تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 38 از 598 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4

سلام
    من هرجارو گشتم نتونستم دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو پیدا کنم. (خودم میدونم که زمان انتخاب رشته گذشته، اما لازم دارم دفترچه رو). کسی میتونه کمک کنه؟
    کسی دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو داره یه جایی آپلود کنه ما دانلود کنیم؟

ممنون

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

مطمئنی فقط واسه 1 ترم میشه انتفالی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه رئیس سازمان سنجش که اعلام کرده بود 1 ترم باید تو همون دانشگاهی که قبول شدی بخونی بعد میشه ترمایه بعدو انتقالی گرفت
    با دیدن این مطلب تصمیم گرفتم یه شرح کامل از انتقالی و مهمانی بنویسم ( به عنوان یه تجربه دار و این که توی 1سالی که گذشت مرتب پیگیرش بودم )
    چون واقعاَ هیچ پست کاملی در این زمینه توی این فروم ندیدم و کمبودشو حس می کردم .
    اولاَ که چیزی به نام انتقالی در همون اول وجود نداره ( به جز در موارد خاص مثلا انتقالی دائم فرزند اعضای هیئت علمی دانشگاه مقصد و همچنین یه سری تبصره و استثنا برای خانواده های شهدا ، جانبازان و ... )
    پس اگه پدر و مادرتون عضو هیئت علمی دانشگاهی نیستن که تصمیم دارید برید و نه جز دومی ...چیزی به نام انتقالی دائم (قبل از مهمانی ) و نیز مهمانی در ترم 1تعریف نشده . پس با این حساب باید حداقل 1 ترم بخونید ( احتمال رخ دادن همین حداقل زیر 5درصد هست و به نظرم شما توی ذهنتون حداقل 2 ترم در نظر بگیرید که باید توی شهر قبولیتون درس بخونید)
    ترم 1 آبان توی سایت سازمان سنجش فرمی تحت عنوان "مهمان مبنا" میاد
    مهمانی مبنا به درد اون افرادی میخوره که حداقل 90 تا 95 درصد نمره قبولی در دانشگاه مورد نظر رو در کنکور سراسری اوردن .داشتم دوستی که رتبش 2500 شده بود و در خواست برای مکانیک صنعتی اصفهان داده بود وقبول شده بود ( فکر می کنم مکانیک صنعتی اصفهان پارسال تا 2000 گرفته بود )
    پس اگه رشتتون مثلا در دانشگاه x تا رتبه 2000 گرفته و شما 5000 شدید باید قید اینو بزنید. وبرید به دنبال مهمانی عادی.
    **مهمانی مبنا 1ترم هست و باقی ماندن دانشجو به نظر مقصد وابسته هست و در صورت موافقت تا هر زمانی دوره شبانه محسوب میشه و مدرک هم دانشگاه مبدا صادر میکنه **
    مهمانی عادی : قبلاَ باید برای درخواست این مهمانی فرم مهمانی در دانشگاه مبدا (همونجا که داری درس می خونی ) پر میکردیم و امضای مدیر گروه ، معاونت آموزشی دانشکده ، آموزش دانشکده میگرفتیم بعد فرم رو به دانشگاه مقصد تحویل میدادیم که البته همین امضا گرفتن از مبداَ 7 خوان رستم سخت تر بود
