من آینده رو میبینم...15 سال گیم زدیم...
+
بهترین دلیل زمانیه که بازی GOTY نمیشه و شما پی میبرید...
من آینده رو میبینم...15 سال گیم زدیم...
+
بهترین دلیل زمانیه که بازی GOTY نمیشه و شما پی میبرید...
خب احتمالا شما از اون تیپ نیستین که وقتی نسخه اول هیتمن اومد میگفتین چرا وقتی از رو اسلحه رد بشی اتوماتیک اسلحه را بر نمیداره پس IGI بهتره؟ یا چرا وقتی میخوری تو یه در اون در باز نمیشه پس Max Payne بهتره؟ چون هیتمن به این تیپ اخلاقا سازگار نیست..هر کسی یه سبکی می پسنده و طبعا به نظرش اون چیزی که میپسنده شایسته بهترین شدنه
و البته الان بحث این نسیت که هیتمن GOTY میشه یا نه. فقط میگیم واقعا شایستگیش را داره و اگه Goty هم نباشه باید نامزدش باشه
من که نگفتم بازیه بدیه داداش!!!گفتم در حد یک بازی متوسطه و لیاقت GOTY شدن رو نداره.آخه هیتمن کجا GOTY کجا!!!
البته با این اوضاع هردمبیل نمره دادنام بعید نیست به نون و نوایی برسه این بازی...
تازه شانس آورده امسال عرضه میشه...اگه سال بعد بود که MGS:GZ یا TLOU لهش میکردن....
دوستان گرافیک hitman absolution تو xbox و pc یکیه؟
جون من xbox داشتم حالا یه laptop 2gb video graphoic card و corei 7 دارم تو کدوم بهتر اجرا میشه؟
وجتور xbox که خیلی وقت بیش اومده باری های الان رو اجرا میکنه به خوبی ولی کامبیوترو همش باید ارتقا بدیم اگه میشه توزیح بدین خیلی ممنون
قطعا PC بهتره. Directx 11 کجا و Directx 9 کجا.+ اسکوئر تا الان برای بازی هاش لطف ویژه ای به پی سی داشته و خلاصه تفاوت واقعا واضحه دیگه!
بله.منم نگفتم شما گفتید بده که. تو مقایسه ای هم که گرفتم گفتم پس اونا بهترن.ببینید قبول دارم که هیتمن تو نسخه های قبلی شایسته ی GOTY نبوده اما بازی خوبی بوده. مثلا تو یکی دو قسمت میتونسته بهترین سال باشه اما نه GOTY. ولی امسال نمایشهای خیره کننده ای داشته و میتونه نامزد بازی سال هم باشه.من که نگفتم بازیه بدیه داداش!!!گفتم در حد یک بازی متوسطه و لیاقت GOTY شدن رو نداره.آخه هیتمن کجا GOTY کجا!!!
البته با این اوضاع هردمبیل نمره دادنام بعید نیست به نون و نوایی برسه این بازی...
تازه شانس آورده امسال عرضه میشه...اگه سال بعد بود که MGS:GZ یا TLOU لهش میکردن....
به هر حال باید صبر کرد. 1ماه دیگه همه چی معلوم میشه.
در شاهکار بودن این دو گیم ک گفتین شکی نیس ولی Hitman هم جوجه نی که این وسط له بشه ! اختلاف کمی بین Hitman و این دو عنوانی ک گفتید میبینم !تازه شانس آورده امسال عرضه میشه...اگه سال بعد بود که MGS:GZ یا TLOU لهش میکردن
البته این حرفام ناشی از انحصاری بودنو این حرفاس وگرنه ....
شوخی میکنی!آخه هیتمن کجا GOTY کجا!!!![]()
الان hitman امده؟ اگه نیومده جقد دیگه میاد؟
برا xbox زود تر نمیاد؟
30 آبان ماه
برای هر سه پلتفرم باهم میاد
اولین امتیازات بازی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 9/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 9/10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)