افشین ادیبی که اسمش داخل لیست بو د رتبش ۱۷۰۰ منطقه سه
افشین ادیبی که اسمش داخل لیست بو د رتبش ۱۷۰۰ منطقه سه
ای خدا منطقه 3امسال چقدر زیاده.........ایشون معدل کتبیشون چنده؟؟؟
مگه شما بازم افراد لیستو میشناسین ؟معدل کتبیش هجده و نیمه .
افشین همسایمونه خودمم تازه فهمیدم . بعد شما چند نفرو میشناسین.
من هیچ کسی رونمیشناسم.میگم 3نفر خودشم زیاده....همسایتون فقط از این دانشگاه قبول شده؟؟انتخاب اولشو کجا میزنه.؟؟شما برای مصاحبه مدرکی می برین؟؟؟
راستی شما یه زنگی به دانشگاه بزنین بگید اسمتونو برای پزشکی نزدن.چون تعداد پزشکی یه 10نفری بیشتر شده...حتما زنگ بزنین شاید اشتباهی شده که اسمتونو نزدن.
باشه زنگ میزنم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه بعدشم منظورتون از مدرک چیه ؟ گفتن هر چی که داخل سایت زدیم و بیارین یعنی کارت ملی و شناسنامه . افشین هم رتبش خوبه هم معدلش اولویت اولشم دندون قشمه که به احتمال ۱۰۰ درصد یکی از قبولیاست .
Last edited by rezamousavifard; 13-11-2012 at 20:37.
سلام...من هم برای دارو رامسر رفتم روز اول دقیق 50 نفر اومده بودن روز دومو نمیدونم ولی به احنمال زیاد همون 50 60 نفر باشیم که نهایتا 35 نفر برمیداره...سئوال فقط در مورد رشته و اینکه چرا زدم پرسیدن با سوابق تحصیلی با 3 4 خط متن زبان گفتن بخون بعد ترجمه کن (در مورد پنی سیلین بود)...فقط همین.............. حالا نمیدونم اول دارو تبریز -جلفا بزنم یا دارو ساری-مازندران ؟؟؟؟؟ اختلاف هزینه شهریه هم فعلا سالی 3.400.000 تومان هست !!! ساری 13.200.000 تبریز 16.600.000 ...........ولی مصاحبه تبریز یکم در مورد آشنایی کامپیوتر پرسیدن و دیگه از زبان یا سابقه تحصیلی چیزی نپرسیدن و فقط بحثشون در مورد پول ملک زمین باغ بود که داریم یا نه؟!!! رتبم هم 4000 منطقه 2
یعنی باید سند
با خودمون ببریم
مریم خانوم اگه دقت کنی چند تا شون تو پزشکی و دندون مشترکند همین جای امیدواری داره که چند تاشون برن پزشکی
6نفرمشترک داریم.4نفرپزشکی 2نفردارو.دقت کردی شهریه شده 19ملیون.........
Last edited by maryam36; 13-11-2012 at 21:48.
جالبه برا خودما و همه مردم ایران متاسفم قوانین کشورا ببین یارو سهمیه منطقه 3 داره به این بهونه که امکانات ندارند و محرومن ولی سالی 20 میلیون فقط پول دانشگاه حاضره بده که به اقا یا خانوم بگن دکتر
اون وقت من کسایی را میشناسم که منطقه یک هستن اما پول کتاب هم ندارن بخرن
اون وقت میدونی سهمیه اون چقدر تو کنکور کمکش میکنه و حق اون بدبختا را میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)