    ******چون معمولاَ این دانشگاه مبداَ هست که مخالفت زیادی می کنه******
    مدیر گروه میگفت اگه قرار باشه همه غیر بومی ها برن دیگه کسی اینجا نمی مونه!
    با فرض موافقت در دانشگاه مبداَ فرم میرفت دانشگاه مقصد و اونجا بررسی میشد اولویت هم قرار میدن با
    1- دانشجوی دختر
    2-فرد متأهل
    3-دانشجویی که مشکل حاد پزشکی داشته باشه (که واسش کمیسیون تشکیل میدن و سختیه خودشو داره)
    4-مسافت زیاد (هر چقدر مسافت دانشگاه مبدا و مقصد -یعنی جایی که فرد ساکن بوده قبلاَ- بیشتر باشه احتمال موافقت بیشتره
    5-دانشجوی با معدل بالا (که دقیقاَ همینجا یه تناقضی پیش میاد معمولاَ کسی که معدلش بالاهست دانشگاه مبداَ به این راحتی موافقت نمی کنه که اصلا بخواد به این مرحله برسه
    اما الان 3ماه هست که سامانه اینترنتی تشکیل دادن و اونجا فرم پر می کنید ( برای ترم پاییز اردیبهشت سال تحصیلی قبل و برای ترم زمستان آبان ثبت نامشه ) دیگه امضا گرفتن از اون افراد توی دانشگاه مبداَ و همچنین تحویل فرم از روی دوشتون برداشتن و صدالبته که احتمال موافقت هم پایین اومده چون دیگه شما توی این پروسه نقشی ندارید و الان میگن دیگه نباید به دانشگاه مبدا ومقصد مراجعه کنید !!!!
    اون اولویت هایی که برای موافقت در دانشگاه مقصد در روش قدیمی گفتم همچنان در این روش (اینترنتی) وجود داره
    در صورتی که جز موارد خاص هستید مدارکتون باید اسکن و ارسال بشه.
    بعد از اینکه موفق شدید مهمانی بگیرید شما حداقل 3ترم مهمان هستید و بعد از 3ترم برای شما تصمیم میگیرن که
    1-شمارو برگشت بدن به دانشگاه مبداَ
    2-مهمانی دائم به شما بدن
    3-مهمان تبدیل بشه به انتقالی دائم
    و همه ی اینا به معدل شما توی مقصد بستگی داره ( که البته قانون هر دانشگاهی فرق داره مثلاَ یه دانشگاهی میگه بایدمعدل از میانگین هم رشته و هم ورودیهات بالاتر باشه یه دانشگاه میگه باید جز 5%باشی )
    حالا اگه شماره 1 اتفاق بیوفته که می تونم با جرأت بگم شما 3ترم یا 1/5 سال از وقتتون هدر دادید چون وقتی شما بر میگردید به دانشگاه مبداَ وهیچکدومتون از واحد هایی که پاس کردید توی 3ترم گذشته قبول نمی کنن
    شماره 2 ، شما تا آخر کارشناسی اونجا به عنوان مهمان هستید ( یعنی دوره شبانه حساب میشید وباید پول شبانه بدید ) بعلاوه اینکه مدرکتون از دانشگاه مبدا صادر میشه .
    شماره 3، بهترین حالت ممکن از دوره شبانه در میاید (روزانه میشید ) و مدرک هم دانشگاه مقصد صادر می کنه .

