والا من همین الان دوباره امتحان کردم و یه فایل 300 مگابابتی رو زدم رو دانلود ولی فقط اولش سرعتم بین 9 تا 30 بود و الان ثابت شده رو 26-27 هستش.
چه فایلی داری دانلود میکنی؟ سرعت به سرور سایت هم خیلی ربط داره .
لینکشو بده امتحان کنیم .
والا من همین الان دوباره امتحان کردم و یه فایل 300 مگابابتی رو زدم رو دانلود ولی فقط اولش سرعتم بین 9 تا 30 بود و الان ثابت شده رو 26-27 هستش.
چه فایلی داری دانلود میکنی؟ سرعت به سرور سایت هم خیلی ربط داره .
لینکشو بده امتحان کنیم .
درسته.2 تا لینک بگذار.سعی کن لینکات هم از یک سرور باشه.مثلا 2 تا توریفیک یا 2 تا هاپ فایل
ممنونم
یه لینک اینه:
لینک دوم هم از سایت cnet هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم چک کنین...
ولی فکرک نم از مخابراته این چند روز بازیش گرفته
من الان حدود 7-8 تا دانلود از سایتهای مختلف انجام دادم که نتایجش به شرح ذیل بود :
لینکی که شما دادی رو با دانلودر فایر فاکس بین 10-12 میگرفتم
همین لینکو با IDM با سرعت بین 9 تا 19 میگرفتم .
همینارو با چیز پی ان هم وارد شدم و سرعتم بالاتر نرفت .
یه برنامه از سایت راسخون (سازمان اوقاف) دانلود کردم که با 28 الی 30 میگرفتم
همین برنامه را با چیز پی ان گرفتم با سرعت 30 الی 32 .
یه برنامه دیکه از سایت وطن دانلود گرفتم با سرعت 26-29
همونو با چیز پی ان سرعت 27-29 میگرفتم
یه برنامه دیگه از سایت میهن دانلود گرفتم که با 29 میگرفتم .
با توجه به نتایج به نظرم مشکل از سرور سایتتون بوده . نه مخابرات .

سلام
به من زنگ زدند گفتن بیا برای adsl که درخواست داده بودی
دوتا سوال دارم:
بهم گفت اول برو رانژه شرکتی که هستی رو یه درخواست از شرکت بگیر برای قطع کردن،بعد بیا...میخوام ببینم نمیتونست خودش بدون این برگه رانژه رو قطع کنه؟
و بهش گفتم دانشجوی دکتری هم داریم و 512 میخوام گفت مخابرات تا 256 بیشتر نمیده،میخوام ببینم این داشت مشپیچوند یا واقعا این مرکز نداشت یا مثلا منظورش این بود که 512 فعلا پورت خالی نداریم...
نه رانژه رو تو باید قطع کنی چون قراردادی بوده بین تو و شرکت قبلی و مخابرات کاره ای نیست.512 هم الان فکر کنم جمع کردن دیدن خیلی خوش به حالمون میشه گفتن یه خورده حالشون رو بگیریم.برو با مدیر مرکز مخابرات صحبت کن.اگه داشته باشن اون میتونه کاری کنه.
سلام دوستان
يه چند تا سوال در مورد ADSL مخابرات داشتم :
1- داشتن كارت شبكه الزاميه يا مودم را ميشه با usb هم وصل كرد ؟ اگه ميشه بدون كارت شبكه هم وصل شد ، غير از مودم و اسپليتر چيز ديگه اي هم نيازه ؟؟
2- با مودم d-link هم ميشه به اينترنت وصل شد ؟ چون مخابرات گفته مودم بايد td-w8901g يا td-8811 باشه !!!!!!!
3- من خودم از شاتل گرفتم و مودمم suzuki هست ، فقط دفعه ي اول تو تنظيمات يوزر و پسورد را كه زدم ، ديگه مودم كه روشن شه وصل ميشه و نياز به كانكشن ساختن نيست ، اين ساختن كانكشن به مودم بستگي داره يا به شركتي كه ازش ADSL مي گيري مربوطه ؟؟؟ در مورد مخابرات چطوريه ؟ ( كانكشن مي خواد يا خودش وصل ميشه ؟ )
اگه دوستان نكته اي چيز ديگه اي هم هست لطف كنند بگند .
پيشاپيش از جوابتون ممنونم .

سلام
کارت شبکه احتیاج نداری.فقط مودم و اسپلیتر میخواد،همین.
![]()
دوست عزيز ممنون كه جواب داديد
فقط اگه ميشه اون دو تا سوال ديگه را هم جواب بديد ، ممنون .
این جا رو یه لحظه ببینید
llllollllکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برم مجازی شاید 2 مگ گرفتم d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)