع آدرس های IP
آدرس IP ، يک آدرس منطقی سی و دو بيتی است که می تواند يکی از انواع زير باشد :
Unicast . يک آدرس IP از نوع Unicast ، به يک اينترفيس شبکه متصل شده به يک شبکه مبتنی بر IP نسبت داده می شود. آدرس های IP از نوع Unicast در ارتباطات "يک به يک" ( One-To-One) استفاده می گردند .
Broadcast . يک آدرس IP از نوع Broadcast بمنظور پردازش توسط هر گره موجود بر روی سگمنت يکسان شبکه ، طراحی شده است . آدرس های IP از نوع Broadcast در ارتباطات از نوع "يک به همه " ( one-to-everyone ) ، استفاده می گردند .
Multicast . يک آدرس IP از نوع Multicast ، آدرسی است که يک و يا چندين گره را قادر به گوش دادن به سگمنت های مشابه و يا متفاوت می نمايد. آدرس های فوق ،ارتباط از نوع "يک به چند" (one-to-many ) را فراهم می نمايند .
نمايش آدرس IP
آدرس IP ، يک مقدار سی و دو بيتی است که کامپيوترها با مهارت خاصی از آن بمنظور انجام عمليات خود در يک شبکه کامپيوتری مبتنی بر TCP/IP استفاده می نمايند . انسان در مقابل استفاده از يک عدد باينری سی و دو بيتی که بخاطر سپردن آن همواره مشکل خواهد بود ، از سيستم دهدهی ، استفاده می نمايند . ( استفاده از سيستم دهدهی در مقابل سيستم باينری ) . بدين دليل برای نمايش يک آدرس IP از شکل دهدهی ( decimal ) آن استفاده می گردد.آدرس های IP سی و دو بيتی از بيت با ارزش بالا بسمت بيت با ارزش پائين ، به چهار واحد هشت بيتی ( گروه هشتگانه ) که به هر يک از آنان Octet گفته می شود ، تقسيم می شوند . آدرس های IP معمولا" بصورت چهار octet دهدهی که توسط يک نقطه از يکديگر جدا می گردند ، نوشته می شوند . مدل نمايشی فوق را Dotted Decimal می گويند . مثلا" آدرس IP : 00001010000000011111000101000011، پس از تقسيم به چهار Octet ( گروه هشتگانه ) ، بصورت زير نمايش داده می شود
سلام ، کسی می دونه چطور می شه از یک سیستم متعلق یه یک domain می خواهم به یک فولدر در یک سیستم دیگر در همان domain دسترسی داشته باشم. وقتی آدرس ip رو می زنم اجازه دسترسی به فولدر share شده رو نمی ده ولی وقتی با اسم سیستم وصل می شم . اجازه می ده . لطفاً راهنمایی کنید برایم خیلی عجیبه
اگر پسوورد admin رو داشته باشی می تونی به سیستمش بدون اینکه خودش بفهمه دسترسی داشته باشی
از راهنماييتون واقعا" ممنونم
يه سئوال ديگه :
ما مي خوام تو شبكه مون طرح اتوماسيون اداري رو انجام بديم(paperless) من خودم برنامه نويسم ولي چيزي راجع به شبكه نمي دونم من به دلفي و اكسس فكر كردم با نوشتن برنامه اش مشكلي ندارم اما يه مسئله كه ميمونه اينه كه تويه شبكه امكان داره همزمان چند نفر بخوان از برنامه استفاده كنن انوقت مشكل ايجاد مي شه
به خيلي راهها فكر كردم مي خواستم بدونم كسي تاحالا اين كارو بدون برنامه نويسي و از يه راه آسون ترو كاربردي تر طراحي نكرده ؟
كسي مي تونه در رابطه با مشكل برنامه ي من تو شبكه كمكم كنه تا اونو حل كنم؟
(paperless) يه برنامه اي جهت نامه نگاري در سيستم هاي اداري به صورت حذف كاغذ در امور يعني يوزرها مي تونن با داشتن پسورد خودشون وارد شبكه بشن و نامه هاي مخصوص به خودشون و بخونن و مشخص بشه كه اين نامه از از طرف چه واحدي و همچنين در صورت باز شدن نامه مشخص بشه اون واحد مربوطه نامه به دسش رسيده (نامه خوانده شده)
من زیاد با اتوماسیون اداری آشنا نیستم ولی چرا یک Mail Server داخلی راه نمیندازید خیلی بهتر و کامل تره فکر کنم.
توضیح کامل بدین من network programming کار میکنم شاید بتونم کمک کنم ......
-----=------
Last edited by __Genius__; 15-06-2007 at 17:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)