فقط در مورد دانشجوهای دوره شبانه که میخوان مهمانی بگیرم اطلاعی ندارم اونا وضعیتشون چی میشه و گرنه درمورددانشجوهای روزانه که قصد مهمانی( در همان رشته تحصیلی و در دانشگاهی که ساکن اون شهر هستن ) دارن سعی کردم تمام نکاتی که به خاطر دارم بگم.
    اگه سوالی بود در خدمتم

3. 5 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دانشگاه علم و صنعت:
    دانشگاه علم و صنعت بعنوان چهارمین دانشگاه برتر کشور در حوزه فنی مهندسی دارای تنوع نسبتا قابل قبولی از لحاظ رشته های موجود در دانشگاه می باشد که این رشته ها عبارتند از: 1-مهندسی برق 2-مهندسی مکانیک 3-مهندسی عمران 4-مهندسی صنایع 5-مهندسی کامپیوتر در دو گرایش 6-مهندسی شیمی 7-مهندسی راه آهن در سه گرایش 8-مهندسی مواد و متالورژی در سه گرایش 9-مهندسی خودرو 10 مهندسی معماری 11- فیزیک 12-ریاضی
    درباره ی کیفیت ساختمانها موجود در دانشگاه باید گفت طی چند سال اخیر موج ساخت و ساز در دانشگاه شدت گرفته و دانشگاه بسیار از این لحاظ در شرایط خوبی قرار دارد، این ساخت و سازها در سالهای اخیر عبارتند از: 1-ساختمان دانشکده ریاضی 2-مجتمع کلاسهای علوم پایه 3-دانشکده مهندسی برق 4-دانشکده مهندسی صنایع 5-دانشکده مهندسی کامپیوتر (در شرف بهره برداری) 6-دانشکده مهندسی عمران (در شرف بهره برداری) 7-مجموعه ورزشهای آبی 8-کتابخانه ی مرکزی و مرکز اطلاع رسانی(در حال ساخت) که انصافا هم ساختمانهای جدید دانشگاه بسیار با کیفیت و شیک ساخته می شوند.
    خوب ....
    اما همه ی این تعریفها و تمجیدها که از دانشگاه کردم به این معنی نیست که شما را به انتخاب دانشگاه علم و صنعت ترغیب کنم...بلکه برعکس می خواهم خدمتتان عارض شوم اگر در پی این هستید که به یک دانشگاهی بروید که در آینده از اینکه در آن دانشگاه تحصیل می کنید احساس خوبی داشته باشید شدیدا توصیه می کنم که علم و صنعت را انتخاب نکنید... علم و صنعت را دانشجویانش به هیچ وجه دوست نمی دارند...علی رغم امکانات منحصر بفرد(به معنای واقعی کلمه منحصر بفرد)...والسلام.
    جاااااااااااان؟
    شما خوبی ها رو گفتی بعد یهو گفتی بده و هیچ دلیلی نیاوردی.
    خب چرا بده؟

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ....

جاااااااااااان؟
    شما خوبی ها رو گفتی بعد یهو گفتی بده و هیچ دلیلی نیاوردی.
    خب چرا بده؟
    ببینید اصلا جو دانشگاه یه جوریه که همه چیز روی مخ دانشجوهاست...از اون روز اول که معارفه شروع میشه همه چیز طوری رقم میخوره که باعث میشه دانشجوها نسبت به دانشگاه حس بدی پیدا کنند.... خیلی مسائل هست که من نمیتونم بطور کامل باز کنم تو فضای اینترنت...تمامی کلاس های عمومی و علوم پایه تفکیک جنسیتی هستند...حراست به همه چیز گیرهای الکی میده...وارد دانشگاه که میشی یه چیزی به اسم منشور پوششی زدند یه دونه واسه دانشجوهای پسر یه دونه واسه دانشچوهای دختر که یه چیزهایی توش نوشته که واقعا آدم نمی دونه چی بگه؟! ببینید از این مسائل خیلی زیاده اونجا...اینهایی که من گفتم شاید به خودی خود چیزهای بزرگی به نظر نیان ولی باعث میشن که دانشجو از دانشگاهش یه جورایی دلزده بشه...

6. 2 کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه مکانیک داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دانشگاه صنعتی اصفهان شبانه مکانیک داره؟
    پارسال که داشت. البته ظرفیتش بیشتر از 5 نفر نبود حالا دقیق یادم نیست چند تا بود اما شاید امسال بیشترش کنن.

9. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

البته می نویسن 5 نفر... اما بیشتر میگیره...

11. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان معلوم نمي شه كه دقيقا چه روزي از هفته اول مرداد نتايج مياد؟

يعني يه روز ثابت نيست كه هر سال همون موقع نتيجه ها بياد؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان معلوم نمي شه كه دقيقا چه روزي از هفته اول مرداد نتايج مياد؟

يعني يه روز ثابت نيست كه هر سال همون موقع نتيجه ها بياد؟
    هفته دوم میادش یه چند روز دیگه تو همشهری می نویسه

14. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

به نظرم رو 12 ام بیاد.... پارسال هم همین حدودا بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •